Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Zatlers: Budžets nav meteorīts, kas nokrīt negaidot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lops
l
Nevajag meteoritus pietiek jau ar tevi Zatler. Common sanemies un saac pienemt kaut kaadus fakin leemumus.
bimbam
b
“Šie bija patīkamākie vārdi, ko dzirdēju. Beidzot, kāds savlaicīgi saka, ka 2011.gadā būs jāpanāk 500 miljonu latu konsolidācija,” komentēja V.Zatlers, veltot kritiku “nakts lēmumiem”. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----- Šinī vietā biju gatavojies sadzirdēt, ka jāsāk gatavot vismaz iestrādes nākamajam budžeta samazinājumam vēl šī sasaukuma laikā!
bimbam
b
Izrādās, ka arī meteorīts nav meteorīts! Kas tādā gadījumā ir budžets!? :)
Ak
A
Tu domā, ka Zatlers tavu atklājumu izlasīs, jo citiem nav vērts. Citi sapratīs zemtekstu , kas šajās skaistajās muļķībās, toties Viņš noteikti ņems pa pilnu.
trusis nejaukais
t
"Patiesi, šīs pasaules savieno kvantu līmeņa Kanāli. Kad Kanālu izmēri tuvojas elementārdaļiņu lielumiem, kanālos sākas virtuālo daļiņu dzimšanas un izzušanas procesi" ----------------------------- ko tu tur murgo??
Oskars
O
Izrādīsies,kad KRIEVIJA no KOSMOSA jau APŠAUDA Latviju ,bet Latvijas ARMIJAI nav arko AIZSARGĀTIES,Zatlers tikai plāta MUTI un visu AIZSARDZĪBU liek uz BUDŽETU,kurš esot kā METEROĪTS ,lai ātrāk iznīcinatu TAUTU.
ķerubs
ķ
Dabā ir objekti, kuri no ārpuses izskatās kā mikrodaļiņas, bet iekšpusē ir veselas pasaules. Viens tāds šobrīd atrodas uz Latvijas zemes, Mazsalacā. Nepalaidīsim garām iespēju sakontaktēt ar Atnācēju civilizāciju! Visas pasaules ir saistītas ar fizikālajiem procesiem. Patiesi, šīs pasaules savieno kvantu līmeņa Kanāli. Kad Kanālu izmēri tuvojas elementārdaļiņu lielumiem, kanālos sākas virtuālo daļiņu dzimšanas un izzušanas procesi. Tāpēc visas pasaules paliek saistītas mikrodaļiņu līmenī un veido vienotu visaptverošu telplaiku. Tā arī ir Hipnoze, Telekinēze un Telpātija. Mazsalacas gadījumā mums ir darīšana ar fridmonu – objektu, kas no ārpuses izskatās kā maza daļiņa, bet iekšpusē tam ir veseli Kosmosi. Pienācis laiks apzināties, ka lielākie Melnie Caurumi tūkstošreiz pārsniedz mūsu Saules sistēmas izmērus. Mazāki jau ir tikai pāris kilometru diametra, mazulīši – fantastiski mazi, bet ar milzīgu masu. Protona lieluma melnais caurums sver apmēram miljardu tonnu. Visiem ķermeņiem ir viļņu īpašības, bet mēs pasauli neredzam kā viļņu procesu, jo Planka konstante nav samērojama ar cilvēciskajiem mērogiem. Tā neapšaubāmi ir Visuma Gaišo Spēku zīme mums, ko tikai muļķis un nejēga var palaist garām. Visi uz Mazsalacu!
trusis nejaukais
t
Zatleris pats kā tāds meteorīts prezidenta krēslā iekritis un izplata nelabu smaku.
Terorists
T
Valdiņam nu vajadzēja izteikties tieši un konkrēti.Budžets ir ikgadēja dabas stihija kas nāk kā zināma lieta,bet budžeta tīrīšanas tehnika kā vienmēr Latvijā ir negatava. Būtu jāsaka konkrēti kad partijas un sponsori nevar sadalīt nu jau knapo siles devu starp ieziemiešiem un savām specifiskām vajadzībām. Un ja sponsori netiks apmierināti tad partijas piķi neredzēs, un ja deputāši nebūs apmierināti tad kapteinim Dambītim zaļo cilvēciņu no Marsa būs jāatgriežas uz Saeimas beņķa un ministrēšana būs beigusies, utt. Un šī dabas stihija ir kā visas stihijas kas neprognozējamas un arī kādreiz stihiskas.Bija valdība un pēkšņi čuššš nav valdības.
KLM
K
Patiesi - budžets nav meteorīts ! Bet zoodārzs arī nav tā īstāka vieta - kurā meklēt spilgtus meteorītus. Diemžēl.....
kukū
k
cik laikmetīgi! cik asprātīgi!
Jā...
J
Budžets būs Mazsalacā tomēr nokritis!
dzeris
d
Nu kad viņš beigs muldēt, ne kāpēc man gandrīz vai jāsarkst, kad dzirdu vina kārtējo banalitāte. No otras puses - Latvijas simbols arī ir simbols, gan Latvija, gan Zatleris kā vecas tvaika lokomotīves, kur visa jauda aiziet svilpē.
Predicador
P
urā, pirmā metafora par meteorīta tēmu ir radīta! :)
Daumants
D
Mjā, Zatlers tik tiešām nav pārāk gudrs politiķis. Vajadzēja palikt medicīnā, ja jau tik izcils ārsts bija...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas