Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers aicina inteliģenci iesaistīties valsts problēmu risināšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Apnikusi tā mītiņošana. Tāpēc inteli'genci burkā pie zirnekļiem, ekspertus(zinošāko inteli'gences daļu) tautsaimniecības forumā - lai nevazājas pa medijiem savu viedokli pausdami. Un miers, un kārtība. Kalpi turpina melot un zagt, darba devējam(Satversmes 2. pants) jāstrādā viņu vietā lai atdotu parādu(7,5mlrd). Klātesošie komentāri arī neiziet ārpus šiem rāmjiem.
Swnais>ululiņam
S
Jā, pareizi.
Lelle
L
www.tribine.lv Zatlers nesen , pēc 13. janvāra tautas protestiem, kas beidzās ar masu nekārtību izvirdumiem , ar lūgumu Zatleram atlaist Saeimu, nāca klajā ar asiem paziņojumiem , kas līdzinājās uzkliegumam valdībai un Saeimai , ka rosinās referendumu par Saeimas un valdības atlaišanu , tomēr neko nav sapratis, jo atkal savās darbībās , nopirkti jauni auto , kad valsts pārvaldes aparāts savelk jostas , neko nav mācījies. Šāda Zatlera neizpratne par politiskajiem procesiem Latvijā liecina , ka Zatleram ir problēmas saprast tautas un valsts patieso reālo sociālo, politisko un ekonomisko stāvokli. Acīmredzot Zatlers nesaprot , ar ko viņam Saeimā un valdībā ir darīšana. Uzkliegums valdībai un Saeimai pēc 13. janvāra grautiņiem , ka tiks rosināta tautas nobalsošana, liecina , ka Zatlers turpina spriest un rīkoties, pirmkārt, savu interešu vadīts. Zatlers pilnīgi vienaldzīgi uztvēra Tautas sapulces aicinājumu pagājušā gada novembrī atlaist Saeimu. Iespējams , ka valsts nebankrotētu, ja Saeima un valdība tad tiktu atlaistas.Uzkliegums par iespējamo rosinājumu atlaist Saeimu un valdību atgādina ārsta manipulācijas ar slimnieku , cenšoties iedarbināt tā pretestību un imūno sistēmu ar mērķi , lai atveseļošanās process paātrinātos. Uzkliegums Saeimai un valdībai beidzās ne ar ko - turpinās sarunas par mistisku valdības izlīguma sastāvu, lai gan jautājums netiek izskatīts pēc būtības , runas notiek par procesuālām darbībām , kas neko Latvijas ekonomikā pozitīvu nespēj ienest. Tautai jau sen ir zināms , ka Saeimā un valdībā ir politiskie līķi , kas neko nespēj vairs tautas labā izdarīt.Zatlers to līdz šim nav pamanījis , tomēr joprojām turpina ārstēšanu ( sarunas par varavīksnes ! valdību ). No Saeimas un valdības puses , kur atrodas politiskie līķi smird jau sen , ne par velti tauta Saeimas un valdības ēkai izsita logus... Bet , kā ar Valsts prezidenta pili ?
ululiņš
u
Psiholoģja un tml. lietas nav eksaktās zinātnes, kur savu taisnību var pierādīt ar vienādojumiem. Tāpēc nākas samierināties ar pietuvošanos patiesībai un apziņu, ka visu patiesību tā arī nekad neuzzināsim.
Guntis Strautnieks
G
Pašrealizacija uzlabos Jūsu Karmu Jūsu dzīve jau no šodienas uzlabosies ! Lai sāktu nodarboties ar Sahadža-Jogu, Jums pret Shri Mataji foto ir jānoskaita Pašrealizācijas Protokols. Tā vienkāršots variants1)kreisā roka pret foto, labā uz sirds, 3 reizes sakām:Shri Mataji, es esmu Gars.2)labā roka uz kakla kreisā pusē, galva drusku pa labi, 3 reizesSakām: Shri Mataji, es esmu Tīrs un Nevainīgs. 3)Labā roka piespiesta pierei, galva drusku uz leju, 3 reizes sakām: Shri Mataji, es visiem visu piedodu. 4)Labai rokai izplešam pirkstus, plaukstas iekšpusi piespiežam galvai augšā, priekšējā daļā, kur maziem bērniem avotiņš. 7 reizes masējam galvu pa pulksteņrādītāja virzienu un lūdzam: Shri Mataji, dod lūdzu man Pašrealizāciju. Pēc tam noliekam abas rokas uz ceļgaliem , ar plaukstām uz augšu, vērojam Shri Mataji foto dažas minūtes. Ja ir sajūtas uz rokām,virs galvas (karstums, vēsums) mēs saņēmām Pašrealizāciju. VIDEO pamācība LV un RU, 10 min. <a
Klau erls 18:57
K
Tu piemirsi kādreiz par inteliģentu uzskatīto Eisaku. Piemirsās vārds, tikai smalkās lakas kurpes u.t.t.
Senais&gt;ululiņam
S
Jūs faktiski esiet pietuvojies patiesībai. Man kādreiz nācās pētīt psiholoģiskas anomālijas , tā saucamo, inteliģentu vidē, ja tā īsumā var teikt. Lai iegūtu patiesu ainu, ienāca prātā uzdot dažu labu jautājumu praktizējošām prostitūtām, kas bija ar mieru, par atbilstošu laika tarifu (kāda gan starpība ko dara, ka tik maksā) , sniegt interviju. Atklājās atbaidošas lietas, kaut tika ievērota anonimitāte, bet tomēr. Bet par dažu labu "prasto"cilvēku uzzināju daudz ko mulsinošu(piem.nesavtīga tikumīga labdarība). Tiesa tas tikai vienā aspektā, bet tomēr. Es šo problēmu arī esmu pētījis sakarā ar citām sadzīves situācijām un atklājās dažkārt dīvaini apliecinājumi "smalko'ļaužu rīcībā. Piem patoloģisks skopums, kaut audzis normalā ģimenē. Nu vispār es te aizrāvos . Laikam jau pietiks ar u.t.t. Tāpēc noteikti var tikai to saprast, ka inteliģence ir kaut kas ezoterisks. Protams parasti vide nosaka ievirzi, bet, ja atceras Busardelu Viktoru, tad sāk šaubas mākt. Visticamak tomēr tā ir iedzimta padarīšana, ka var sakņoties tālos senčos. Kā Šveiks stāstīja, ka pat pēc vairākām paaudzēm , var piedzimt melns bērniņš, ja senči kaut kad tālā pagātnē... bet vīram raisās aizdomas, vēl piedevām, ja pirms deviņiem mēnešiem pilsētā viesojies cirks ar melnu cīkstoni.
anglosaxis
a
Eu, laižamies. Turpmāk Lelle viena sarakstīs visus komentārus.
leģionārs
l
Marginalisms ir dziļi filosofiska, ne politikāniska disciplīna.... ķerot foreles un audzējot kāposus, nūjojot pa mežu var panākt saskaņu ar sevi un pašpietiekamību, kas ļauj uz empīriku paraudzīties no cita skatu punkta... protams, ja to dara pareizi
Jupis
J
Sončika vaigu inteleģence nav skārusi
erls
e
KORUMPĒTĀ INTALIĢENCE :) PIEM SONČIKU ĢIMENE UTT:D
ululiņš
u
Sarežģīts jautājums. Man bail, ka terminu "inetiģence" tā arī neviens vēl precīzi nav definējis. Tāpat kā jēdzienu "kultūra", kurai esot ap 300 definīciju. Tāpēc var ilgi un dikti strīdēties par Solžeņicina un omammas definīcijām. Viss vienalga būs vairāk vai mazāk nosacīti. Kādreiz man bija kaimiņš, kuram senči bija vēl no cara laika "labākajām famīlijām". Viņš kategoriski aogalvoja, ka inteliģence iedzimstot 3. paaudzē. Neticu, ka tāds "inteliģences gēns" varētu eksistēt, tāpat kā pederastijas un ticības gēni. Domāju, ka lieta slēpjas citur. Ja bērnam no mazotnes ir riņķī apkārt inteliģenti vecāki un vecvecāki, tādi paši viņu draugi, neinteliģentam izaugt grūti. Protams, izņēmumi pastiprina likumību. Pats pazinu kādu bijušo zinātņu kandidātu, kurā bija apvainojies uz visu pasauli. Par to, ka viņa disertāciju nenostrificēja. Tajā viņš bija apcerējis kolhozu un plānveida ekonomiskās sistēmas priekšrocības. Vai viņš bija inteliģents pat nosacīti? Mēreni šaubos.
-&gt; Piekrītu
-
Tas gan, "bet", nožēlai ir "jānāk no iekšām", kā saka populāri politiķi. "Punkts divi", ar demonstratīvu baznīcas apmeklēšanu vien būs par maz.
-&gt; katram
-
....čūska.
Koments
K
Vairāk ar „Pagaidu valdību” gribas šo kārtību asociēt. Pārāk ilgi, tur aizsēdējušies un nav matroža, kurš sakramentālo frāzi pateiktu – „Sardze ir nogurusi” !!! Ja Zatleram šķiet, ka lietas kaut kādīgi nokārtosies, nesanāks dakterīt. Ja gāzes gangrēna iemetusies, nevar zāles vairs līdzēt, tikai steidzīga amputācija. Tā vaina, kā meža ugunsgrēks, izplatās īsā brīdī. Miesa kļūst sarkana, spīdīga un sāk čaukstēt, kad uzspiež. Laikam, neesi to dabā redzējis? Sabiedrībā ir līdzīgi, katram auglim, savs laiks. Ja netiks mēri pieņemti, kā pie ķirurgiem pieņemts, sanāks lielākas ziepes. It tādi glīti lielie, mazie un vidējie amputācijas naži, loka un Džilji zāģi - izvēlies kurus tu lietosi.. Tauta var ekspromtu uzmenedžēt ar pārējām ārišķībām – sarkanie gaiļi, malu medības valdības mežos, nacionalizācija, varas iestāžu deflorācija ar ierēdņu nomaiņu pret auklītēm, ķēkšām un šoferiem. Vēl kādu bomzīti iefīrēs iekšā, lai savējos pārstāvētu. Bezdarbniekiem būs vietas vajadzīgas. Tāda ir dialektika.. Nepilsoņi var amatos pieteikties, ja tos vecos kopā ar pilsoņiem nobīdīs. Tici, Krievijā, plaukstas sitīs un sacīs, tā īsta demokrātija. Nedomā, ļaus tev, kāds virināties, un sacīt – es tikai latviski runāšu. Zini, no Kremļa norausies un neredzēt gāzi, bet Sibīriju. Pats saproti, robežas trauslas un nav tev Mažīno līnija (tiesa, vācieši apgāja apkārt). Daudz ir jādomā, -ja visi prastie ļautiņi kopā sametīsies, labi, ja dakteros varēsi palikt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Prezidenta uzruna LU

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas