Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Zatlers: gan premjeram, gan ministriem jātiekas ar protestētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas veel nebuus
k
Zatlers ir valsts vadiitaajs, nevis suniitis, kad pasvilps, tad skries. Un taa kaa pilsonju ir daudz, bet Zatlers viens, tad vins pat pie labaakaas gribas nevar apstaigaat visus. Darbu liidz sim ir mekleejusi vai nu darba birzaa vai sludinaajumos; vari protesteet visu muuzu, neviens darba liigumu klaat nenesiis.
kritiskā
k
kāda nozīme Ginta profesijai, viņš ir pilsonis, šīs ļoti jocīgās valsts pilsonis, un cepuri nost, ka kāds protestē un rīkojas nevis anonīmi rejas pa internetu un, manuprāt, arī Zatleram vajadzētu aiziet pie viņiem, jo Zatlers ir valsts vadītājs, šīs valsts vadītājs, kurā mums visiem tik slikti tagad iet
O, yessssS !!!!!
O
- lai ķīļkomisija piestaigā un prezidenta teicamo pasaka šiem uz auss !
KLM
K
Viņi zina kāpēc to dara... .................................................... ......................................... protams, ka zina, ja pieņem, ka tie, kuri pēc kāda mītiņa izmeta valsts karodziņus miskastē, arī zināja ko dara........
estere
e
Viņi tak sasals tādā aukstumā.Beidziet filozofēt. Nekas nav svarīgāks par cilvēka dzīvību.Viņi zina ,kāpēc to dara...
neesmu jurists bet parasts set
n
Tam cilvekam ir jurista izglitiba? bet es saku ka vina prasibas ir tik neskaidras mulkigas ka liekas vins ir provokators ko atsutijusi Skele Slesers Lembergs vai pat sarkanie Urbanovics ar Usakovu. vins pieprasa radit darba vietas, ziniet tadas prasibas ir dzirdetas ari ieprieks Bolseviki ari 1917g prasija maizi un darbu, kas no ta iznaca mes zinam. Butu prasijis apturet zagsanu caur PPP projektiem kur oligarhu kabatas ieplust tautas miljardi tad es ari pievienotos protestetajiem, bet bolseviku vai oligarhu organizeta balagana es nepiedalos!
Lauris
L
Es arī par 100 liekēžu atlaišanu un tiesāšanu!
zzzz
z
Kas ir tas Gints es nekadi nevaru saprast? Citi saka metinatais citi saka jurists esot, es personigi lasiju ka it ka metinatajs. Metinatajiem darbs trukst? Bet pienemsim ka jurists, tad nav brinums ka vinu izmeta no darba, vins pat nevar skaidri noformulet prasibas, nu tas tacu ir dumji pieprasit peksni mazoritaro velesanu sistemu, un ja ne tad samejais badosies. Pirmkart neviens isti nezin atskiribu un otrs pat ja mazoritara sistema ir labaka tad atnaks kads pie valdibas ekas pieprasis un viss notiks?
tukša vieta...
t
..prezidenta kungs (protams ar kundzi!!) varētu pats ..aizstaigāt līdz protestētājiem!!!..tas noteikti būtu lietderīgāk nekā braukāt ārzemju izbraucienos!!!
Vajadzīgi darbinieki!
V
Pelni neko neieguldot! Spied uz adreses, reģistrējies un strādā!
Jukums
J
Komentāri par šo tēmu tiešām parāda mūsu sašķeltību, nespēju vienoties par konkrētām un kopējam prasībām, pat vairāk - jūtama vēlēšānās pie izdevības šajā haosā mēģināt izkampt pašiem sev lielāku kumosu uz citu rēķina. Sašķeltība ir taisnākais ceļš uz nonākšanu kādu spēku atkarībā un, līdz ar to, faktiski verdzību. Zatlera iniciatīva ir pareiza un to atbalstu - ir jārunā ar cilvēkiem, nevis jāslēpjas kā strausiem!
Kārlis
K
Ja zinātu, ka izdosies, es badotos, lai tiktu atlaisti 100 saeimas slaisti ar visām piedevām!
vecis
v
Vai tev pašam neliekas, ka esi bišķi nesakarīgs? Tātad pēc tava iznāk, ka no valsts sektora juristi jāatlaiž vēl aizvien un vēl vairāk, un lai viņi iet bezdarbniekos kāmēr par bomžiem paliek. Bet ja kāds jurists no privātā, tad pasag'dies viņu atlaist, jo tad ir pārkāptas ANO konvencijas un tad viņš ir tiesīgs prasīt valdības maiņu un konstitūcijas pārrakstīšanu un visai valstij jāraud par viņu.
kaskaiša
k
jā, piekrītu,valsts aparāts ir jāsamazina,vēl aizvien,bet es runāju par privāto sektoru,no kura valsts barojas.Kāpēc tiek žņaugti uzņēmēji,kuri ražo taustāmus labumus,maksā nodokļus ir radījuši darba vietas,Es nerunāju par blēžiem,bet par godīgu ražotāju.Valstiski viss ir iznīcināts,vēl vajag iznīcināt privāto un tad gan valsts būs beigusies.
KLM
K
Prezidenta kungs, iespējams, Jums taisnība , gan premjeram, gan ministriem jātiekas ar protestētājiem, bet, iespējams, arī Jums jātiekas ar viņiem, pilnīgi iespējas, dāvinot viņiem dārgo franču dizainera spoguli no savas rezidences Jūrmalā, tas dotu iespēju protestētājiem, ielūkojoties spogulī, pajautāt - kas es esmu ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas