Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: jāatmet dalījumi krievu un latviešu partijās, jākonsolidējas pēc ideoloģijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaža
K
Doma laba, bet lai pamēģina iestāstīt to russkojazičņijiem!
žoržs
ž
Vienotība šai ziņā diemžēl ir gājiens pretējā virzienā - ideoloģisks rasols, kam nekādu vienotu programmatisku un ideoloģisku nostādņu diemžēl nav. Nav arī vienotas skaidrības ekonomiskos un nodokļu jautājumos. Taču viskošākais, protams, ir Šlesers, kura vienīgā ideoloģija ir būt pie varas, vienalga ar kādiem saukļiem, vienalga ar ko kopā.
Imants
I
Kāda ideoloģija? Mums ir viena partija . Uzņēmēju partija. Sadalījums ir tikai pēc ekonomisko grupu intresēm. Kam interesē bizness ar skandināviem, kam ar ES uzņēmejiem. , kurš tēlo ka aizstāv nacionālo uzņēmēju Vienā partijā vairāk bijušo čekas , tagad uzņēmēju, citā vairāk no PSKP. Bet visas ir uzņēmēju partijas grupas, no vienas - uzņēmēju partijas.
Pikselis
P
Ar to nedalīšanu nekas nesanāks - mēs aizbrauksim turpat, kur Ukraina. Ukrainai ir vēl iespēja sadalīties divās valstīs. Latvijai tāda iespēja nav.
cerība
c
Latvijā ideoloģija ir viena - latviešu! Nekādas citas nav...
Valdis
V
Par kādu vēl ideoloģiju iet runa? Kāda vispār padomju okupantiem un čekas aģentiem šajā valstī var būt ideologija?
jānis1.
j
Latvijā pagaidām nav partiju. ir tikai interešu grupas, kuras uzdodas par partijām. Un nekad nepiekritīšu, ka Latvijas valsts noliedzējs, neatkarīgi no tautības, varētu apvienoties vienā partijā, vienalga, konservatīvā, liberālā vai sociāldempkrātiskā, ar Latvijas valsts patriotu.
Jānis
J
Cik saprotu tad Igaunijā ir tikai Igaunupartijas kurās ja krievi grib politikā piedalīties tad viņiem ir jāizvēlās kurā Igaunu partijā sastāv. Diem žēl Latvijā tas variants nav iespējams jo krievi neatbalsta nelatvijas valodu, kultūru ne vēsturi kuras ja Latvija cer pastāvēt nākotnē ir daudz svarīgākas par ekonomijas interesēm. Saskaņas Centrs savā valdīšanas laikā Rīgā jau ir pirādījis ka viņiem nav nemazākās intereses celt Latviju, bet gan izpildīt diktātus no Maskavas.
primitivisms
p
Aiz katras partijas stāv savas intereses, kuras pasniedz idejas formā - kā preci iepakojumā. Un atšķirības starp politiskām precēm nevar nivelēt, vienādi tās iesainojot. Bet pirmsvēlēšanas reklāmas izdaiļo partiju iepakojumu un s...du pasniedz smukā papīrītī. Pūlis iekrīt uz iesaiņojumu, kā zivs uz makškernieka ēsmu. Skumji, ka valsts prezidents līdz šim brīdim nav apguvis pilitisko ābeci un ir parliecināts, ka interešu pretrunas var atrisināt kaķa Leopolda aicinājumu: "Rebjata, davajte žit družno"!
ir
i
gan zagļu lilles ideoloģija
Terorists
T
Voldiņ parādi kur viņiem ir ideoloģija?Ideoloģija viena-TIKT PIE SILES UN VAIRĀK IZRĪT,BET SMADZEŅU SKALOŠANAI VISI LĪDZEKĻI LABI.
Dr.xy
D
Zatler,vai nu Jus esat vienkarsi poltisks analfabets vai ari esat no krela cekistiem nocombets. Bet jebkura gadijuma Latvijas Valsts Jus nedrikstat but.Pasreiz notiek cina but musu Latvijai brivai neatkarigai Valstij vai noklut pilniga kremla kontrole.
Kaspers
K
Mēs neesam krīzē tāpēc, ka mums ir šāda vai tāda valdība, bet gan tāpēc, ka tika pieļauta ārzemju banku ekspansija. Ārzemju bankas parazitē uz mūsu aplamās finansu sistēmas rēķina. Finansu sistēmai ir jābūt vienotai, nedrīkst būt tāda situācija, ka daļa no šīs sistēmas ir no mūsu valdības neatkarīga. Vaina par šo situāciju ir jāuzņemas Latvijas bankai, jo tā dod saeimai muļķīgus padomus. Jo ātrāk mēs pakļausim ārzemju bankas saviem likumiem, jo labāk. Tad vairums no tām aizies no Latvijas. Tiesa, ir arī tāda mazdzirdēta iestāde FUKTUK. Diemžēl tā laikam ir līdz ausīm korumpēta. To pašu gan jāsaka arī par saeimu. Tieši tāpēc ir nepieciešams izpildvaru atdalīt no likumdevējas, jo nedrīkst vēlētam orgānam uzticēt izpildvaru. No vēlēta orgāna nevar prasīt pienācīgu atbildību.
Ivars Graudums
I
Zatleram ir taisniiba. Tikai ideologjija nosaka piederiibu pie kaadas partijas. Un peec 10 gadiem taa, cerams arii buus! Viss cits ir neveseliigs un kait valstij. Tikai viens lai ir skaidrs: nekaadas 2 kopienas! Tikai viena valsts valoda!
sīlis
s
viņš ir viens no tiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas