Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatleres meitai tikuši pasūtījumi rezidences labiekārtošanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
GC
G
Agnese ir tiešām labs profesionālis savā jomā un tas ka saulīte iespīdējusi arī viņas dārziņā,nebūtu ko apskaust... Pamēģiniet padzīvot ,kad abiem vecākiem ir savas dzīves...,bet Tev savējā...
urbis
u
Beidziet te rakt! Jašis pasūtījums būtu iedots Če Gevaram, arī tad jūs kaut ko atrastu! Āksti, labāk domājiet, kā nākošgad izdzīvosiet!
Armands
A
Latvijā ir zaudēta politiskā ētika un kultūra. ... Vai jebkad ir bijusi? It kā neētiski izturētos tikai augšā. Apakšā gan visi godīgi. Zatleri, Šleseri, Lembergi, Šķēles nav radušies tukšā vietā. Viņi lieliski atbilst mūsu vairākuma portretam. Tikai ir izmanīgāki, slīpētāki un bijuši īstajā laikā īstajā vietā. Kurš operējis pelēkajam valdniekam gūžas locītavu. Cits bijis kompartijas rajona komitejas sekretārs vai Pārdaugavas grupējuma tuvs radinieks. Tā nu dzīvojam un priecājamies par šo pesonāžu izrādīšanos Privātās dzīves lappusēs un skaudībā viņus aprejam, jo paši tik ļoti gribētu būt viņu vietā.
Jana
J
Neētiska rīcība! Bet par ko brīnamies! Tas ir tikai sākums šīs ģimenes darbībai. Latvijā ir zaudēta politiskā ētika un kultūra.
Suns spalvu met, ne tikumu...
S
Nu nav viņiem tik daudz prātiņa, lai vismaz tagad saprastu, kādam jābūt prezidentam!!! Nu nebūs tautas prezidents nekad, lai nu kā pats gribētu!
skalpelis
s
Valdis teica, ka grib būt tautas prezidents. Ko nozīmē būt tautas prezidentam? Atbildu: Tautas prezidentam būt nozīmē palīdzēt tautai, tai skaitā nabaga radiniekiem. Āmen!
olalaa
o
teejas naminsh - a man studentam pliiti vareetu nopirkt? arii bez jebkaadiem konkursiem. atljauju izveeleeties pat kraasu. ka tik cepj un vaara! es jau nu taupiit negrasos uz Pirmaa paara un kuplaas gjimenes reekina. Nes kaa Tur ir Alpos? vai skaisti Valdi?
jaa..jaaa!
j
Esmu viilies prezidentaa...Vinjam peec savu aploksnju steleem vajadzeeja buut pirmajam kas ciinaas pret naudas izzagsanu valdiibaa..
Ziepes
Z
Tauta neizvēlējās prezidentu, ko mums ZOO (Šķele) pasniedza, tas mums ir, un ar to mums jāiztīk.
zupa
z
lilita ir pavisam vienkarsa sieviete, sieviete - zagatina ar loti nabadzigu CV. vinai ir svarigi labi izskatities, vinai patik visadi bling -bling, patik but majasmatei un pasai gribas savu mitekli iekartot. man vina loti patik, bet ne ka valsts pirma ledija. Jo redz par lediju vinu negribas saukt - par maz iekseja satura.
Rietumnieks
R
Vērojot Latvijas sabiedrību, rodas pārliecība, ka lielai daļai teutiešiem, kas uzauguši okupācijas gados, un ne tikai tiem kas ir pie varas, ir citāda izpratne par godīgumu nekā tiem, kas uzauguši domokratskā sabiedrībā. Lai cik ar skumīgi tas nebūtu, Zatlera kungs un valdības kungi nesaprot, ka dara kautko nepareizi un nezin kā tad būtu pareizi. Viņiem trūkst tas ētikas pietures punkts pēc kā vadīties. Nav jēgas cilvēku pērt, ja viņš nezin par ko viņu per un tādēļ iesaku, drīzāk ar pamācību nekā ar žulti vērsties pret šiem cilvēkiem. Nedomāju, ka Zatlera kungs ir ļauns. Viņam vienkārši trūkst orientācijas Godīgāku valdību varātu iegūt vienīgi, ja konsekventi nelaistu pie šprices nevienu, kas uzaudzis okupācijas gados, vienalga cik godīgs un taisnīgs tas liekas, pretejā gadijumā būs jāgaida kamēr tie izmirst.
tilbins
t
Nez kas bus nakamais Zatleriades parsteigums. Man jau likas ka ar preses sekretara nomaina te nekas nebus lidzets, gluzi vienkari Valdis pat intuitivi nejut kaa vina izteikumi vai riciba izskatas no malas.... :(( Diemzel
@
@
Pretīgi. Matrikss, tikai bez pozitīvām beigām.
To Kleo
T
Bet arī mīlēja visur līst pirmā un vadīt vīru. Par pārējo piekrītu, Lilitai tas nespīd.
Kleo
K
Raisa bija izglītota, gudra un salīdzinājumā ar šo būtni - arī skaista!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas