Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Zatlers aicina skolās vienu mācību stundu veltīt 4.maija notikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
turas
t
> kur mēs dzīvojam,ja to nedarām?! --- Kādi mēs? 54. krievu skola, tie būtu tie mēs? Ja tā, tad atbilde ir, ka mēs dzīvojam krieviskā informācijas telpā, skatamies krievu TV (pat nevajag Krievijas TV), Latvijas TV kanāli arī lielākoties ir krieviski. Un mums ir pajāt par jūsu 4. maiju. Mums ir devītais.
haralds
h
nelāga, ka ka mūs dzīvojat krieviskā informācijas telpā!
  • 1
  • 0
kāmis
k
zatlers no debesīm nokritis. maniem bērniem jau bērnudārzā tam tikusi veltīta ne tikai stunda, bet krietni ilgāks laiks. tas pats arī skolās, kur viņi mācās. vajag izvēlētis īstās skolas un bērnudārzus , kundziņ. un ja gribas projektu nedēļās, ko aicināt, vajag ātrāk celties. daudzās vietās projektu nedēļas jau garām.
Arturs M
A
54 krievu skolā to nedara.Lūdzu piemērs.Derēs!!!!?
ērce
ē
Tieši gribēju teikt to, ko pateica "grāmata". Ar vienu datumu nepietiek, visās Latvijas skolās ir jāmāca Latvijas vēsturi kā atsevišķu priekšmetu.
grāmata
g
Ar to nepietiek ... Latviešu, Latvijas vēsture pēdejo simts gadu gājumā ir ļoti bagāta un detaļizēta. Ir arī ļoti daudz kas kvalitatīvs on objektīvs sarakstīts .. gan no vēsturniekiem no brīvalsts, trimdas un nesenajiem laikiem . Mums ir jāieved LATVIEŠU vēstures mācišanu kā atsevīšķu priekšmetu visās Latvijas skolās ... un tā beidzot visi varēsim zināt, kas mēs esam... un varēsim labāk spriest, ko darīt, kā rīkoties, kā uzstāties kā tauta.... saprotams ... ir cilvēki valdībā un ministrijās, kuri kaut ko šādu nevēlas redzēt ... un pret tādiem mums ir jācīnas... Nāk vēlēšanas ... varam sākt ko darīt lietas labā.
vesture
v
Latvijas vesture ir bijusi tragisam un ciesanu pilna, tas tiesa. Ir labi,ka Latvijas atjaunoja savu valstiskumu un neatkaribu, tacu pats tragiskakais ir tas, ka cilveki, kuri atjaunoja Latvijas valsts suverinitati, lielaka dala no viniem cies no Godmana un Skeles radita genocida. Jacer, ka Latviajs vestures macisana skolas notiks objektiva un ka jaunajai paudze macis to,ka pec Latvijas valsts neatkaribas atjaunosanas vietejie zagli, blezi ka Godmanis ar vina vadito LC bandu,ka Skele un vina vadita TP banda, ka daudzas citas partijas 20, gadu laika izlaupija Latvijas valsti, apzaga Latvijas iedzivotajus uzsaka nezeligu genocidu pret latviesu tautu, tos izmeta no majokiem, atstaja bez darba, bez socialajiem pabalstiem un valsti noveda bankrota, un sodiesas valsts Latvija ir nepieredzeta sapju un posta zeme i kada mes sodiem dzivojam.
ja kas
j
18. novembrī Zatlers neko tādu gan nerosināja.
nasca
n
Kurš teica, ka nedarām?
lauku vecis
l
Ja neiedziļināties sīkumos, skolēniem pietiktu zināt revolūciju klasiku- tās iecer ideālisti, realizē fanātiķi, apbalvoti tiek dalību neņēmušie, bet labumus savāc nelieši. Simtprocentīgi attiecas arī uz 4.maiju.
18.nov.
1
4. maijs ir diena, kad PSKP nomenklatūras (tostarp "radošās inteliģences") pārstāvji (kas apvienoja savu radošo darbību ar darbību CK) pārņēma varu republikā.
peters 2
p
Tāpat, kad bērni mācīsies par LTF dibināšanu, lai obligāti izlasa LPSR VDK vadītāja atmiņas, kurās viņš spilgti apraksta, kā vērojis un klausījies LTF dibināšanas kongresu Politskās izglītības nama zālē, atrodoties augstāk esošajā direktora kabinetā.
=
=
Laba doma!
peters
p
Nē, labāk LTF dibināšanai. Piemēram, lai bērni izanalizē LKP CK 2. rekretāra Soboļeva norādījumus 1988.g. oktobra vēstulē LPSR prokuroram Dzenītim LTF plānotās dibināšanas sakarā.
Arturs M
A
Tas skolām būtu jādara arī bez mudināšanas.VISĀM!!! Tad kur mēs dzīvojam,ja to nedarām?!
Jukums
J
Iespējams, ka juridiski šis datums neko nenozīmē, bet faktiski gan. Tieši šo dienu var uzskatīt par ilgi gaidīto lūzuma punktu, ko gan varēja izdarīt arī krietni ātrāk. Pēc vēsturiskā balsojuma pat gaiss visapkārt likās krietni vien tīrāks un saule spīdēja jau savādāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas