Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers: cerams, ka partiju dalīšanās nenovedīs pie nelojālas valdības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Nopietni uztvert Zatlera teikto var tikai plānprātiņš.
Sandris
S
Ja kāds izsaka šādu smagu pieņēmumu, būtu vēlams piesaukt kādu loģisku argumentu.
padomājiet!
p
Vai prokrieviska valdība, kāda tā ir pašlaik, ir lojāla Latvijas tautai?
Lelle
L
Pat lloti labi apjeedzu!!! Naakotnee veel pieraadiisies kam taa oma kalpoja...Nevajag nekad piemirst, kursh vinnu tai Saeima ieveda un lika balsot kaa par naakamo prezidentu!!! A maisi veel tagad nav atveerti...
ABC
A
Klau, vai Tu vispār apjēdz, ko runā?
Lelle
L
Nu nepaarspiilee! Arii tai vecajai pastalai ne latvieshi, ne lvalsts neruupeeja...Vinnas ruupe bija uz shiis valsts nodokllu maksaataaju reekkina vazaaties pa pasauli un iebiidiit savu pakallu kaada pasaules liimenna bennkkii.... ASV izluukdienestiem bija pareizaa informaacija par vinnas sakariem un Busham pietika praata...Latvieshiem ar to praatu pashvaki...
Lelle
L
Nu i tepikkis!!! A vai tad shitaa valdoshaa banda ir lojaala???!!! Un ka Saeimaa peekshnni var rasties jauna frakcija, kura nav vispaar veeleeta???!!! ZATLER, ATLAID SAEIMU!!!!
Tā pareizāk...
T
Zatlers sacīja ka ir daudz neapmierināto un aizmirsa piebilst , ka viens no neapmierinātības iemesliem ir pats.
Rifs
R
Vai tad ārzemju latvieši viņam neuzdeva jautājumus par situāciju zodārzā un par aplokšņu medicīnu Latvijā?Var jau izlikties par antiņu, tēlot aklo un stulbo.Tomēr autoritāte nekad savā zemē viņš nebūs,bet kauna traips pēc V.V.F. spožās Latvijas pārstāvēšanas Pasaulē.Varbūt vienīgi kopā Gunču viņi varētu saremontēt to Rīgas pili.Tādos darbos viņam noteikti ir pieredze vēl no saimniekošanas slimnīcā.Tad varbūt vismaz būs no viņa kāds labums.Tagad viņš kā sivēns sildās V.V.F. atnestajā saulītē.
Sandris
S
Jums ir neparasta humora izjūta. Protams Repše bija ļoti lojāls līdz ievēlēšanai, sevišķi, kamēr vēl ziedojumi strautiņi ieplūda viņa personīgajā kontā. Bet Zatlera kungs atstāj iespaidu, ka iedzīts sprukās. Bet nu par vēlu, vai nāksies pamācīties , vai attaisnos teicienu: "kas augstu kāpj"tas zemu krīt.
anonīmais šakālis
a
Ā, bija viena lojāla - Repšes valdība, bet čekas ziņotāji noēda!
anonīmais šakālis
a
Kas ir nelojāla valdība??? Nelojāla kam? Zoodārza brigādei? Visas valdības ir bijušas nelojālas latviešu tautai, gaidu, kad varbūt kādreiz būs lojāla!
Vai patiešām
V
"Vai patiešām Tu neesi ievērojis,ka latviešu partijas veidojas un veidojas un veidojas,dalās un dalās,balsis tiek saskaldītas,bet nelatviešu partijas tikai saliedējas. Redzi,izveidojās tāds Saskaņas centrs un cik balsu dabūja šajā Saeimā? Vai kāds no latviešu jaunveidojumiem var to atkārtot?/..../" 8. Saeimā ‘nelatviešu’ partijai, t.i. PCTVL, bija 25 vietas, bet tāpēc ka vēlēšanas likums partiju konsolidēšanās neveica, 9. Saeimā ‘nelatvieši’ šķēlās divās partijās– t.i., PCTVL un SC. Kopā tām ir 23 vietas. Citos vārdos – nelatviešiem ir mazāk vietas 9. Saeimā nekā 8. Saeimā. Man faktiski ir gluži vienalga kā sokas PCTVL vai SC. Bet, kamēr vēlēšanas likums atļaus vairāk kā vienai partijai sastādīt Saeimas vēlēšanas sarakstu, šādi butaforiska piedāvājumi vēlētājiem turpinās parādīties. Kalniete/Kristovskis, Štokenbergs/Pabriks u.c. taču tīri labi zin, ka nekā ar jaunpartijas dibināšanu neriskē, jo varēs ar citām sīkpartijām sastādīt sarakstu, ja pašiem neizdodas īstu partiju izveidot.
101
1
Vai patiešām Tu neesi ievērojis,ka latviešu partijas veidojas un veidojas un veidojas,dalās un dalās,balsis tiek saskaldītas,bet nelatviešu partijas tikai saliedējas. Redzi,izveidojās tāds Saskaņas centrs un cik balsu dabūja šajā Saeimā? Vai kāds no latviešu jaunveidojumiem var to atkārtot?Mūsu jaunveidojumi-Kalniete,Kristov skis,nākotnē Štokenbergs savās partijās apvienos 1|10 daļu no motociklu braucēju klubu biedru skaita.Ko jaunu politikā var ienest,piemēram Seile vai Vidiņš?
Teroeists
T
Labi melnais atgriezīsies,bet raudāsiet,kvekšķēsiiet,pet īcijas sūtīsiet utt..Andris to zin,tikai taisnība ir ka man no tā sivēna nav bail ,esam saķērušies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas