Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers aicina Lielajā talkā Latviju veidot par zaļāko valsti pasaulē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labais
l
lai varētu pretendēt uz zaļas valsts nosaukumu, jāsāk ar apzaļumošanu - koku neizciršanu galvaspilsētā izpatīkot atsevišķu privātpersonu uzmācīgajai vēlmei "kaut ko uzbūvēt" - parku un skvēru veidošanu KATRĀ galvaspilsētas (un citu pilsētu) aizaugušajā un piemēslotajā suņu pastaigu laukumā - puķu dobju, košumkrūmu ierīkošanu uz katra ielas stūra, pie katras daudzdzīvokļu mājas noasfaltēto ietvju vietā. Mēslu novākšana pilsētu teritorijās ir katras pašvaldības pienākums - tā par šo darbu saņem UN TĒRĒ nodokļu naudu. Tas, ka darbs tiek veikts nemehanizēti un bezatbildīgi, visu vainu uzgrūžot sētniekiem, arī ir risināms jautājums. Manuprāt, sētniekus jau sen bija laiks aizstāt ar mehanizētām uzkopšanas brigādēm, ja jau tā gribas būt civilizētiem. Par tīrākās valsts godu vari nesapņot - tam vajadzīga 1) efektīva atkritumu šķirošanas, savākšanas un pārstrādes sistēma, kuras izveidi šķēle apturējis jau pirmsākumos 2) rīcībspējīga atkritumu policija, kas izķer un soda šaurpierīgos mēslotājus 3) likumdošanas un reaģētspējīgas tiesas atbalsts efektīvai mēslotāju sodīšanai ar piespiedu darbu 4) iedzīvotāju apziņošanas, audzināšanas un motivēšanas sistēma (nevis kampaņas!). Resp., konkrēti darbi, pienākumi, atbildība. Latvijai līdz tam tik tālu, kā līdz Mēnesim. Te svarīgāki par visu ir partiju kašķi un kurš vairāk sagrābs.
Armads
A
Es vairs neiedalos!!!!! Talkas laikā savāktie atkritumu maisi tā arī netika savākti! Bez tam. Cien. t.s. gudrās galvas! Vai tad nebūtu prātīgāk tos 80 000 novirzīt nevis “sing-spešel” maisu iegādei, bet gan bezdarbnieku darba apmaksai? Daudzi izmisumā iedzītie labprāt būtu ar mieru par minimālo algu uzturēt kārtību noteiktās teritorijās.
Lāčplēš
L
Nu tipiska latvieša izcelšanās velme būt spožakajam,zaļākajam.Vai jūs spēsiet nostāvēt pret "GM" sēklu un augu izplešanos pasaulē?
muldēt ar mēru!
m
ZOO gan ir āmurs: "dinamiskākā valsts", jā bezdarbnieku skaita pieauguma ziņā!
prāta vētra
p
pagājušā gada lielajā talkā mežaparkā gar trmavaja sliedēm savāktie gruži tika salikti maisos un stāv tur vēl šo baltu dienu. pilsētai neatrodas nedz līdzekļi nedz gribēšana tos simts maisus aizvest. tāpat arī lielajos kapos sagrābtais un satīrītais palika milzīgās kaudzēs, ko pa vasaru vējš atkal izgaiņāja pa visiem kapiem. luterāņu konsistorijam, kas ir lielo kapu īpašnieki jau interesē tikai sagrābt jaunus namīpašumus un pēterbaznīcu, nevis palīdzēt piekopt esošos...
..
.
koprofilu praids?
Jānis
J
Ja nemaldos, tad lielu patikšanu uz sū...u vākšanu dēvē par koprofīliju un tā ir sava veida perversija. Cilvēki dažādi mācas ar to sadzīvot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas