Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers aicina visā pasaulē kopīgi dziedāt Latvijas himnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Cilvēki vēlētos redzēt Latviju bagāto, laipno pret visiem, neatkarīgi no ārējas ietekmes, dzīvodāmu mierā ar sevi un citiem. Kādi slikti cilvēki iestuma Latviju nabadzībā un parādos, naidīgumā un iekšējos konfliktos, atkarībā no ārējām nedraugiem, atņema nākotnes perspektīvas. Un tieši pret šiem “citiem” cilvēku atteiksme ir nedraudzīga, bet Jums, dārgie, nacionālisti šie “citi” ar kaut ko patīk. Šie “citi” iegūva 1991.gadā vairāk vai mazāk pārtikušo zemi, bez pat viena centa ārējo parāda un ko viņi ir izdarījuši ar to un ar tas cilvēkiem? Starp citu, Latvija uz1940.gadu nebija sasniegusi pat 70% no 1913.gada IKP līmeņa, bet šodien (un pat 2006!.gadaā) 1989.gada līmenis tāpāt netika sasniegts, neskatoties uz visiem vietējo grāmatvežu trikiem skaitīt serijveida dzīvokļu pirkšanu – pārdošanu par IKP. Ja Jūs par Latviju uzskatāt šo pāris desmit tūkstošu “citu”, tad Jums ir taisnība. Bet pāris desmit tūkstošu nacionālistu, kuri spēja ar savu bungu siteniem, stadīnāt lielu daļu no savas tautas paklausīgās kolonnās, tad tā tālu nav Latvija. Kadreiz Latvijas cilvēki paskatīsies uz situāciju ar skaidram acīm un pārsteigsies par padarīto. Un 18.novembris man - nav svētki, bet gan sēru diena. Guess why?
viesis
v
Sveicu Latvijas tautu 18.novembrī! Tā dzimšanasdiena jau izklausās tā neko- 92! bet labi,ja mazo pusi no šī laika esam lēmuši Latvijas likteni...kā mācējuši..Mums ir,kur augt, ir ko iemācīties. Lepojos ar SAVU Latviju un neviens kauninātājs vai kurnētājs mani neiespaidos. Esi laimīga Latvija!
tendence
t
Vai taa ir njirgaashanaas par taadaam gjimeneem kaa muuseejaa, kas izsuutiita no valsts Hipoteeku bankas mahinaaciju un korumpeetu tiesu rezultaataa ??? Laikam atbilde uz Zatleram adreseetaam veestuleem ir - uzdziedaasim kopiigi valsts himnu !!! Varbuut prezidents uz Tvaika ielu paarvaacies ???
Himnis
H
Sveicu visus Latvijas iedzīvotājus valsts dzimšanas dienā! Kangariem no saeimas un valdības nama novēlu-ātrāk nozagt tos miljonus un pazust nebūtībā!
el Paso
e
krievu pakaļskrējējs ne prezidents! p.s. visos komentāros gan ir viena smieklīga lieta- smieklīgi lasīt kā uz čeloveka komentāriem neviens nereaģē un tad tas paranoiķis sāk spamot un izmisīgi cenšas tomērt kaut kādu uzmanību sev pievērst :D
aldis latvietis
a
pagaidam vel esmu latvietis protams man kauns ka vel esmu un nevaru izlemt vai but judai sai valstij pat pec 20 gadiem nav ne kas mainijies ka zog ta izzog so valsti
Oskars
O
Kāpēc viņš neatlaida veco SAEIMU ,kad tauta prasīja ,lai viņš tagad pats aiziet prom,lai brauc dziedāt uz Ķīnu .
жорик
ж
А можно я буду петь по-русски этот ваш латвийский гимн?
Человек
Ч
Вот это здорово! Я испытываю чувство гордости и радости за это предложение президента! Вот этого как раз мне и не хватало! Будем петь! Не хватает денег, будем петь. Нет денег за оплату коммунальных услуг, будем петь. Нет денег, чтобы купить продукты питания, будем петь. Нет работы, будем петь!
Человек
Ч
Спели гимн, взяли в руки по ножовке и пошли распиливать очередной транш МВФ. кто был вынужден уехать из страны в поисках работы , то гимны петь 18 ноября не будет, тк эти люди уже потеренны для Латвии . Они уже живут по законам тех стран, где они стали востребованы. Позновато президент вспомнил о людях .
Человек
Ч
да тут мои знакомые латыши признавались, что не знают этот гимн . Да и не помогут ни гимны, ни принудительное вывешивание флагов, если Диевс отвернулся и не будет благословлять задарма.
Человек
Ч
Мне больше нравятся комментарии в "Телеграфе": Им бы все петь да плясать, а президенту еще и курс танцев оплатили из наших налогов
Spii
S
Dziedi karogam un zemei, nevis politiķiem un ārzemniekiem.
Человек
Ч
Apsveicu visus!
Lelle
L
Sveiciens visiem svētkos! Neaizmirstiet iedegt sveci, nodziedāt valsts himnu un aizlūgt par mūsu tautas apzadzēju pazudušajām dvēselēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas