Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers aicina premjeru rīkoties KNAB jautājumā "ātri un izlēmīgi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bonds džeims bonds
b
RĪKOTIES IR VIEGLI , TOS 100 , KURI RAKSTA SŪDZĪBAS , ATLAIST, ES IEŠU VILNĪTIM PALĪGĀ UN NEBŪS NEKĀDU PROBLĒMU, ATLIKUŠIE DARBINIEKI STAIGĀS UZ PIRKSTGALIEM UN LIKUMPĀRKĀPĒJIEM NO BAILĒM KLABĒS ZOBI .
fans
f
Vilnīti iecēla izsisto logu Saeima...
elo
e
vieds premjēra lēmums Adventes laikā netrakot, bet izsvērt un visiem pārdomāt..
īstais Oskars
ī
Kur ir Prezidenta viedoklis?
vientulais vilks
v
Kems, nosauc kaut vienu lietu ,kur SOROS darijis sliktu LATVIJAI? Nav. 168 PASAULES VALSTIS PAR SOROSA naudu maca anglu valodu,(ARI ES STARP CITU TO APGUVU PAR SOROSA NAUDU) Vai LATVIJAS PUNDURPARTIJU ipasnieki izdod naudu labdaribai ?Tos kurus SOROS izcakareja bija to pelnijusi.
Pindacīšas lakatiņi
P
Brīnos kā normāli darbinieki tiek atlaisti,bet ielikti V komisāri.Dombrovskis dara to pašu ko darīja Kalvītis. Vienīgi ja to dara baltie spēki tad tas ir pareizi.
K-K
K
Dombursova: ... Strike: '... Vilnitis ... melo ...' !!!! Kas vel ir vajadzigs VD, lai saauktu arkarteju izmeklesanu ??? ... Strike: ' ... pienem un satiekas ar personam kuras tiek izmekletas ...' !!! Nu, kas vel ir kuriozaks KNAAB vaditajam kurs parstav veco partiju intereses ...?" ...'Quo Vadis', Latvija ?
K-K
K
... butu pats 'atri un izlemigi' stradajis, un atlaidis Saeimu paris gadus atpakal, kad bija izdeviba, BEZBRENE butu sen atpakal cela uz Latvijas valsts statusu, bez Parexa kraha, bez parejam problemam, un ka Adamsons norada - ne jau atpakal cela uz 1990 gadu mahinacijam ... !!! ... Kurs tad ir VD komitejas priekssedis, un ko tas gaida, jo tacu ir zinama KNAAB neefektiva darbiba, kas nespej atrisinat un izbeigt valsts suverenitatei draudoso problemu !!!
alma palma
a
ar kuru brīdi tad tā korupcijas apkarošana sāka bremzēties? ar faktora "vilnītis" parādīšanos. kaut kā agrāk tāda jautājums nostādne kaut kā nebija aktuāla. runu, ka KNAB necīnās ar korupciju bet savā starpā nebija. kurš tad ir iniciējis šo savstarpējo cīņu? un kam der tāds priekšnieks, kurš par galveno savu uzdevumu uzskata riktīgi visiem parādīt, kurš te ir priekšnieks? ar šitāda priekšnieka tikšanu pie ruļļiem dajebkurā štrunta kantorī patiesam darbam ir vāks, kur nu vēl KNABā!
KC
K
Pilnīgi piekrītu Prezidentam.
"vēlēšanas"
&
Nu nav jau neliels- Dombrovskim, ja nemaldos, bija vairāk kā 77000 plusu, bet jūs- to dirsēju, te gan tikai daži un vienmēr vieni un tie paši ar nelielām niku metamorfozēm.
Jenots Jaunpups Sķēle
J
Maldaties Birznieces kundze! Cik nu tas debīlais "jaunietis" te manīts- tāds pat par sūdu vedēju neder, jo ir ar izrūnītām smadzenēm un trakumsērgu.
balamovska
b
Jums taisnība - Vilnītis tāda izļurusi lupata, ne cieņas, ne stājas, par intelektu nemaz nerunājot- kā kādas bandas vadonis.Tādam pat sētnieku brigādi uzticēt nevar. Aristokrātiski, cēli un dedzīgi bija Vilks un Strīķe- tieši kā radīti vadīt atbildīgu uzņēmumu. Ir jau jābūt aklam, lai to neredzētu.
lauku ome
l
Visa šī žlanga sākās ar Vilnītes parādīšanos- šai būtnei, izrādās, korupcijas apkarošana ir pie vienas vietas, bet primārais- tādu, kas domā citādāk, apkarošana. Tad nu ziedojiet šo mūdzi uz valsts interešu altāra!
erna
e
vel jauztaisa iedzivotaju aptauja vai tas miljons balsspejigo parejie berni un lielie bez balsim nav pret lai ari turpmak prezidentiem pieskirtu 200m2 platibu uz valsts rekina lidz vinu beigu dienai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas