Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers iecienījis Užavas alu un iesaka izlasīt Alķīmiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
b_d
b
"V. Zatlers atzina, ka viņa iecienītākā alus šķirne ir Užavas alus, taču viņš dzer arī Cēsu alu." ----- Vajag takā Jenķos - ar lāzeršoviem, čīrlīderiem un kaujas krāsojumā izmālētiem atbalstītājiem. Ja jau demokrātija, tad demokrātija!
kā tad
k
Runāt par grāmatām ir riskanti, jo uz pasaules vēl nav uzrakstīta grāmata, kas patiktu visiem. Piedevām katrs otrais latvietis sevi uzskata par literatūras ekspertu. Tā tāda vēsturiska tradīcija, tādēļ jau Raini Nobeļa prēmijai neizvirzīja. Nebija gana labs.
kaimiņjanka
k
............lasot komentārus noprotu, ka reti kurš ir izlasījis "Alķīmiķi" . Iesaku ----- izlasiet...!!! Pēc tam varēsiet sakārtot savus "plauktiņus"...!!! Grāmata ir maziņa.............pa pāris vakariem "izkniebsiet". P.S. .........,bet gudri spriest par neizlasītu grāmatu ir traģikomiski..........................
MJASOJEDOVS
M
KATRU DIENU ESMU PIE ZOOPARKA , BRAUCIET TAK APSKATIETIES UZ BRILJANTA GABALU....
hahahaaa
h
alķīmiķis - RETARDED
kāmis
k
užavnieks nu nemaz nav demokrātisks dzēriens. ne visur pieejams un dārgs. polšs uz diviem ir demokrātiski. vēl demokrātiskāk ir kāds no 2litru plastmasniekiem. užavnieks un alķīmiķis ir pliks PR . šajā gadījumā jau noteikti.
uz
u
uz eksportu orientēta ekonomika? smieklīgi. jo paši pērkam dārgo importu un nespējam nodrošināt pat savus iedzīvotājus. bet attīstība - uz kurieni? jāattīsta Latvijā dvēsele, ne tās pērkamība...
bezpersonisks vārds
b
Nožēlojami, vienkārši nožēlojami. Ķirurgs ar Ķ, prezidents ar p.
Dore
D
Bet jāatrod taču reiz atbilde uz jautājumu "kas es esmu". Un tur Koelju var noderēt:)
purveklis
p
Riga pils - čurūdens ar pakaramā piegaršu.
K-K
K
... Ja, Uzavas ... soreiz izteicu komplimentus VP ... pateicoties naudkaribai, nav daudz alus skirnes palikusas bez kimikaliju vai alkahola maisijumiem, kas ir pataisijusas dabisko dzerienu par INDI !!! ... Un ja nu VP spej izveleties kautko sev un PAMATTAUTAI un PILSONIEM veseligu, varbut izvele ari tiktu projeceta uz MOZAIKAS garigas slimibas EFEKTU NORAIDIJUMU VIRZIENU !!!!
pope
p
Alķīmiķis ir laba grāmata vidusskolniekam.... Tur arī esam. Un tas arī izklausās ticami. Jāpriecājās, ka nav palicis pie Remarka vai Džeka Londona, kas attiecīgajā vecumā, vēl pirms Alķīmiķa, arī nav slikti.
anno_nīma
a
Par Užavas alu pluss, par Alķīmiķi mīnuss .
haizivs
h
Man gan šķiet, ka Tērvetes alus ir labāks...
Andža
A
alus ir demokrātisks dzēriens. Domāju, ka Vācijā politiķis daudz zaudētu, ja intervijā apgalvotu, ka alu nelieto, bet mēdz iedzert Hennessy... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas