Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers aicina Ķīnas uzņēmējus investēt Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ikijs
I
Nav pratīgi aicināt ķīniešus investēt Latvijā. Viņiem ir diezgan naudas, lai nopirktu Rīgas pili, laukus un mežus. Kad viņi to nopirks, lai investetos, ārā viņus dabūt vairs nevarēs. Ko mēs zinam par šodienas Ķīnu ? To, ka tā ir piegāzta ar ražošanas atkritumiem, no visām ražotnēm, kas strādā eksportam. To, ka ražošana notiek pārmērīgi ekspluatējot darbaspēku (pie konveijera pamperos), jo uz tualeti nav brīv iet. Ķīnieši nav tie labie onkuļi, kas dos naudiņu neko neprasot pretī. Par katru ieguldīto no Ķīnas dolāriņu, jeb juaņu būs jāatdod atpakaļ daudz vairāk, sviedru, naudas, veselība, ekoloģija. Ķīnieši mums var daudz ko pārdot, taču pērkot mēs celsim Ķīnas ekonomiku, ne savējo. Dumji aicināt ķīniešus investēt Latvijā. Acīmredzot, Zatleram nav pareizie padomnieki.
Nu nu...
N
Ko tad ķīnieši var mums pārdot - nabaga nomocīto kaķu un suņu kažokus? Vai ar pesticīdiem salietos dārzeņus ar kuriem pilni visi Krievijas Tālie Austrumi?
tantuks
t
Nav jegas nevienam vardam un pats galvenais- kads bus mums labums? Kur ta pievienota vertiba radisies,te spekulacijas un inflacijas aicinajums.Tik dumjas domas rodas galva,ka nesaprot kas ir pievienota vertiba.Sitadus aicinajumiusKarlis Ulmanis pat domas neatlavas.Tas nav valsts attistibas cels,tas var but viena otra biznesmena sapnis.Lidosta saimniekos turki.Kemeros Arabi,te Kina.Arprats!
Dr.xy
D
Logistika &transports??? Interesanti gan kada veida? Vai tiks rakts kanals no Kinas uz Latviju? Vai ari kinizeri savas viltojumus,caur Sibiriju,stieps uz muguras? Vai ari tiks padzilinata Daugava,lai konteineru kugi varetu iebraukt Rigas osta,tad kinizeru viltotas preces parkraut gumijas laivinas( Kina razotas),un transportet taja virziena no kura bija ieradusies konteinera kugi,Hamburga un Roterdama.Super bizness,nauda nak griezdamas!! Vai Latvija ir daudz tadu genialu cilveku,tad jau par ekonomisko uzplaukumu nav ko raizeties. P.S Logistika ir transports!
Citāti
C
Valsts prezidenta Valda Zatlera ārštata padomnieka sadarbībai ar uzņēmējiem būs uzņēmējs, par miljonāru uzskatītais Vasilijs Meļņiks. Valsts prezidenta Valda Zatlera atgriešanās no vizītes Azerbaidžānā bija vētraina... uzņēmēji piedzeras un gāna Zatleru. Uzņēmēju izvairīšanos no nodokļu maksāšanas nevar atstāt bez ievērības, paziņoja Valsts prezidents Valdis Zatlers. Nekā novatoriska, Nekad nav bijis, nekad nebūs.
nākotne
n
Ja Labklājības ministriju arī turpmāk vadīs ZZS ielikteņi, tad drīz būs jāaicina ievest Latvijā ķīniešus darbspējas vecumā.
zz
z
Jau tā ir par daudz ārvalstu investīciju Latvijā, vēl taisni ķīniešu pietrūkst. Drīzāk vajadzēt skatīties, kā veicināt vietējās investīcijas. Nu doma ar ķīniešiem varētu būt tāda, ka pēc latviešu izsūtīšanas uz Īriju vajadzēs kungiem arī kādu, kas strādās...
labi
l
Logistika un Ķīnas preču tranzīts ir Latvijai ļoti izdevīgi un nerada ķīniešu pieplūdumu, toties nāk baiga nauda.
negribulis
n
nu kas ta nu prezidents galīgi aptracis, netiek galā ar krievu bariem tagad vēl ķīniešus savajadzējies, nu trakā māja
pakausis
p
shams nu gan ieskreejies.. aicina vienaa gabalaa :)) ne dienas bez zinjas ka shams nebuutu kaadu no taas komunistu elles uzaicinaajis pie mums..
Dr.xy
D
Zatler spragoni,vai Tavs IQ nepielauj runat ar demokratiskam-attistitam valstim?! Kadel Tu izvelies tiesi tadas kriminalas diktatoriskas valstis ka Krievija un Kina?! Vai velies lai Latvija vel vairak iepludinatu dzivibai apdraudosus produktus no Krievijas un Kinas.Kina ienem pirmo vietu viltoto precu razosana,otro vietu,seviski viltoto medikamentu razosana, ienem Krievija. Zatler,vai Tavs merkis ir iznicinat Latviju un latviesu tautu?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas