Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers: ekonomiskā lejupslīde ir būtiskākais Baltijas drošības apdraudējums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Pavisam vienkārši. Amerikāņi pašlaik ir pārāk aizņemti ar savām problēmām, tāpēc ir pamanījušies zaudēt auksto karu Latvijā. Rezultāts- pērtiķcilvēku triumfs 9.maijā. Protams, ka ekonomikas lejupslīde ir vislabākie duļķainie ūdeņi, kur zvejot balsis Ždanokai, Rubikam, u.c. krievu atbalstītiem salašņām.
R%
R
Runāt jau viņš prot skaisti,ja vien tām skaistajām runām sekotu arī paraktiski darbi. Visu laiku tiek runāts nākotnes izteiksmē,bet jādzīvo mums ir tagad.
Aw.
A
Nu jau Latvijā nav tikai ekanomikas lejupslīde,bet par visu vairāk būtu jāsatraucas,ka pie mums ir sākusies morāles degradācija un lejupslīde.,kur ļaunums tiek uzskatīts par labo,un labais par ļaunumu.
riņķī apkārt
r
Zatlers ir kļuvis par prezidentu. Un ne pirmo reizi viņš to apliecina gan ārpolitikā, gan krīzes apstākļos mūsu iekšpolitikā. Tas nebija un nav vienkārši, taču viņš ar to tika un tiek galā. Prieks par prezidentu.
Q
Q
Nu nav mums normāla Eiropas viduslāņa! Tādēļ par to, ka ekonomiskās mazattīstības (ne tik šauri, ka tikai ekonomiskās lejupslīdas) dēļ mēs riskējam atkal redzēt ar ar puķēm nomētātus krievu tankus Rīgas ielās, es jau runāju sen!
zemunde
z
Pareizi saka.
ance
a
"Esmu optimists un uzskatu, ka pēc pāris gadiem pasaules un Latvijas tautsaimniecība atkal plauks kad gan pedejo reizi ta ir plaukusi?
Flick
F
Man gan alga tikai pieaug, nāciet visi uz AirBaltic!
xxx3
x
Valsts prezidentam absoluti taisniba ka visas sis ekonomiskas jukas ko vel smagak padzilinaja musu korumpetie ieredni un korumpeta valdiba IR TIESS APDRAUDEJUMS VALSTS PASTAVESANAI. Jo vienreiz jau mas zaudejam Latviju kad partiju kildas un korupcija bija tautu novedusi tiktal ka ta nepretojas komunistiem.. liekas ka ta nebija okupacija, Stalins vienkarsi nopluca nogatavojusos augli..
pakausis
p
krievija protams galiigi nav tas labaakais kaiminjsh kaadu vareetu veeleeties.. tomeer shobriid pie vinjiem taa situaacija tomeer ir labaaka.. tomeer prata vinji tos treknos gadus pareizaak dziivot nekaa muuseejie.. Valdzha protams ka labi pateica.. bet nu.. duraku un celju probleemas ir arii muusu zemiitee :)
Karamba
K
Ja nu mēs paturpinam Valda domu par " galveno apdraudējumu" ,tad ekonomisko lejupslīdi pa šiem gadiem centīgi iestrādāja,visādi sekmēja, lai kritiens būtu pēc iespējas smagāks, neviens cits kā pašmāju politbiznesmeņi. Nezinu kā Baltijā, bet LV šo " apdraudējumu" dažs labs prezidents personīgi skatījis vaigā kaut vai slavenajā zvērudārzā.
vesturnieks
v
Patiesiba loti laba, konkreta uzruna, neko sliku nevar teikt. Tacu, vai tiesi prezidents V.Zatlers nebija tas, kurs izdarija lelako kludu (apzinatu vai neapzinatu noziegumu pret valsti, latviesu tautu) savas prezedenturas laika kad par valdibas vaditaju iecela noladeto Godmani cilveku (LC ar meliem, viltu sagrab avalsts varu), kurs, pec Latvijas neatkaribas atjaunosanas, saka Latvijas valsts izlaupisanu, tautsaimniecibas apzinatu iznicinasanu, iedzivotaju apzagsanu un genocidu pret Latvijas iedzivotajiem? Tiesi Godmana, Gaila, Rumpisa, Birkava, Berzina, Krasta, Skeles, Freibergas, Kalvisa un velreiz Godmana darbosanas ir Latviajs valsts neatkaribas apdraudejums, jo tiesi vinu darbibas del Latviajs valsts ir novesta lidz bankrotam, tiesi sie cilveki ir atbildigi un vainigi par desmitiem tukstosu iznicinatu cilveku Latvija, par simtiem tukstosu emigrejusiem cilvekiem, kuri bija spaidu karta spiesti pamaest Latvijas valsti, lai saglabatu savas dzivibas, lai palidzetu izdizvot simtiem tukstosiem, kuri palika Latviajs teritorija. Ja, protams, Krievijai ir izdevigs bridis sada sitaucija, kad ir novajinata Latvijas valsts, iedzivotaji atrodas nabadzibas, katastrofos ikdiena, tad krievijaiir viegli veikt un realizet savus planus, ka vienu no tiem mes loti labi atceramies, kad M.Riekstins, Freiberga, Kalvitis nozaga Latviajs valsts teritoriju Abreni........ Visi sie Latvijas darboni,kuri 18 gadu laika ir centusies iznicinat Latviajs valsti, latviesu tautu ir jatiesa un jasoda. ... Rumpitim, Freibergai ir jatnev dzivokli,kuros vini ir iemitinajusies, sie dzivokli ir jaizpardod izsoles un nauda janodod pensionariem......ir jasak attirit Latvijas valsts no tiem neleisiem, drazas, kuru del ir apdraudeta Latviajs valsts neatkariba, nacijas tiesibas uz cilvekcienigu dzivosanu.
onka
o
šis jau izklausās prātīgi
Y
Y
Labāk Zatlers, nekā Rubiks.
ag
a
labi runā zatlers. tekstu rakstītājs Zatlera komandā labi pastrādājis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas