Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: apzināsimies savu vērtību, un mums viss izdosies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
„ALĒNA DELONA MIESASSARGS PRASA 300 TŪKSTOŠUS NO TRAUMATOLOĢIJAS UN ORTOPĒDIJAS SLIMNĪCAS PAR “KVALITATIVU” ARSTEŠANU”
Latvijai
L
Zatlers neglābjams. Vai esam zatleram kaut ko parādā. Cik reizes viņš aizstāveja Kalvīti un ttutas Partiju? Kapec Latvijai nevar būt prezidents par ko mēs esam lepni un PĀRLIECINĀTI par viņu uzskatiem un viedokliem un nacionalistu noskanojumiem. un neplivināsies tikai vēju virsienā. Zatlers nav ne šis ne tas... Necepts ne vārits... .
VL
V
Ak, viss būs labi !!!! Tas bija SC losungs
Radikālis
R
Cilvēki jau apzinās savu vērtību- tāpēc pamet valsti, kur to neciena...
borcinsh
b
"...apzināsimies savu vērtību..." ----- ...tikai debiliem tas "nesanaca" par gan 20. gadiem
jurisx
j
Man žēl ,ka tā saucamais prezidents pats nav spējīgs izdomāt kaut vienu sakarīgu teikumu,pat šeit viņa vietā to dara citi.Rodas jautājums-priekš kam mums tāds sašļucis vīrelis ,kurš pats neko nevar ,vienīgi tērēt valsts naudu.Ieteiktu visiem izlasīt www.visulatvijai.lv Raivja Dzintara vēlamo Jaungada uzrunu.Kā diena pret nakti.Nevar iet uz priekšu , nelabojot pagātnes kļūdas,nesaucot lietas īstajos vārdos.Mūsu prezidents šai jomā ir nulle.
papucis
p
""Izlīdīsim"",jo savu vērtību zinu kopš4,5 gadu vecuma.Labāk pasaki-kādi pārsteigumi mūs gaida Likumdošanā!cik ilgi vēl mīcīsimies atpalicībā?
K-K
K
... Atkal 'Latvijas tautas' saknes, gluzi ka Ijabam , tas sniedzas tikai paris gadu simtus atpakal!!! ... Man ka zemgaliesu izcelsmes latvietim tas sniedzas tukstosiem gadu talaja prebaltu pagatne ... ... Ta nu luk mums joprojam bus jacinas ar pasapzinas trukumu lidz kamer ar nakosas un patriotiski izglitotas paaudzes palidzibu atgusim no KOMUNU propogandas noliegto musu tautas bagato pagatni un garigas dzives atzinas vertibu sniegumu ... ...Laimigu, un garigi bagataku Jauno Gadu !
zweiundzwanzig
z
Un vispār - tradīcju Latvijā blenzt televīzijas ekrānos ieviesa asiņainie čekisti. Visiem īstiem patriotiem vajag atteikties no TV! Visus televīzorus iznīcināt, Zaķusalu uzlaist gaisā kā Skrundas lokatoru. Arī raidījums "Panorāma" ir komuņaku izdomāts! Vajag to aizliegt!
zweiundzwanzig
z
Latvijā dzīvo arī apspiestie latgaļi un lībieši.
Oskars
O
Tas nav PREZIDENTS , bet IZSAIMNIEKOTĀJS un ŪDENS LĒJĒJS......
I.Gr.
I
Jaa, lai Latvija kljuutu par ar beerniem bagaatu valsti! To arii es jums no sirds noveelu. Un lai ikviens priecaajaas par katru beernu, kas Latvijaa piedzimst , vienaalga, vai tas ir pasha beerns,vai kaiminja beerns! Kad tikai turpina muusu tautas pastaaveeshanu! Laimiigu Jauno Gadu!
zvirbulēns
z
JG 10 min. uzrunas TV, rādio – ir nebrīvu sabiedrību pavadošs elements, ceturtās varas klanīšanās politiķu priekšā, totāla neizpratne par vērtībām, ņirgāšanās par brīvām sabiedrībām, republikām, demokrātijām. Rietumpasaulē premjeriem, prezidentiem ceturtā vara atļauj ko novēlēt tautai ziņu raidījumos, atvēlot max 2 minūtes. Tur saprot, ka politiķis, valsts amatpersona nav nekas vairāk kā citi cilvēki. Ceturtā vara nepieļauj, ka kādi politiķi, valsts amatpersonas, var pļurkstēt TV, rādio un veidot savu PīĀr, vai nu visi, to starp politiķi, vai tikai dažas minūtes vakara ziņās. Tagad pie varas ir soristi, kas sludināja jaunu vērtību ienākšanu dzīvē, bet realitāte rāda, ka viss iet pa vecam, kā Padomju Latvijas laikā, atsevišķas cūkas tiek izceltas kā labākas cūkas citu cūku vidū! Nožēlojami un skumji skatīties. Ceturtā vara netiek galā ar vērtību izpratni, par politiķiem, kas nu ietikuši varas virsotnē, nerunājot...
nožēlojami
n
Vai Latvijas himna turpmāk būs tikai čekas Savicka Dinamo vajadzībām?
2011
2
Kas tā par ''Latvijas tautu kurai saknes sniedzas gadu simtu dziļumā''? Varbūt tomēr prezidents var beidzot saņemties un runāt par latviešu tautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas