Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers arī šonedēļ tiksies ar partijām un runās Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
It,
I
Ja pie varas turēsies tie paši ,kas valsti sagrāva,nekādas reformas nelīdzēs,jo viss tas notika,cilvēku alkatības dēļ. Nemainīsies cilvēki,nemainīsies nekas.
JJJ to tara.
J
Vai tu neesi lasiji Vecajā Derībā par valstu ķēniņiem,tad iesaku izlasīt. Runa šeit ir par tēmu ,kas atiecas uz valstu vadītājiem. Un mēs visi esam šajā zemē atbildīgi par to ,kas notiek mūsu zemē. Ar tukšām rokām tu nepabarosi ne bāreņus ,ne atraitnes,ne pensionārus,un cik redzu tev nav nojēga par to ,kas šeit vispār notiek. Un ,kas šīs reformas veic , kaut kā aizmirsa ,ka cilvēkiem vispirms vajag ,ēst un maksāt par dzīvokli.,un ja tu pats esi nabags ,tu nepalīdzēsi nevienam. Ja valstī tiktu ieviests progresīvais nodoklis,tad tas būtu pēc taisnības principa,un nebūtu ne kādu repliku.
arg to lv
a
Вопрос к латышам. Вам не противно видеть эту рожу?
tara to JJJ
t
Tauta, kura pati njeema un deva kukuljus, gariigi barojaas no leetajiem meksikaanju seriaaliem (taa vietaa, lai dotu godu Dievam),skauda un zaga, meloja un kraapa ne aci nepamirkskjinot, paarkaapa lauliibu un dariija visu, kas ir negantiiba Dieva aciis, tagad PLJAUJ TO, KO PATI IESEEJA. Dievs ne tikai aizstaav nabagos, Dievs ir uzdevis saviem beerniem - Kristus maacekljiem RUUPEETIES PAR BAARENJIEM UN ATRAITNEEM. Ja juus personiski to daraat, tad labi. Bet ne shaada komentaara veidaa. Reformas valstii ir tikai saakushaas un taas veiksmiigi tiks novestas lidz galam. Valsts tiks sakaartota un turpmaak straadaas, kaa labi ieeljots mehaanisms. Bet tauta - tautai ir nepiecieshama greeku nozjeela, un laiku, kas atdots stulbiem seriaaliem turpmaak veltiit Sveeto rakstu izpeetei, lai zinaatu, kas ir labs un kas slikts Dieva aciis (domaajot par to, kur buus jaapavada muuzjiiba).
BB
B
Glāba valsti uz pensionāru rēķina! Prezidenta kungs - KAUNS !
Gatis
G
Ko tu,zirga galva, vari runāt ?
JJJ.
J
Paldies prezidentam,ka viņš ar savu aktīvo rīcību pierādīja visai tautai ,ka viņam rūp nevis visas tautas intereses,bet gan tikai vienas bagātāko ļaužu daļiņas inereses, pie kurām pats pieder. Tai vietā ,lai bagātie,kas par tādiem kļuvuši ,negodīgas nodokļu maksātāju naudas sadales dēļ,viltīgi izveidotu dažādu padomju dēļ,caur kurām nauda tika negodīgi iepludināta atsevišķu partiju cilvēku kabatās,korumpētības dēļ ,negodīgas tuvredzīgas politikas dēļ,kas darbojas tikai nelielas ļaužu grupas interesēs,lai vairotu savu bagātību,uz atlikušās neaizsargātās tautas rēķina.,atņemot izdzīvošanas līdzeļus viss nabadzīgākajiem,pensionāriem,kas jau tā dzīvo zem iztikas minimuma. Vai tā rīkojas valsts prezidents. Jūs teiksiet jums jāizglābj valsti.Tad,kas tad ir valsts ,vai tā nav visa tauta,vai tā ir tikai vara un nauda, un viena cilvēku patvaļīga tautas daļa.,kas rūpējas tikai par savām personīgām interesēm. Progresīvais nodoklis bija jāievieš,lai bagātākā tautas daļa ,kura no šīs krīzes nu nekādi necieš,jo pacēluši sev tik augstas algas treknajos gados, ka tagad viņiem bija pienākums šo valsti izvest no krīzes ,un dalīties ar treknāko gabalu valstij nozīmīgā brīdī. Viņi daudz nabagāki nebūtu kļuvuši,jo par tik lielu naudu ko viņi saņem mēnesī,daudzi nesaņem gada laikā. Tas bija visnegodīgākais lēmums ko jūs pieņēmāt nakts tumsā,un tos sauc par tumsības darbiem,,kas ar paša prezidenta palīdzību tika pieņemts,vērsties pret visneaizsargātāko tautas daļu ,pensionāriem, iedzenot viņus pilnīgā totālā stūrī un bezizejā.,atņemot no pensijas,kas ir zem iztikas minimuma,un praktiski atņemot iespēju izdzīvot .Piestrādāt šie cilvēki arī vairs nevar ,jo tad praktiski tiek atņemta pensija..laikā kad ir ieviesta maksas medicīna,un kad ir pacelta maksa par visu visās iespējamās jomās.Kā jums šķiet vai tas ir cilvēcīgi,izstumt nosabiedrības tēvus, mātes,un parādīt tādu necieņu pret tiem ,kas godīgi Latvijā maksāja nodoļus ,un šo valsti cēla. Kā jūs varēsit paskatīties tautai acīs ,un padomājiet ko jūs darīsit Dieva tiesas dienā ,kas tuvojas.,jo Dievs aizstāv nabagos un cietējus.,bet ļaundari tiks iemesti uguns jūrā. Padomājiet par mūžību ,kur jūs būsiet.
Joabs Hm
J
Arī viņš neskatās acīs.
Tā, lūk!
T
Es arī pirmo reizi šais divos gados pozitīvi novērtēju Prezidentu. Varbūt līdz savas prezidentūras beigām mums patiešām būs lielisks prezidents.
badāc
b
Mani pārsteidz TV sižetos redzētais, kā viņi visi, ieskaitot Zagleru smaida, priecājas... atliek vien uzlikt mūzičku, iepirkt aliņu, uzkožamos un tusiņš aizzziet.... it kā būtu kādu varoņdarbu izdarījuši! Iznīcinājuši cilvēku sapņus un dzīves. Kādu nākotni man piedāvā "prezidents"? NEKĀDU!!! Riebjas klausīties un skatīties uz šiem feisiem, kuri ir noriebušies domāju lielākajai daļai cilvēku!
garsija
g
Zaglers baigi kko sadomājies, ka ir baigais mitriķis un baigi visu te glābs. ja tik kāds viņu ņemtu vērā.
M....
M
Paldies par aktīvo rīcību! Bet vai nav par daudz mēslu sastrādājis? Kaut kā nelabi ož...
Karogs
K
Lai dzīvo!
Karogs
K
Lai dzīvo!
kukainis
k
Un kad viņš tiksies ar matemātikas skolotāju, lai iemācītos saskaitīt savus pirmsprezidenta laika ieņēmumus un beidzot samaksātu nodokļus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas