Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: Latvija ir piemērs tam, kā cīnīties ar korupciju un oligarhu ietekmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony to Ods
c
Viņš sāka cīnīties,kad cīņai bija gatavs,nobriedis un cīņa būs gara un arī paši cīnītāji kaut ko zaudē no sevis,bet ieguvēji būsim mēs visi arī dažreiz inertā tauta,kas negrib iedziļināties politikas zinātnē,kas var novest cilvēkus labklājībā.Oligarhi par mūsu labklājību nedomā,viņiem visizdevīgākais ir negudra un manipulējama tauta sevišķi vēlētāji.
Ods
O
Paradoksāli, bet Zatlera kungs gluži kā VVF sāk cīnīties ar tā dēvētajiem oligarhiem un "netīro" sistēmu tikai beidzoties prezidentūrai. Kāpēc?
cony
c
Zatlera kungs,kā viscienījamākais un drošsirdīgākais Ļatvijas tautas dēls ir atkal no jauna pacēlis karogu par godīgu un atklātu politiku bez oligarhiem, par ko savā laikā cīnījās Einārs Repšes kungs,ko oligarhu uzpirktie pakalpiņi plosīja,apmeloja,dūra dunci no savējo koalīcijas LPP līderiem,mugurā,apsmēja kā mācēja pat viņa eleganto uzvalku,arī paša partijas biedri ne visi bija tik saudzīgi,kā pienāktos sargāt patiesi īstus līderus,kas cīnās par visas tautas labumu.Mēs tauta nolemti nabadzībai,ja neizvirzīsim,necienīsim un neatbalstīsim līderus,kas cīnās par visu mūsu labumu.Un tād ,tagad ir izkristalizējies Valdis Zatlera kungs,Repšes kungs ir pagājis maliņā,lai kaut brīdi atpūstos.
KLM
K
Zatlera kungs, kā viscienījamākais un drošsirdīgākais Latvijas tautas dēls .................................................................................................................................... Nestrīdos, varbūt arī tā, bet, manuprāt, visdrošsirdīgākais Latvijas tautas dēls ir biedrs Lembergs, viņš, kā dzirdēju trolejbusā runājas, reiz būdams LKP CK loceklis, bija nacionālo mežabrāļu tur deleģēts - lai no iekšienes grautu okupantu varu...Visas cerības tagad uz viņu - roku rokā ar biedru Sorosu, biedrs Lembergs varētu vest Latviju stikla kalnā - kā Saulvedis (ar hūti)
  • 1
  • 0
bimbam
b
Kristalizācija nozīmē stagnāciju!
  • 0
  • 0
Janīna.
J
Nu, Zatler , nu prezident ! KO skrien notikumiem pa priekšu ? Vai tad Latvijā korupcija ir izkauta ? Vai ta krīze beigusies ? TU tiešām esi saostījies maijpuķīšu smaržu !!!!!!!!!!!!!!!1
Normis
N
Latvija ir piemērs, kā nozagt valsti un palikt nesodītiem!
PAR godīgu prezidentu!
P
izveidota petīcija "PAR godīgu prezidentu!". Adrese: Petīcijā Andris Bērziņš aicināts atteikties dot svinīgo solījumu, tādējādi atkāpjoties no amata. Gadījumā, ja tas nenotiek, tiek prasīts Saeimai izmantot Satversmes 51. pantā paredzētās tiesības rosināt prezidenta atlaišanu.
mala
m
to KLM. tad kāpēc tu nevaino Latviešu tautu,kas ievēl tādus! vai bail?
Vārds
V
Man nav tiesību apvainot Latviešu tautu - esmu par sīku, lai to darītu.Latviešu tautu reiz apvainoja kangari, no katras okupantu tribīnes liedami tai pāri sarkanus mēslus, pie tam, juzdamies lieli. Manuprāt, spļāviens sejā visiem deportētajiem, čekas pagrabu upuriem - arī šodien viņi jūtas lieli un turpina apvainot latviešu tautu.
  • 0
  • 0
a3
a
Ar vienu agonisku prezidenta atklāsmi un paziņojumu, ka mums, izrādās, ir oligarhi, mēs esam sevi pasludinājuši par pasaules antikorumpētāko valsti!!! Un tas ir viss???
Mārīte
M
Zatlera kungs tajā sestdienā būs par daudz maijpuķītes saostījies :)
M
M
to KLM- vai tev no no skaudības nav piemetusieskuņģa čūla?vai tu tikpat centīgi cīnies pret visiem,kam ir nauda? pret Ēlerti,Štokiju,Repši,Belokoņu,Bukingholcu,Krupņikovu,Berķi,Stepanovu u.t.t u.t.t.u.t.t. vai atstrādā algu? tā sacīt it,s no personal,it,s just a business!
KLM
K
Jums taisnība, no skaudības kuņģa čūla piemetusies - bez gala skaužu, ka nekad neesmu bijis LKP CK loceklis, jo, ja būtu, piemēram, kā biedrs Lembergs, būtu jau apbalvots ar Trīszvaigžņu ordeni, iespējams, tikai par to, ka bija LKP CK loceklis. Vēl skaužu biedru Brigmani, jo, ja būtu rajona komunistu 1 sekretārs, arī sargātu Kalpaka pieminekli no apgānīšanas. Par business - algu maksā Soross, masoni un biedre Ždanoka - kā Baltkrievijas pārstāve. Vēl neiedomājami skaužu, ka nav izlasīti Ļeņina kopotie raksti, bet kauns apmeklēt biedrus Lembergu, Brigmani un Ždanoku - lai īsumā izstāsta šī dižā sifilitiķa domu graudus, kurus pilnībā apguvuši šie biedri. Ceru, ka nu Jums skaidri manas čūlas izraisītāji.
  • 1
  • 1
KLM-der izlasīt
K
''Manuprāt, Valdis Zatlers, pieņemot lēmumu ierosināt Saeimas atlaišanu, ir pārkāpis Latvijas Republikas Satversmi." .................................................................................................................................................. ir bezgala patīkami, ka Akmeņlauka kungam ir prāts ( lietojot vārdu - manuprāt) un savu prātu viņš var izmantot kā vien tīk, tomēr, runājot par Zatlers kunga Satversmes pārkāpumiem, iespējams, Akmeņlauka kungam vajadzēja balstīties uz likumu, ne vis savu prātu - tad viņa verdikts skanētu šādi - Zatlera kungs ir pārkāpis Satversmi - nekādā gadījumā nelietojot vārdu ''manuprāt'', jo kā jau minēju, Akmeņlauka kungs ar savu prātu var izrīkoties kā viņam tīk, bet ja likums klusē (par Satversmes pārkāpumu), tad, iespējams, Akmeņkalna kungam izdevīgāk pastāvēt ar savu prātu durvju otrajā pusē, protams, tikai gadījumā, ja likums klusē.
Dr.xy
D
Komentaru smeretajiem: tadi ka jus neesat pelnijusi vispar atrasties Latvija.Jus esat sliktaki,ka atklatie Valsts ienaidnieki un izzadzeji.
Dr.xy
D
Komentaru smeretajiem: tadi ka jus neesat pelnijusi vispar atrasties Latvija.Jus esat sliktaki,ka atklatie Valsts ienaidnieki un izzadzeji.
sarmite
s
pasam zatleram vajadzeja doties uz cietumu par regularu kukulnemsanu tagad tada smirdesana vien iznak pirdiens paliek pirdiens
Čiks
Č
Vai, cik skaļi vārdi! Vēl jau nekas nav panākts, tieši otrādi, oligarhi nopirka balsojumu par savējo prezidentu un pagaidām ir 1:0 oligarhu labā. Kāds tur piemērs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas