Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers joprojām neatklāj, vai ir gatavs ieņemt prezidenta amatu atkārtoti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TOTO > grieta un citiem
T
Vislielākie brēcēji te ir neveiksminieki - viņiem vajag 'asinis' - ierakt mēslos da jebko - vai labs vai slikts Zatlers vai vispār kas, bet galvenais - izgāzt žulti. Droši vien žultspūslis slims. Vai smadzenes - urīns galvā sakāpis. Ejiet pie psihologa ārstēt mazvērtības kompleksus. P. S. Neredzu iemeslu, kāpēc Zatleram jau tagad būtu jāpaziņo savi plāni. Kāpēc jebkurā variantā saņemt samazgas?
Juris
J
Zatlers savu reputāciju sacūkos nevis ar ārsta pateicībām. Piekrītu Tev, ka tas agrāk bija ok, un tāpēc es neko īpaši nosodāmu šai faktā neredzu. Es runāju par ko citu. Zatlers sacūkos savu reputāciju, ja turpinās pārstāvēt Latviju. Kā prezidents viņš nav savā vietā, viņš ir diletants un to visi redz. Nevajag apkaunot valsti.
besis
b
iestum konvertu , saprotams , ka tuuliit atklaas
I.Gr.
I
Juri, neaprunaa cilveekus! Zatlers kukljus nav njeemis. Pateiciibas aploksnes vinjam deva tad, kad vinjsh savu darbu bija labi padariijis, un taa nebija spiesta lieta. Vai es maldos domaadams, ka Juris savaa dziivee nav nekaa speejis ?
ISIDORS
I
Lai varētu atkārtoti zvilnēt Jūrmalas apartamentos ,esot gatavs atgriezties pie Elitas,ja viņa ņemšot (zinošs "kas jauns" pļāpdaris)
Juris
J
Valdi, NEVAJAG! Lūdzu! Nesacūko savu reputāciju, kā to izdarīja Guntis Ulmanis, kurš nesaprata mirkli, kad pietiek. Dod iespēju citiem!
stulbais
s
Davai veco Vairiņu! Varbūt ka līdz termiņam vēl izvilks, tik un tā mētājas kā veca nauda...
DD1
D
Ja jau Latvija ir tik bagāta, ka var atļauties izmest naudu reprezentācijai, tad vismaz Saeima varētu izvēlēties vislabāko Latvijas dēlu vai meitu bez traipiem profesionālajā un privātajā biogrāfijā. Vai tiešām nav neviena, kas dzīvo visu mūžu vienā ģimenē, neņem kukuļus, kam piemīt oratora māksla, augsta pašapziņa, kas labi zin valodas utt.? Varbūt aicināt tautu palīgā tādu atrast un ziņot internetā. Tad Saeimai būtu vieglāk. Starp citu VVF bija lieliska prezidente, gandrīz kā Merkele vāciešiem.
Maskavas teatris
M
Saeima tika balsos kā viņiem vislabāk. Mūsu spīdošiem deputātiesm laikam NEKAD neicnāca prāta ievēlētu tādu prezidentu par ka latvijas iedžīvotāji ir lepni un uzticās. . Bja Brauciens uz Mazskavu bija lavi horegrafēts teatris lai rādīt Zatleru kēā efektīgu valst vīru, tas tikai darīts ar PUTINU piekrišanu. .
Vīrietim nepiedien tāda koķeta intriga.
Citu kandidātu lūdzu
C
Vinš nav gatavs un nekad nebūs..
Mirtante
M
Kā lauva lems, tā būs!
stulbais
s
Nepiesola, jo nezina. Grib, bet nevar Slēpjas, jo negrib tikt atklāts un noknābāts pirms laika.
klans
k
Kas ta nu . Vai Lilita nav mājās?
borcinsh
b
... zhel, ka nevar Frau Merkel izvelet - Latvijai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas