Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: ja gribi labo, mīli cilvēkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ISIDORS
I
Vajadzētu sākt ar saviem tuvākajiem ,bet...nu nesanāk....
I.Gr.
I
Mana pieredze ir taada, ka ja kaads ir bijis izcili labs savaa arodaa, tad vinjsh labi veiks arii citus pienaakumus. Tas labi attiecaas uz Zatleru. Un ja vinju neieveelees atkal par prezidentu, tad es ljoti ceru, ka vinja intuiicija un veiklaas rokas paliidzees veel daudziem nelaimes putniem ar nolietotaam guuzhaam un celjiem. Un kukuljus par savu paliidziibu vinjsh no neviena nav prasiijis, to saka tikai aprunaataaji, kas savaa dziivee nav nekaa speejushi izdariit.
Latvietis
L
Zini, Zatleriņ, vēmiens nāk, lasot šādus pekstiņus. Tas ir viss, ko gribu pateikt cilvēkam, kurš par prezidentu (apzināti šo vārdu rakstu ar mazo burtu) tika izvēlēts Zoodārzā un kuram bijušas tādas kā neskaidrības ar aplokšņu algām un basketbola groziem rezidencē un ģimenes tusiņu Olimpiskajās spēlēs laikā, kad Gruzija pārcieta agresijas aktu.....
Atmiņa
A
- Ahā - nu es saprotu - beidzot! A es tad domāju, ka tas, kas toreiz pirms gadiem dzina vai zemē iekšā, bija kas pilnīgi pretējs labajam un cilvēkmīlestībai. Cik vienkārši - šitādu pārpratumu - bet kā gan savādāk - lavīnas tak nospiež visu savā ceļā - kā labo tā slikto - nekas pāri nepaliek... Nu traki ar tādu mīlestību! Glābjas, kas var!
mzgd
m
laikam kaut ko tik banālu spēj pateikt tikai patiess zaķis.
aa
a
ZEL TIKAI KA ZATLERS VEL NESAPROT TO KA LATVIJAS IEDZVOTAJI DRIZ BUS IZMIRUSI UN NEBUS KO MILET.
stivajs
s
ja jus prezidenta kungs ta lepojaties ar LATVIJU tad kapec jus pielaujat ka LATVIJA iet posta ? jo pec sis krizes LATVIJA vairs nepiecelsies.KO DARIT? vaiag sakt beidzot domat ar galvu ,un domat par LATVIJU ,UN LATVIJAS PILSONIEM UN NEPILSONIEM.PAR CILVEKU LAPKLAIBU ,DROSIBU,VESELIBU.LAI CILVEKI BUTU SPEIGI MAKSAT NODOKLUS .godigi jo darbs dod visu.
NEVIS MĪLI
N
BET NEAOZODZ TUVĀKO. SAVU MĪELESTĪBU UN TUKŠU MULDĒŠANU DOD LILLEI. NAUDU TAUTAI.
Islandē
I
... a man darba - spēj tik darīt; Un mīļotās sievietes mīla arī ir ... Tāka - visādi zatleri ar savu mīlu var iet ... ... turpat, kur lindas ar sirsnību ...
Marie Ge Juana
M
Šī valdība klausa prezidentam- ja kāds strādā -tad izliekas,ka tam maksā, bet vairumā gadījumu - gandrīz 200 000 darba vispār nav. Zatlers runā tik par mīlas lavīnu, kas veļas un veļas, bet kā ar darba vietām. Ar mīlu slikti sanāca Izraēlas prezidentam. Droši būtu slikti sanācis arī kādam Latvijas prezidentam,ja sievietes būtu drosmīgākas. Bet negribētos, ka darba nav mūžīgi. Negribētos jau raukt projām...
Apsmiekls
A
Vispatīkamāk ir strādāt valsts labā un maksāt nodokļus ar apziņu, ka šī valdība tā arī nav likvidējusi padomes, kuru locekļi vēl ar vien turpina no nodokļu naudas saņemt tūkstošu lielas algas. Ir prieks censties, vismaz zini, kādēļ vajag savilkt jostu.
Radikālis
R
Tad sanāk, ka Latvijas valdība cilvēkus nemīl!
bimbam
b
Zatlera kungs, Jūs taču pats tieši vai izcēlāties ar to, ka pirms stāšanās prezidenta amatā prasījāt, kas (man) par to būs!? Kas Jūs par prezidentu, ja tā vienkārši atkāpjaties no savām pamatnostādnēm!?
un
u
Negaidu nekādu izteiksmi, pat aploksni. Tā lūk. Nē, jāvēl cits prezidents. Kas tu esi? Pateiks bērns, es nezinu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas