Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers komunistiskā genocīda upuru piemiņai ziedus noliks Rīgā, Gulbenē un Litenē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ainārs
A
Kononova nodēvēšana par upuri ir kronis Zatlera izdarībām, izkalpojoties Kremlim. 14. jūnijā labāk būtu pasēdējis mājās.
kāds
k
Kas tas par izplūdušu ,,komungenocīdu"? Atveriet arhīvus, nosauciet uzvārdus, lai visi zin savus varoņus kononovus...Tie drošvien vēl šodien saņem divas pensijas..
salīdzini
s
Es no šausmām nebaidos,nebaidos,nebaidos,pāri gāju dziedādams,dziedādams........Dabā nav šausmu ,nav ticības un lētticības...............tā ir galvās,prātos...........Bet ticība rada brīnumus,vienalga ,vai tie dievi ir īsti vai neīsti.........
XXX
X
Ak šausmas, kāda lētticiba!!!
Dr.xy
D
Zatlera kungs,Jums beidzot ir jaizvelas ka Jus godat,par kungu vai biedru.Nevar sedet uz diviem kresliem,tapat ka nevar but tikai mazliet stavokli,stavokli vai nu ir vai nav.
Ivars Graudums
I
Arii es piekriitu "saliidzini". Zatlers nebuut nav slikts. Savaa muuzhaa vinjsh daudz laba dariijis. Mums , latvieshiem jaasaak uz visu raudziities pozitiivi . Tad arii pashiem ies labaak! Un ko vinjsh par Konovu teicis, to mees skaidri nezinaam. Nedriikst jau katram zhurnalistu vaardam ticeet. Nebuusim leetticiigi! Vaardus var sagroziit un izraut no sakariibas .
salīdzini
s
Daudzi neticēja,bet tas ir īstenība,ka Prezidents Zatlers ir kļuvis labā nozīmē saimnieks Latvijā visur ir klāt,visu redz, atceras patriotus,nosoda blēžus,palīdz visiem īsteni labu darbu darītājiem.Vēlu veselību un izturību un ceru,ka mūsu kopīgais gudrais darbs nesīs Latvijai svētību,saticību , labklājību un reālos blēžus ieslaucīsim aizkrāsnē.
MV
M
ja tā ziņa ka viņs Konovu par upuri nosaucis patiesa-labāk lai nenoliek-jo ar to zaimos visus šos genocīda upurus
Jānis
J
Nevis genocīds,bet šķiru cīņa.Pareizi vajag interpretēt.Genocīds pret tautu notiek patreiz ,tā saucamās neatkarīgās republikas laikā.
tantuks
t
lai nu kas 14.jūnijā kur noliks ziedus,bet tik ne Zatlers,kurš maijā skrēja krieveļu parādi maskavā skatīties.
skats
s
Latvijai vajag tikai vienu genocīda piemiņas dienu. Viss sākās no Latvijas okupācijas brīža. &n šai dienai ir jābūt sēru un piemiņas dienai. Pietiks izskārt sēru karogus un raudāt par to ko pieļāva mūsu senči. Mums nav teritoriālās aizsardzības spēki. Pāris rotas un tiešām viis. Es arī redzēju cik liels ir goda sardzes vads, kad sagaidīja Somijas prezidenti. Agrāk to sauca par Goda sardzes rotu. Mums nav spēka , kas sargātu Latvijas neatkarību un latviešu brīvību. Varbūt sāksim ar to?
otra puse
o
Neaizmirsīsim, ka vēl nesen šī persona Maskavā stāstīja, ka komunistiskā genocīda realizētājs Kononovs esot upuris, bet noziedznieka statusu viņam piešķīrusi vien tiesa.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Litene - mūsu Katiņa! Nolādētie sarkanfašisti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas