Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers aicina nepolitizēt vēsturi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Milie tautiesi, vai vel esat spejigi izprast lasito, kaut rugtuma un vilsanas pilni ... pienemsim, ka soreiz VP tomer ir runajis no sirds un no prata apgaismojuma, un, ir nemis vera vestures viltotas patiesibas un vertibas esamibu, ta, kas tacu katram inteligentam cilvekam nav muzigi noslepjama ... piemineta tiek tacu musu okupantu noliegtas: '... okupacija, kolaboracionisms, pretosanas: vesture un vestures uztvere ... jo nav iespejams politizet to kas ir noticis patiesiba ...' ... Bet turpinosi ir jaatklaj, jarevide un japretojas ir Latvijas/Bezabrenes bijuso komunistu kadru un lidzskrejeju uzaudzinato vesturnieku spriedelejumiem - t.i. vecako paaudzu un dazu jauno Globalistu iespaidotiem kuri atklati un leti pardevusies ir musu patiesas vestures noliedzeji, un nu atklati savos 'lielos melos' tris Patiesibas, Taisnibas un pasaules spriedumu prieksa ...
borcinsh
b
"Latvijas Vēsturnieku komisija uzskata, ka vienmēr būs atšķirīgas atmiņas par vēsturiskiem notikumiem..." --------------------------------------------- ------- ." kam pieder Veesture - tam pieder Naakotne" . ( George Orwell - "1984" )
replika
r
1940. gadā kolaboracionisms Latvijā bija ļoti specifisks - piemēram, tas pats Vilis Lācis - ne tikai mūsu tautas un savas labdares nodevējs, bet arī jau iepriekš padomju krievijā savervēts čekists. Varbūt, ka tādu starp "jaunās" valdības vīriem bija vairākums. Tanku bučotāji arī vairums nebija latvieši. Tā ka domāsim, un nenomelnosim savu tautu.
lūriķis
l
Vēsture ir tāda kāda tā ir,bet tās skaidrotāji ir politiski atkarīgi,jo jebkuru notikumu,faktu var iztulkot atkarībā no politiskās situācijas par labu vienai vai otrai ieinteresētajai pusei...
mnja
m
Patiesībā pareizi rūkts, nesaprotu, kas jums nepatīk.. It sevišķi, ja to pasaka kontekstā ar šīsdienas Krievijas parlamenta vēsturnieku komisijas sanākšanas tēmu - "kā nabaga nevainīgo Kononovu ļaunie fašisti Latvijā notiesāja"..
papucis
p
Muļķības>Visa vēsture ir POLITIKAS [GRIBIET VAI NEGRIBIET TO] SEKAS,kas tiek objektīvi vai subjektīvi dokumentētas.
sveiks
s
Jā, "dzeris" te tieši to vienmēr saka, ka SC jāmīl katram kārtīgam latvietim un nav ar savu vēsturi osvoboģiķeļiem jābāžas virsū.
Ilmārs
I
Respektēsim Saskaņas Centra padomju laiku vēstures traktējumu un neuzspiedīsim cittautiešiem savas tautas vēsturi, lai viņi svin savas svētku dienas vienā mierā, lai dzīvo Krievijas informācijas telpā, lai nav lojāli Latvijas valstij! Vai tā?
dzeris
d
īstenībā jau viņš beidzot pateicis jēdzīgu frāzi, tikai, reāli, politiķi vienmēr iterpretēs vēsturiskos faktus sev izdevīgā gaismā, lai iegūtu lētu popularitāti. Lai radītu nākotnes vīziju, vajadzīgas kādas nekādas smadzenes un iztēle, lai nemitīgu runātu par sāpīgiem v;esturuskiem notikumiem, tas nav obligāti.
klans
k
Jā, nekas labāk nepaliek. Laikam neārstējams.
Dadaists
D
Mi za oģin Kitaj!
...
.
visi runā par meteorītu un Tele2, savukārt flegma nāk ar paziņojumu par...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

Valda Zatlera uzruna vēsturniekiem 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas