Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers: deputātiem nepieciešams "elpot pakausī"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laimes lācis
L
kā vienmēr daiļrunīgs... Lielāku bezsakarību grūti iedomāties... Man tiešām žēl tos stulbos cilvēciņus kuri vēl mēģina kaut kā aizstāvēt visnotaļ caurkritušo Zatleru... Zatleram pašam ir jāpūš pakausī... Pārējo jau patieca "Mister X"...
kruzeb
k
noteikti musu valsti ir loti daudzi profesionali uz kuru padomiem varetu palauties un varetu ari vinus nosaukt vardos negaidot kad viens otrs deputats saks elpot pakausi prezidentamVairak cienas kaut vai zinot cik lielisks kirurgs vins bijis tad ari vina staja klus parliecinosaka un smaids mazak mulkigs
Mister X
M
Elposana pakausii....loti teelains,apstrakts un pat divdomiigs(konteksts-Riga Pride) izteikums.Taa vareeja runaat pirms gadiem 10-15 kad cilveekus nekaitinaaja paargudriibas jo visi pie taa vel nebija pieradusi,tagad-apnicis jau,katrs politikis,iereednis censas atdarinaat taadu kaa Konfuuciju,diemzeel nesekmiigi.Ir laiks runaat iisi un konkreeti,lietas saukt istajos vaardos nevis runaat kaa miklainaas japaanu haikaas.
izbijis valsts patriots
i
JA deputātu pakaušos elpos prokuratūra vai KNAB iespējams Latvija piedzīvos renesansi. Pašlaik liela daļa no viņiem degrādējas jau pa stundām,,bet līdz nākošajam saeimas vēlēšanām pat gribot nespēs paust normālus priekšlikumus. Katru dienu mēģinot radīt intrīgas ,viņi bez tā vispār vairs nespēj,pat tad ja arī gribas kaut ko labu izdarīt,sanāk vienīgi ČIKS.
naba
n
deputātiem...vajag riktīgi nodot pa dirsu, vienam otram,kā pllinerim,selenieku murekam,dobe ļim,lieškalnim.arī kārtigi,pa ņuņņām...ar policista steku... lai isdzītu...to miegaino dullumu...
ABC
A
Viena no sakarīgākajām Zatlera intervijām, žēl tikai, ka publicēta laikrakstā, kas ir viens no aktīvākajiem nelietības propagandētājiem un aizstāvjiem ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē.
Vija-Kate
V
Cerēji, ka Dombrovskis štancēs naudu un arī Tev iebērs maciņā?!
Peks
P
Tie, kas tagad mēģina vainot Dombrovski, vienkārši ir atstumtie no siles vai , piedodiet, muļķīši! Vairāk gan liekas pirmais variants! Kas attiecas uz Zatleru, tad viņš ir pareizi uztvēris situāciju, jo shēmotāji un zagļi nesnauž, bet tikai pieklusuši, jo gaida labākus laikus, lai sāktu melno kampaņu.
Maija
M
Nu bet prezidents tomēr iekustināja roku cēlājus sākt arī kaut drusciņ kustēties. Un Dombrosvski vainot nevietā, viņam tā putra jāstrbj. Žēl ka bija jāiet koalīcijā ar TP, tie brīdī kad stāvoklis kaut drusku uzlabosies, Dombrovski noēdīs. Lai cik bēdīgi tas neskanētu, Rubiks būtu godīgāks un vairāk domājošs par Latviju.
Tik-Tak
T
Vai dražejas šorīt sūkāji?
Kate
K
Žēl, ka mums ir tādi, kas jāstumda un jāgrūsta, lai kaut ko darītu. Ministru Prezidentam tiešām trūkst iniciatīvas, to nenoliegšu.
Dīvaini
D
Diezgan dīvainas tās funkcijas Prezidents sev sadomājis.
Reinis
R
Nu, Dombrovskim to toch vajag. Citaadi vinjsh savaa leeniibaa iemigtu i nepamaniitu, ka valsts vairs nav.
...
.
Zatleram ne sekundi nevajadzētu būt ilūzijām par to bandu, kas valdīja Latvijā!
Pipo
P
Kārtejai mirgojums 40 grādu karsonī. Ja nevar pateikt gudri,racionāli, labāk klusēt. No otras puses gudrība nāks,kad pats sajutīs pakausī elpu, vai spērienu pakaļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas