Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zatlers – no „zoodārza prezidenta” par tautas varoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Hm. Es, piemēram, nedomāju, ka Zatlers ir varonis. Bet viņa rīcību atbalstu. Un, ja viņš tāpat turpinās - atbalstīšu arī turpmāk. Manuprāt, Zatlers ir diezgan mierīgs un varbūt arī nesteidzīgs cilvēks, bet balsojums par kratīšanas atļauju pat viņam bija par daudz. Šķiet, ka daudziem no mums tāpat.
Barons
B
Savas gaitas ir beidzis visu laiku sliktākais Latvijas prezidents. Ar to arī visus apsveicu. Ja Zatlers paliks politikā, tad būs pelēka viduvējība. Tādēļ Latvijai būtu labāk, ja viņš atgrieztos savā ārsta amatā.
LATVIETE
L
Tie komentētāji paši ir tādi,jo prakse ir pierādījusi, ka dzīvojot attiecīgā vidē, daudz vārdu nezin, tikai tos ko ikdienā paši lieto...tāpēc raksturot otru cilvēku nemāk, jo ikdienā lietotie vārdi aizņem visas smadzenes, tālāk netiek...
trusis
t
Bilde Zatlera istaa daba.. Sagriezta seja - sagriezta dveesele, kalpa smadzenes!
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Vai nu tas ir naivums, vai arī ļaunāk - stulbums! Ko tad Zatlers tādu ir paveicis, ka pēkšņi ir kļuvis tik labs? Atlaida saeimu kad kļuva skaidrs ka viņu var neievēlēs, tā nu tā varonība? Es nezinu kāds ārsts viņš bija, bet prezidents un politiķis viņš bija viduvējs un arī tāds paliks pat, tad jā turpinās darboties politikā. Diemžēl, mēs neesam vēl piedzīvojuši labu prezidentu, jo mums nav tādu personību. Atliek vien cerēt ka tāds kādreiz parādīsies.
Zatlers noraka Vienotību.
Z
Nu interesanti ir tas, kas ir tā tauta vai tie ir Saskanieši, kas priecājas. Jo pēc būtības, atlaižot šobrīd saeimu, Zatlers ir noracis Vienotību. Ja, kādam grūti to saskatīt, tad varu paskaidrot.
Valdis
V
Jēgas jau no Zatlera nebija nekādas, bet labi, ka vismaz aizgaja smuki! Tagad ņemsim priekša to oligarhu ielikteni!
x
x
Ta nav nekada islaiciga eiforija, tauta ilgi gaidija lidz kads cilveks kuram ir ciena sabiedriba nostatos pret oligarhu diktata kuru vel pastiprinaja 5 kolonnas nepartraukta udens dulkosana. Zatlers ir labi iejuties prezidenta kresla, tikpat labi vins varetu vadit ari politisku partiju. Seit ir laba iespeja beidzot atbrivoties no oligarhu un Maskavas ietekmes valsti. Ja krievi grib piedalities politiskaja dzive viniem jarada jauna partija kur skaidri redzams ka ta ir Eiropas partija nevis no Maskavas dirigeta.
Человек
Ч
Bet būtībā ļoti jauks un simpatisks trusis, Tāpat kā pats Zatlers. Pat sāku domāt, varbūt nobalsot par viņa partiju, ja viņš tādu izveidos. Vienīgais, kas mani tā ka piebremzē izdarīt šādu soli it tas, ka es pārāk labi zinu latviešus un viņiem maz ticu. Latvieši no sākumā pēc "neatkarības" atgūšanas un savām baigajām kaujām uz barikādēm pret krievu tankiem un desantniekiem pēkšņi sāka runāt ar krieviem no spēka pozicijām. Tad jau labāk balsot par k.ko krievisko, Lindermanu-Osipovu utt. Lindermans taču krieviskāks par Zatleru, speciāli to rakstu, zinot, cik daudz jūsu starpā antisemītu.
Barabaﻛﻛ
B
Trusis, šķiet, jau ir pagalam...
  • 0
  • 1
ex-čekists
e
Mūsu specdienesti izvēlās "trāpīgas" palamas vai iesaukas tikai latviešiem un latviešu partijām. Vai neesiet ievērojuši, ka nevienam krievu vai krievžīdu polītiķim -- lai cik ģeķīgs tas arī nebūtu -- šādas iesaukas netiek pielipinātas?
Daina.
D
Kauns par manu tautu! Tikai tumsoņas ar ļoti zemu intelektu atļaujas ņirgāties par savas valsts prezidentu.
Valdis
V
Liecies mierā! Ne jau tauta tos pļezdukus ievēl!
  • 1
  • 0
bimbam
b
Ja jefiņa cienīgu uzvešanos sauc par varonību, tad tā arī ir!
vvv
v
Kaļiningradā arī ir jūra, bet nav letiņu.ko te mokies
t
t
tajā arī slēpjas lielākās daļas stulbums - iz grjazji v kņazji un otrādi to tikai stulbie letiņi var
es
e
lai man piedod visi Zatlera fani, bet tomēr es būtu ierosinājis Saeimas atlaišanu pēc sevis ievēlēšanas, jo pirms ievēlēšanas bija muļķīgi to rosināt. Vienīgais ka viņš ierosīnāja, jo baidījās, ka viņu nepārvēlēs. Ja šādi bija aspekti, tad es pilnībā viņu saprotu. tomēr viņš nav, nebija un nebūs mans prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas