Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: Cilvēks ar apšaubāmu reputāciju nevar strādāt valsts pārvaldē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
che
c
Tieši tā. Labu darbu viņi var darīt, piemēram operēt, būt speciālistam un kaut ko strādāt. Bet ne jau augstā amatā. Augstos amatos drīkstētu atrasties tikai godīgi cilvēki.
vip
v
A pats Zatlers nav ar apšaubāmu reputāciju???
Tauta
T
Nē,nē,mēs vairs nebalsosim par Lembergu.Arī par Munku nē!Nebūsim stulbā tauta!Mēs ,tauta,tagad tikai par mūsu karsti mīļoto Vienotību,par mūsu lācēnu!Esi drošs,viss mainīsies!Nebūs ne korupcijas,ne nabadzības ne emigrācijas ne konsolidācijas,pat ne noguruma no sociālajām reformām!Paši lūgsim samazināt pensijas un māmiņu naudas,lai tik mainās.Cerams ka arī mūsu mīļajiem aizdevējiem tas patiks!Un ēbrejus arī nedrīkst aizmirst,citādi mums pēc pāris gadiem vairs nebūs ko ēst.Visu mainīsim,tu tikai uzraksti,kas jādara!
Re kā
R
Munkevics un jēkabpils Salcevičs arī nevar strādāt! Tikai darbojas
Vic
V
Ar apšaubāmu reputāciju nevar strādāt valsts pārvaldē ---------------------- Un kā tad ar nivainības prizumpciju? Bet ar "apšaubāmu" riputāciju viņi tur ir visi! Un simtiem tūkstošu "parādi" nav apšaubāma riputācija?
Jukums
J
Piebildīšu vēl par kompensācijām. Uzskatu, ka šādu puspelēku (it kā pienākas, it kā tomēr ne) lompensāciju sistēma ir korupciju veicinošs faktors un tā ir jāmaina. Labāk būtu šīs kompensācijas pievienot algai visiem vienādi. Vai no tām atteikties pavisam. Deputāti ir materiāli pietiekoši labi nodrošināti lai tas viņiem būtu augstākā svarīguma pakāpes jautājums. Galu galā var taču pastrādāt arī idejas vai pārliecības dēļ - faktiski savādāk saeimā nemaz nav ko meklēt. Ieguvums pats par sevi būtu arī visādu dronkveidīgo atturēšana no kandidēšanas - tādi lai labāk guļ pie savām sievām un nejaucas tur kur faktiski viņi nemaz nevēlas strādāt, bet iefiltrējas tikaimateriālu labumu dēļ.
Andris
A
Tad jau tu esi galvenais paša uzstādījuma vaininieks! Konvertes ņēmi? Ņēmi! Zooparkā biji? Biji! Tin vien pats makšķeres Valdiņ,reputācija tev ir sūdīgāka par sūdīgāku!
Jukums
J
Uzskatu, ka prezidents pareizi dara atklāti un nepārprotami paužot savu viedokli un neklusējot. Jo tieši sobrīd šis viedoklis ir svarīgs, bet ne pēc (šajā gadījumā ar Vaškeviču) epizodes beigām.
ha-ha
h
TAD JAU PALIKS TUKŠA VALSTS PĀRVALDE! STRĀDĀS TIKAI IERINDAS DARBINIEKI!
I.Gr.
I
Ja mana guuzhas lociitava buutu labi opereeta, tad arii es buutu drusku ietaupiijis naudu un kjirurgam iedevis aploksni. Bet komentaaru rakstiitaji to nesaprot.
jautājums
j
Nu jā...Kurš bez grēka, lai pirmais met akmeni... Kurš nu būtu runājis...
xxxx
x
tad jau zatleram jādemisionē. pats par sevi pateica.
KLM
K
kas es esmu nu kurš to teica kurš tas bija ( kad pateicības aploksnes tik dāsni pāri lija)
Politpesimists
P
Varbūt izvērtīsim visā valstī debates par tēmu: "Vai sasmērējies ierēdnis drīkst strādāt valsts pārvaldē?" Domāju, tas būtu Latvijas pienesums pasaules attīstībai. Redziet, visapkārt nemieri, globālā krīze uttt. Maz prieka. Pasaule, uzzinājusi mūsu Prezidenta viedokli šajā jautājumā un vēl aicinājumu par to padebatēt, smietos vēderu saķērusi . Būtu visiem veselīgi. Davaij!
Vienotības triumfs
V
zz 02.02.2011 16:12 Šajā valstī neko nevar saprast.Nevar atšķirt kurš labais,kurš sliktais-visi balti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas