Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Zatlers kritizē gan Loskutovu, gan Veldri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Atvainojos par kļūdu, kompetenti.
Jautrais
J
Kometenti ir organizāciju vadītāji, bet "sēts suņi" paliek "sētas suņi "rej bet tikai zvana jēga.
Ezis
E
Vai pēc 20 gadiem - 2008 gads būs atkal Tautas OTRĀS ATMODAS gads ?
TAUTAS BALSS
T
... ZATLER..............tu nemaz nenāc ārā uz skatuves DZIESMU SVĒTKOS teikt savu kangara runu. MĒS tevi IZSVILPSIM, tāpat kā izsvilpām pirms 20 gadiem JĀNI VAGRI, tautas menifestācijā. ssssssssssssssssssssssssssssssssssss .
Ješka Miķeļā dēls
J
Policijā ar galiem pazuda 3 vāģi. Pēc būtības arī Marekam būtu jāatstāj savs postenis. Ivara padotie rīko balles par valsts naudu- kāpēc Ivars netaisās pazust kokos? Tikai Loskutos atbild par saviem darbiniekiem. Interesants gadījums! Balsosim par TP! Kā jums patīk Kalvītis kurš guļ Saeimas sēdēs? Viņš laikam sapņo par gaišo nākotni.
Purvciems
P
Arī te Zatlers izrāda savu nekompetenci. No tā, ka Zatlers vai Kalvītis izlems, ka Latvijai nevajag KNAB, nekas daudz nemainīsies. Latvija ir atbildīga ES priekšā, ka KNABam jābūt un jābūt neatkarīgam, esam parakstījuši atbilstošu līgumu
K-K
K
... Es saprotu, ka VP diplomatiski noteic (' ...nodarija lielu launumu komisijai ...' ) Veldres totalo izgasanos ka personigu kludu - bet ta ir daudz launaka,bistamaka un nopietnaka, jo norada uz DK ka nekompetentu, politizetu, pretlikumigu valsts instituciju, kas ir pazaudejusi savu autoritati, paturot Veldri par tas pilntiesigu locekli. Nekur, neviena valsti sada izgasanas netiek 'nomazgata' bez sadas vainigas personas tuliteju demisiju !!!! Kas notiek Latvijaa?????
Rasa
R
Ietiepība? Varbūt, pārliecība par savu taisnību... Gadu atpakaļ arī kāds bija ļoti ietiepīgs un nemaz nedomāja par Latvijas tēlu...Diemžēl, mums neizbēgt no savas ēnas, tā visur nāk līdz.
ivs
i
Jā, Knab jāatdod tautai ,tautas partijai ,viņi nostiprinās valsts ,nu savas, tas tak ir tas pats,kurš vēl šaubās.Nu malacis Valdi ,skaisti.
tā ir!
t
Loskutovam ir jāatkāpjas no amata!
Ha-ha!
H
Vaškēvičs pa pastu atsūtīs atlūgumu Jakānam un paliks, kur ir. Tomēr tas neko nemainīs - Maizītis pēc KNAB lūguma izsludinās starptautisko meklēšanu. Smiekls nāk - vai tiešām tā saucamā komisija vēl nav apjēgusi, ka vezumu, kurš ar paātrinājumu ripo no kalna, nevar apturēt? Nav vairs no svara, kurš vada KNAB - Loskutovs vai kāds cits! Droši vien, tagad sazinās ar savu "valsti" un štuko, cik ātri dažiem komisijas locekļiem jākravā čemodāni un jāatliek Loskutova ķidāšana. Re, tāpēc jau šodien atlikuši komisijas darbu - esot "jāpapēta papīri" :))
Berta
B
Gadu atpakaļ bija vēl viens, kurš «ar savu ietiepību» par to, ka viņš nav vainīgs un ir tikai saņēmis pateicības, nevis kukuļus, lēja un vēl joprojām "lej ūdeni uz dzirnavām", ko sauc par tautas spēku. Laiks būtu par to padomāt.
ZBL
Z
Kurai iestādei TAD nav jābūt perfektai, kā mērķim uz ko tiekties, vai tikai KNAB tādai ir jābūt?
ak
a
Vai jakāns nevar atsaukt Vaškeviču no atvaļinājuma?
AD
A
Saderam, ka jūlijā sākumā Vaškevičs saslims un, ak tu ķeza - ārstēt viņu varēs tikai ārzemēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas