Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers: Es nebūšu politiski pasīvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skats no malas
s
Vienīgais, kas ir skaidrs, ka Zatleram galvā ir pilnīga putra un viņš pats ir pilnīgi apstulbis. Kamēr viņam nepaskaidros, kas ir okupācija, kas oligarhija, no viņa nav ko gaidīt kaut kādu jēgu.
Prezents
P
Ak tad turpinās Vienotības *tautas mocīšanas un iznīcināšanas programmu*? Feini, negaidīju. Tad kāda jēga bija atlaist saeimu?
viltus dzerim
v
Interesanti ar sevi sarunāties?
  • 0
  • 0
dzeris
d
Ko tad tu gribēji? Lai catlet'ts domātu par tautu? Naivais!
  • 1
  • 1
Arturs M
A
tie, kuri radīja krīzipirms minūtes, 2011.06.28 13:07 Vienotība NEDRĪKST ZAGT NE GRASI. _________________ Tu traks vai? Tad jau Vienotībai jaunpups jāatlaiž jau tūlīt, bet kas tad šiem kasi pildīs?
tie, kuri radīja krīzi
t
pats par sevi, valdīt vairs nedrīkst. Nu vai tad tauta TIK stulba, ka nejēdz tādu sīkumu????????????????????????????????????? Vienotība NEDRĪKST ZAGT NE GRASI. kad valsts pelnīs, lai paceļ algas. N U KAUT KAM TAČU TE VĒL IR JĀBŪT TĪRAM UN CILVĒKA CIENĪGAM, JEB VISS SMIRD??????????????????????????
Nu
N
Vienmēr jau var uzmest lūpu un stāvēt kaktā, bet izdarīt noteikti var vairāk valdībā nekā opozīcijā. Tātad, ja Zatlers negrib 'sadarboties' ar oligarhu partijām un SC par tādu neuzskata, tad tas būtu vienīgais variants, ar ko būt valdībā. Citādi jāsēž opozīcijā...
nePASĪVAIS- izrādās Vienotības lobē
n
«ZZS uzskata, ka Tieslietu ministrijai, balstoties uz konkrētiem kritērijiem, ir jārīko konkurss uz vakanto ST tiesneša amatu. Ir jāizbeidz prakse, kad šaurā cilvēku lokā tiek izlemts, kādus cilvēkus virzīt uz šādiem augstiem amatiem,» norāda Vējonis. ZZS tāpat kā lielākā sabiedrības daļa vēlas būt pārliecināta, ka šim nozīmīgajam ST tiesneša amatam ir atrasta vispiemērotākā kandidatūra ar atbilstošu izglītību un akadēmisko pieredzi, norāda ZZS priekšsēdētājs. «Vai tiešām Latvijā ir tikai viena piemērota kandidatūra uz vakanto ST tiesneša amatu? Vai gadījumā, ja Osipovas kandidatūru izvirzītu nevis «Vienotības» ministrs, bet gan ZZS, prezidents šodien nerunātu par to, ka ST tiesnešus nepieciešams izvēlēties atklāti – konkursa ceļā?» jautā Vējonis.
Mg
M
"Oligarhu partijas"... Smieklīgi tas viss. Tad nu atrasta ļaunuma sakne visām mūsu problēmām. Nebūs oligarhu partiju un iestāsies laimīga dzīve. Tikai nez uz ko tad varēs novelt visas neveiksmes?
nē, nu mainīties cilvēkam nevar lie
n
lai šis pasaka, ņems vai neņems, ... vēl aktīvāk...un viss. Noticēsim!
piedod
p
ņemsi vai neņemsi, komunisti nezog
šaubu nav nevienam
š
bet vai zagsi vai nezagsi????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kur tu tu nu biji āzīti...
K
Zatler! Kur tu biji? Kur tu slēpies 4 gadus? Tavi tukšie vārdi nav pārliecinošs
Viltus dzerim
V
Palasi un tad murgo, Viltniek! Sweet, 28.06.2011 11:59 Atvainojiet, bet nu nekādi nespēju Zatlera kungu uztvert kā nesavtīgu politiķi. Lai Dievs dod, ka es kļūdos...
  • 1
  • 2
dzeris
d
Kas nav pārliecinošs? Vai tad bez Zatlera teiktā tas viss, ko viņš saka, tāpat nebija skaidrs? Un runājis jau par šīm tēmām Zatlers ir arī agrāk, tikai, ne tik atklāti un tieši, jo prezidentam nav vēlama nepārtraukta konfrontācija ar Saeimu, vēlams kaut kā saprasties, kamēr var.
  • 3
  • 4
dzeris
d
Zatlerim jāturpina skaidrot cilvēkiem ZZS pretvalstisko rīcību un jāveido sava partija, pie kam ar steigu, vienīgais veids, kā varētu apturēt ZZS un SC uzvaras gājienu. Cik saprotu, tās domstarpības ar V ir par sadarbību ar SC vai ZZS - Zatleris sliecas, ka ar ZZS sadarboties nedrīkst nekādā gadījumā, tad labāk ar SC.
ta lūks
t
zatlers nav nesavtīgs, bet, ja zatlera savtīgums nes mums labumu, tad kāpēc to neizmantot? lembja, šķēles un šlesera savtīgums mums labumu nenes
  • 0
  • 0
Viltus dzerim
V
Sweet, 28.06.2011 11:59 Atvainojiet, bet nu nekādi nespēju Zatlera kungu uztvert kā nesavtīgu politiķi. Lai Dievs dod, ka es kļūdos...
  • 1
  • 2
Svins
S
atkal kārtējais naivulis, kas cer iegūt vēlēšanās tādu pārsvaru, ka viņš varēs iztikt bez oligarhu partijām. tāds pats bija Repše un vēl daži.
ha
h
muļķu muļķis taisās par dievu būt!
dzeris
d
Nu iespējams jau, ka Catlerīti Lillis katru dienu tagad pamodinās iemaucot ar kāju pa mīksto vietu... bet kāds no tā labums? Nu negulēs viņš tā kā šos 4 gadus! Nu un? Galviņa ta viņam tukša...
dzeris
d
Vari jau trenēties, bet, nav mans stils, es tik tizli nerakstu, pamēģini ar savu niku.
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas