Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers kļuvis par CNBC bloga viesautoru; lepns, ka Latvija mācējusi izmantot krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
82gads
8
Kur ir cilveeki vai tieshaam naak 5 gads Deputaatiem arii nau bijusi kriize alga ir pat palielinaajusies Zatler noliec pilnvaras un pasaki godiigi , ka valsts ir totaali purvaa. Driiz buusim kaa afrikaa. Tikai brauks tuuristi apskatiit antinus kas joprojaam kapj un nevar uzkaapt pat Gaizinaa.
henks
h
Es ari gribu to ko viņš pīpē
niks
n
Trūkst vārdu, bet tik labs dakteris bija. Redziet ko sievas godkāre izdara ar foršu veci, kas ir zem sievas tupeles. Tiešām žēl Tevi Valdi.
Karamba
K
Prezidenta kungs spoži demonstrē vidējo latvieti.. Tāds neveikls,bišku padumjš, bet ar spītīgu pašapziņu, pat ja tam nav nekāda reāla pamata.. Tā kā visu laiku grasās kaut ko nozīmīgu paveikt, uzrota piedurknes.. Un aiziet gulēt.
jānis
j
Diez par kādu Latviju viņš runā? Manā Latvijā krīzes nav, tikai cirks uz nezināmu laiku aizkavējies, gaidu, kad brauks prom.
ANDRIS RIKA
A
Suna murgi ! Pat es nevaretu uzrakstit tadu sviestu ...
wer
w
cik smieklīgs mums prezidents
Juri
J
aizej pie daktera!
!
!
Pašķidri, formāli. Therefore lietojums izklausās pēc pamācošas, bezkaislīgas robota lekcijas. Gaidu ko jēdzīgāku. Kamēr pavalstnieki nav sadusmojušies pa īstam, var tikai rakstīt.
juris
j
Valdi, paldies par rakstu. Mūsu valsts kopīgā mundiera spodrināšana ārzemju presē šobrīd ir ļoti vajadzīga. (un šis ir domāts bez ironijas, čīkstuļu bars)
He he...
H
Redz man nevajag ne vienu, ne otru (ne TP, ne arī JL) pārtejas kretīnu... Pats tur vari staigāt un te glupības gvelzt.
t
t
viņam jau citas izvēles nav - jāslavē un jāsmaida bet patiesībā kā ir???
Dīzels
D
Aizej pie Kalviša pēc atbildes.
...
.
exel, 27.01.2010 16:16 Baidos, ka šis ekonomiskais eksperiments beigsies kā stāsts par čigāna zirgu, ja nē, svf un Dombrovskis būs panākuši brīnumu ar ekseļa tabulu palīdzību. Juris, 27.01.2010 16:19 "Mēs varam būt lepni, ka PSRS ir spējusi izturēt šīs dramatiskās pārmaiņas un mācījusies no tām, lai ieviestu koriģējošus pasākumus plānveida ekonomikā un virzītos tālāk uz sociālisma pilnīgu un galīgu uzvaru. PSRS ir demonstrējusi visai pasaulei, ka ar stingru pašdisciplīnu ir iespējams ne tikai pārvarēt mūsu ienaidnieku pretdarbību, bet arī to izmantot, lai liktu pamatus plaukstošai ekonomikai. Tas ir bijis grūts posms, bet mēs esam guvuši mācību un izmantosim šīs zināšanas PSRS un visas pasaules darbaļaužu nākotnes labklājībai" Vai, cik viegli :) Jefiņš, 27.01.2010 16:24 Viņš sadzēries vai sapīpējies to rakstu uzrakstījis? Limits, 27.01.2010 16:25 Zatlers - Esmu lepns: . 1)lepns par Latvijas ekonomikas krahu, IKP -25%, . 2)lepns par 20% bezdarbu, . 3) lepns par valsts parāda pieaugumu no 5% līdz 60% no IPK bez jebkāda labuma. . Viens lepns tipiņš ir tas Zatlers
tm
t
Labā ziņa nekad un nekur vēl nav radīta mākslīgi. Tāpat kā valsts tēls, jo abi balstās kaut kādās realitātēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Valda Zatlera blogs par Latvijas ekonomiku (angļu val.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas