Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers krekla numuru Putinam izvēlējies pēc dzimšanas dienas datuma

7.numurs uz Rīgas “Dinamo” krekla, ko Latvijas prezidents Valdis Zalters Maskavas vizītes laikā uzdāvināja Krievijas premjerministram Vladimiram Putinam, izvēlēts atbilstoši viņa dzimšanas dienas datumam.

Krekls dāvināts, jo tā saņēmējs ir liels hokeja cienītājs un Zatlera un Putina pēdējā tikšanās notikusi pirms Latvijas un Krievijas hokeja spēles, skaidro V.Zatlera preses sekretāre Ilze Rassa.

“Numuru uz krekla parasti izvēlās, ņemot vērā cilvēka veiksmes skaitli vai arī viņa dzimšanas dienas datumu,” stāsta I.Rassa. Savukārt V.Putins ir dzimis 1952.gada 7.oktobrī. Rīgas ''Dinamo'' kreklā ar 7. numuru KHL iepriekš ir spēlējis uzbrucējs Jānis Straupe. Ar šo kreklu J.Straupe piedalījies piecās spēlēs 2008./2009. gada sezonā.

“Iepriekš bija tikšanās Helsinkos, kas notika pirms Olimpiskajām spēlēm, kurā hokeju spēlēja Latvija un Krievija. Putina kungs ir arī liels hokeja cienītājs,” dāvanas izvēli skaidro prezidenta preses sekretāre.

“Noteikti tika izskatītas vairākas opcijas, bet Rīgas “Dinamo” ir kas tāds, ko Putins pazīst. Tas ir savdabīgs projekts, kurā Latvija un Krievija vienojas,” teic Rīgas “Dinamo” preses sekretārs Jānis Stepītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas