Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers apmeklē Ģimenes dienu pasākumu Doma laukumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandris
S
Vai tiešām nav iespējams uzstādīt kauit kādus smerdelības filtrus.
lote
l
Ups, aizmirsu piebilst, ka uz skatuves kāpa arī citu konfesiju līderi, ne tikai Pujats, Vanags un Ļedjajevs, kā arī ministrs Baštiks, režisors Jānis Streičs u.d.c. Tika apbalvotas ģimenes dažādās nominācijās. Andrim Ērglim Marhilevičs pasniedza platīna disku par albūmu. Bet Dienai viss tas, kā redzams, mazsvarīgi, tīrais sīkums. Galvenais, cik naudas pasākumam piešķirts un cik pretrunīgi vērtēta ir JP. Ehhh.
lote
l
Skumji, ka Dienai tik šaurs un tendenciozs skatījums uz notiekošo... Un informācija nepilnīga sniegta. Dziedāju korī šajā pasākumā un varu apliecināt, ka pasākums bija ļoti jauks un izdevies. Starp citu, par kristīgām varēja nosaukt labi ja trīs-četras dziesmas no repertuāra. Kur tad paliek Putnu balle, Ērglis, Šomase, Rutulis? Ir vai nav šis pasākums kā protests Praidam, kāda tam nozīme. Savā ziņā noteikti tas ir protests, jo popularizē pilnīgi citas vērtības. Man personīgi, arī nepatīk Ļedjajevs un JP. Bet vai tāpēc noniecināt visu pasākumu? Jā, un te jau bija minēts, ka pasākuma rīkotāji ir daudzi, ne vien JP. Un ko palīdz tā konfesiju un virzienu šķelšanās? Tad jau labāk pieciest citādi domājošos un vienoties kopīgā pasākumā. Un publika, starp citu, bija dažāda ļoti. Nezinu nevienu pasākumu Doma laukumā, kur nebūtu manāmi arī bomzīši u. tml. Jo pasākums taču par brīvu, visiem pieejams. Godīgi sakot, man pārsteidz mūsu mēdiju attieksme. Slavina da jebko, bet par visu, kas kaut nedaudz saistīts ar kristīgām vērtībām - dziļdomīgi klusē vai raksta nejēdzības.
rex
r
Man vislabāk patika tie kadri, kad Ļeģajevs, boksterējot un stostoties centās nolasīt latvisko tekstu, laiku pa laikam pamāja ar roku, un tajā pašā mirklī no kāda laukuma stūra atskanēja skaļas ovācijas - nu gluži kā "Mērneiku laiku" "aplaudisemangas dipiters" ...
abava
a
......."Žēl tikai, ka šādi svētki tika organizēti kā atbilde "Praidam" "........ Pilnība piekrītu šai Ērgļa tēzei. Tas, ka pasākums ir daudzskaitlīgāks, salīdzinot ar homoseksuāļu pasākumu, tad tā tikai vēl trūka, lai būtu otrādi. Tai pašā laikā nevar izslēgt, ka pēc gadu desmitiem gēnu mutācijas ņems virsroku.
dzeris
d
But kopā ar Ļe;gajoviešiem jebkurā mērcē ir apkaunojoši un nožēlojami.
talavas tauretajs
t
pareizi darija zatlers, ka ar gimenem kopa. Bez gimenem nav latvijai nakotnes. Latviesi jau ta izmirst
Oskars
O
Šodien taču brīvdiena,sagribējās algas pielikumu,jeb paņēmis kalpu kurš zāli pļauj un nevarēja GULĒT.
Peace
P
Jau ziņots... jau rakstīts... Nu sasolījāt nez kādas briesmas, nu un kas tad ir? Sanāca, pačivināja ne par ko. Bija jēga brēkai? Kaut kas notika? Kaut ko baigi aizstāvēja/noliedza? Nu ko var bezjēgā ņemties...
Chingacguks
C
Kā tev saulīti, ar orientāciju? Ja šāds pasākums izraisa antipātijas, pats laikam piederi pie tiem, kas kopojas ar lopiņiem?
Vakarējais
V
Tiem kas atbalsta liberālismu- Nīderlandē un Dānijā arī zoofilija jau skaitās legāla!! Lielbritānijā akceptē cilvēku un dzīvnieku embrija krustojuma radīšanu! Un tanī pat laikā atbalsts tradicionālām vērtībām tiek traktēts kā tumsonība un atgriešanās viduslaikos.:) Par stiprām ģimenēm, par stipru Latviju!
krabis
k
Pasakumu organize Fonds Gimenei. Kaut kur lasiju, ka tam ir daudz dibinataju privatpersonu un organizaciju, starp kuram nemaz nav jauna paaudze. Izpildirektore, kas pienemta darba esot gan, bet dibinataji ir daudzveidiga publika. Domaju, ka sie svetki nav atbilde praidam. Lasiju svetku majas lapu un tas nekur neparadas, bet ari ja ta butu atbilde praidam, tad diezgan daudzskaitliga atbilde. Iedomajies, pirms gada pa vermaniti pastaigajas 50-70 geji un avizes rakstija nedelju. tacu pirms gada Doma laukums bija pilns ar cilvekiem, bet Diena u.c. mediji konspirativi kluseja. Manuprat sie gimenes svetki bus parejosha paradiba. Drizak to naudu vajadzetu ieguldit ilglaicigakos projektos, nevis vienas dienas svetkos.
sii
s
re, re. Dienai saads Tradicionaalaas Gimenes pasaakums tikpat kaa sarkans lakats veersim!
Ērglis
Ē
Žēl tikai, ka šādi svētki tika organizēti kā atbilde "Praidam" un ka to organizē JP, kas ir naidīgi pret praktiski visu, ko neuzskata par saprotamu. Interesanti, ka neviens šādus svētkus speciālus netaisīja pirms tam. Pēkšņi visi baigie ģimenes vērtību piekritēji? Apšaubu. Cilvēki tomēr iekšēji dara tā, kā viņi jūtās vislabāk. Ja ģimenē nav saskaņas un vīrs tāpēc "drāžās" ar mīļāko, tad nekādas ģimeniskās vērtības tur nepalīdzēs. Visvairāk tracina tas, ka cilvēki izdomā visādas "atmazgas", nevis pasaka godīgi - esmu heteroseksuālis un tāpēc geji šķiet dīvaini un neiespējami. Tāpēc viņi man šķiet pretīgi.
cita lapsa
c
Man sanāca doties pretējā virzienā gājienam un nedaudz pavērot publiku - man radās iespaids, ka vismaz daļai no gājiena dalībniekiem sektanti kaut ko ir samaksājuši vai naudā, vai graudā. Liela daļa gājiena dalībnieku izskatījās ne pārāk pievilcīgi, ja drīkstu tā teikt - tad vairāk izskatījās pēc tādām ģimenēm, kurās bāriņtiesas pārstāvji varētu būt bieži viesi. Vēl man ir pretenzijas par to, ka LV karodziņiem otrā pusē ir kaut kāda reklāma un pēc tam tie mētājas pa pilsētas ielām. Ja jau mēs tiesājam spāņus un portugāļus par necieņu pret LV karogu, tad vajadzētu sodīt arī šādu pasākumu organizētājus, kuri LV karogam otrā pusē drukā kaut kādu stulbu reklāmu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas