Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers domā, vai dibināt partiju, veidot NVO vai pievienoties Vienotībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fredis
F
Ja Zatlers ies kopā ar Vienotību,tad viņš būs tieši tāds pat melis un krāpnieks kādi ir šie jenoti,esmu pārliecinājies par šo melīgo ļautiņu baru,neticu nevienam viņu vārdam,kaut viņi ātrāk izzustu no Latvijas,es daudzkārt vairāk ticu jebkuram citam politiskajam spēkam,tikai ne šiem intrigantiem.
K-K
K
... Pievienoties Vienotibai - tikai ar noteikumu par Visu Latvijai! pievienosanas iespeju Lielajam Nacionalam Blokam !!!!
j
Veidojiet savu! Uz Vienotību paļauties nevar - vieni karjeristi!
Aija - tantuks
A
Uzlabo smadzeņu darbību!
Vēlot labu!
V
Nevajag Zatleram bāzt galvu politikā! Sākums jau varbūt būs labs, bet vēlāk pataisīs par grīdaslupatu, jo vide ir skaudra un nepateicīga. Lai strādā eksprezidenta lauciņa ietvaros, kurā arī var daudz darīt valsts labā!
Barons
B
Politisko perspektīvu Zatleram nav nekādu. Ja pievienosies Vienotībai, tad pazudīs šīs partijas purvā. NVO arī nav nopietni. Tad viņu vienkārši neņems galvā. Jauna partija nesanāks, jo Zatlers nav tā harizmatiskā persona, kurai būtu daudz sekotāji. Ja nebūtu 28. maija rīkojums Nr.2, tad Zatleram vispār nebūtu sekotāji. Atgriezies nu būtu labāk savā ārsta un aplokšņu pasaulē.
tantuks
t
Ja ir zems pasvertejums- lai iet uz Vienotibu-tur tikai kundzites palikusas-cilveki par to nu nebalsos,joir parak labas domas par sevi..
ha ha
h
Kalniete atklāti atzīst, ka bez Zatlera Vienotībai vakars uz ezera
cienīgi
c
Būtu atgriezties ārsta amatā.
Žuļiki un blēži
Ž
Nu dikti jau nu kvalitatīva ir tā Vienotības komanda! ļiki un blēži jau sākot ar ētikas komisijas priekšsēdētāju.
stulbas ambīcijas
s
Visa tā Saeimas atlaišana savu ambīciju dēļ ir diezgan stulbs pasākums. Ceru, ka pēc 8.jūlija jaunais VP atcelts to stulbo rīkojumu un tie 4 miljoni latu aizies jēdzīgākiem mērķiem.
Mērkaķis
M
Stulbs/a esi tu pats/i. Man prieks, ka beidzot tautai būs iespēja katram dot pēc nopelniem. Ja vēlreiz tauta lems par to pašu, tad arī būs to pelnījuši. Un lielai daļai Latvijas iedzīvotāju būs viela pārdomām, vai turpināt dzīvot tādā valstī....
  • 3
  • 1
dzeris
d
Labākais variants - jauna partija, sliktākais - NVO.
pīrādziņš
p
Tikai ne ar Vienotību! Āboltiņa tā acis aizmālēs, ka maz neliekas! Un pēc tam, kad saraksts būs reģistrēts un mainīt neko vairs nevarēs, vispār vairs zinis neliksies, ko tāds Zatlers domā. Darīs, kā pašas rebēm vajag un Zatleram atliks tikai klusēt, ja negribēs pēc piemānīta muļķa izskatīties!
Iesaku
I
Dibināt īstu masveida partiju,lai nenāktos arī turpmāk balsot "par mazāko ļaunumu",jo pāsreizējās par partijām nevar uzskatīt kaut vai mazskailīguma un vienādo programmu dēļ! Neviena no viņām nepiedāvā ne tikai ieviest progresīvo ienākuma nodokli vai vismaz samazinātu PVN pārtikai,kā visā pasaulē,bet pat nevēlas atjaunot obligāto veselības apdrošināšanu,kas šodien pastāv ne tikai visās ES valstīs,Igauniju un Lietuvu ieskaitot,bet pat visās banānu republikās!
Vēlētājs
V
Vai sagaidīsim PS,SCP un SC ierosināto iedzīvotāju progresīvo ienākuma nodokli?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas