Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: Latvijas Sarkanais Krusts sāk nodarboties ar politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ASV Prezidents
A
zatlers ir viss suudigakais politikis . un dumjakais ari dzen. es vel joprojam nesaprotu latvieshu dabu , ka tas arsts vareja klut par prezidentu. kauns
Fakts
F
Visiem taču skaidrs, ka nagobads ir iekšā politiskajās spēlītēs, bet tas nemaina Zatlerkomandas stulbumu - izvēlēties sarkano krustu par savu simbolu. Reti dumjš gājiens.
muļķu zemes pavalstnieks
m
Ja jau Zatlers tik stipri pieķēries krustam un nevar no tā šķirties.tad ir vienkāršs un ģeniāls risinājums - KĀŠKRUSTS!!! Atliek tikai piezīmēt klāt krusta kājiņām galā ķepiņas pareizajā virzienā ,atkarībā no tā vai tas būs kāškrusts vai ugunskrusts un lieta darīta. Un nevajadzēs zaimot Sarkano krustu,ja šādas manipulācijas var izdarīt ar kāškrustu. Savu ideju esmu patentējis un,ja Zatlers to ar mieru izmantot,tad atlīdzību sūtīt man aploksnītē pastā uz pieprasījumu!
Kārlis
K
Krusta zīmi sadurt ar bultu ir grēks, kas nesīs nelaimi
alberts
a
Nu ,kao tu esi piesējies pie ta sarkana krusta - nav ne dizaina,ne efekta,ne jēgas.Nu atrodi kadu jēdzīgu makslinieku lai uzzīme kādu citu "ķeksi" tam "logo" .
Mika
M
Zatlera kungam ir problemas ar prasmi diskutet. Iespejams tas ir ilgo prieksnieka gadu rezultats, bet tad, ka vinam ir jaaizstav savs viedoklis, argumentu vieta vins izvelas klaju bezkaunibu un aroganti megina "nolikt" diskusijas pretinieku. Tas varbut var lidz noteiktai robezai stradat pret padotajiem, bet politikis pats ir padotais tautai un tautai sada uzvediba sak agrak vai velak krist uz nerviem.
Liene
L
Tiešām neticami zema morāle - vispirms aizgūt Sarkanā Krusta organizācijas simbolu un tā vietā, lai vienkārši atvainotos un nomainītu ZRP logo, vēl nomelnot SK organizāciju. Turklāt mediķi, karavīri, žurnālisti un visi, kuriem kādreiz nācies būt krīzes zonās, zina, cik būtiska loma ir Sarkanā Krusta emblēmai - to atzīst un ievēro arī tādi bruņoti grupējumi, kas nerespektē nekādus citus noteikumus, un šī atpazīstamības zīme patiešām glābj daudzu cilvēku dzīvības (tāpēc ir tik svarīgi, lai nesajauktu partijas biroju ar slimnīcu vtml.) Zatlera k-gs - apdomājieties!!
ceriba
c
Jācer ka Berziņš nelaidīs to aunu baru pie teikšanas Tad jau labāk saskanas centrs nekā tie kas nupat no kokiem norāpušies
DD1
D
Re nu atliek cerēt uz Bērziņu, jo cerēt uz vēlētāju, ka tas saskatīs aunu īstos ģīmjus laikam nevar. :(
  • 1
  • 0
Berta
B
Nav pat smieklīgi. Vai tikai nebūs aizbraucis širmis?
vārdabrālis
v
un pats negribi pastāstīt par savu raibā dzeņa pagātni Rīgas likteņdārzā Zoo un saviem variņdarbiem kopā ar Ļiļkas SIA vadot traumu slimnīcu ?!
??
?
//.."Sarkanā Krusta organizācijai ir aizliegts nodarboties ar politiku,...// - - -hallo, Zatler, tad pārbaudi, ko tavā sarakstā dara Liepājas Sarkanā krusta vadītāja!?
to ??
t
Stulbs esi un nevari atšķirt cilvēku no organizācijas?
  • 0
  • 0
zaz
z
Nav paspējis briles uzlikt un ar sarakstiem iepazīties jauna partija taču :)
  • 1
  • 0
Klauni
K
Vai tiešām ZRP bija tik grūti ielikt aploksni nevis krustu sarkano ? Tad tauta uzreiz zinās par ko runa ir
SS
S
Zatlers paliek smieklīgs
UNDO
U
Kopš kura laika klaunu partija uzskata, ka tā atrodas virs likuma? Kā viens ... ... ... apdāvināts dakteris var uzskatīt, ka pret viņu būtu jāpiemēro kādi izdevīgi dubultstandarti?
Lasiitaajs
L
Apdaavinaats? Ar konvertiem vai? Man peec vinja runaam izklausaas peec ietiepiiga un trula padomju laiku produkta ar nespeeju logjiski spriest vai apguut ko jaunu un sarezhgjiitaaku par marksistiski-ljenjinisko sabiedriibas maaciibu ko droshi vien iekala studeejot RMI Brezhnjeva laikaa (ne jau velti sho iebiidija par prezidentu - ar taadu vieglaak piesegt visas lielaas sheptes). P.S. Nedo dies' pie taada nonaakt ar kaadu veseliibas probleemu.
  • 1
  • 1
pakausis
p
es nesaprotu, kas tam Zatleram tai savā logotipā tik drausmīgi patīk, ka viņš reāli lien krimināllietā vēl nesaņēmis nekādu deputāta imunitāti? Logo ta ir diezgan patruls, negatīvās telpas dēļ neizlīdzsvarots un godīgi sakot lasās kā virziens uz sarkanu krustu - pirātu lādi ar dārgumiem? sarkano atnākšanu pie varas? lielais baisais pepec? :))) bet nu tagad jau ir tik dikti iemuldējies mēslos līdz ausīm, ka piekāpjoties tagad - sanāks ka izrāda savu vājumu... a piekāpties jau pašā sākumā izrādot savu saprātību un spēju atzīt kļūdas - to jau vairs nevar :)) Prastas tāds prijoms, lai presei būtu par ko rakstīt pieminot "Zatlers, zatlers, reformas, zatlers" mantru un tas neiskaitītos, kā politiskā reklāma :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas