Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers domā, ka politiķi par maz pievēršas politiskās vides uzlabošanas jautājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Žetons, Omīt!
Oma
O
Zatleram ir visas pilnvaras vispirms sakārtot visu savā saimniecībā! Tas būtu labs piemērs, citādi mākam tikai skaisti parunāt!
Zatlera kungs!
Z
Ja Jums patiešām rūpētupolitiskā vide, tad uzlabotu to arī savā kancelejā! Kā ir, piemēram, ar Kukules kundzes morālo stāju? Ko sabiedrība no tās var mācīties? Vien tikai to, ka tiem pie siles, vienmēr taisnība?!
onslavs 2
o
Zatlers varētu sākt ar sava darba izvērtēšanu... un tad skatīties mājup...
onslavs
o
Zatlers varētu sākt ar savu padomnieku izvērtēšanu... un tad skatīties citur
Lelle
L
Un es Zatlerim pilnībā piekrītu, tādām pilnvarām prezidentam jābūt, un, galvenais, atlaist saeimu bez referenduma. ____________________ Kādas p[apildu pilnvaras zaeimas ievēlētai LELLEI VOLDIŅAM!!! Galīgi esi driģenes saēdies. Ja partijnieki deputātu posteņos virza idiotus -partiju pakalpiņus, tad par vēlēšanu iznākumu nav atbildīga tauta, bet pārteju kliķes. Pie tam šādi raustāmi deputātiņi nekad nebalsos par īstu Prezidentu, bet gan tādu Lelli- Voldiņu kāds šosdien sēž pilī, kuram neinteresē kā tauta dzīvo, bet šis tik suniski klanās ārzemju naudasmaisiem... Vai šādam prezim var uzticēt papildu funkcijas, jau zinot, ka viņš tās izmantos pret tautu? Nu nē! Jāmaina vēlēšanu sistēma un šis partiju marasms jāizbeidz Latvijā. Vienmandātu vēlēšanu apgabali, ar atsaucamiem deputātiem. Tiem kā Satversmē jābūt neatkarīgiem no pārteju bonzu diktāta, bet atbildīgiem tautai līdz par kriminālai atbildībai par pieņemtiem lēmumiem. Tā lūk jaunslauceņu trubadūr!
oga
o
Šorīt LNT bija labs piemērs, kā Jaundžeikers atklāti un nekaunīgi visu MELOJA: nodarbojas ar muļķu makšķerēšanu, ar lētticīgo musināšanu, u.t.t. Laikam ūdens smeļas mutē? Jau tā galīgi izgāzies ar saviem "darbiem" sabiedrības priekšā, tomēr vēl LNT uzskata par iespējamu un vajadzīgu intervēt šo vēstures mēslainē izmetamo tipu.
filozofs
f
izdaru secinaajumu , nedriikst atļaut mafijai izbiidiit saveejo prezidentos , kaa tas bijis liidz šim ...
Kalējs
K
Zatlers ir pats "godīgākais" un pats "gudrākais" prezidents uz visas planētas! Nedaudz atpaliek represētais Latvijas okupantu pakalpiņš un komunistiskās partijas sekretārs Ulmanītis.
dzeris
d
Bet, skaidrs, labāk būtu, ja prezidentu ievēlētu ar pui balsīm saeima, un otru pusi balsīm - kaut vai pārstāvji no apgabaliem vai rajoniem.
dzeris
d
Tādas tiesības prezidentam ir arī parlamentarās valstīs, un nekas traks nenotiek, arī Latvijā nenotiktu, galīgi traku prezidentu jau neievēlētu,.bet deputātiņus disciplinētu.
pilnīgs sviests
p
Nevar vienam cilvēkam dot varu bez sekām personīgajai karjerai, tā vienkārši atlaist Saeimu, ko vēlējuši VISI pilsoņi. Par daudz liela atbildība un lielas pilnvaras Saeimas ieceltam, ne tautas vēlētam priekšstāvim. Lai būtu izsvērts šis jautājums- vismaz tad prezidentam jāatkāpjas kopā ar uzticību zaudējušo Saeimu, kas viņu apstiprinājusi amatā. Tas būtu tikai loģiski.
dzeris - Latvietis
d
A tu tomēr izlasi, ne vienmēr Zatlers domā nepareizi.
Latvietis
L
Zatlers domā....... Tālāk jēgas nav lasīt, jo ziņas sākums jau rada šaubas... :)
dzeris
d
Un es Zatlerim pilnībā piekrītu, tādām pilnvarām prezidentam jābūt, un, galvenais, atlaist saeimu bez referenduma. Visbezatbildīgākais varas orgāns mums ir Saeima, un, iespējams, tas šo te "tautas kalpu" absolūtās bezatbildības un nesodamības sajūtu kaut nedaudz mazinātu. Bet, paši politiķi uz to nekad neies, Zatlerim ir iespēja izsludināt referendumu, kopā ar vēlēšanām, kāpēc nē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas