Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers lēmumu par 'sauso likumu' Zinību dienā pieņems divu dienu laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
U
U
Nu bet ir elementārs risinājums, pret kuru visi tirgotāji ir pret: alkohola pārdošana nepilngadīgam cilvēkam nozīmē automātisku alkohola licences anulēšanu. Pārdevi 1. septembrī, 2. septembrī licence anulēta. Tirgotāji- vai piekrītat???
Lelle
L
Jēziņki! ja šito marasmu izsludinās, tad toč jāsarkst no kauna! Glens šodien precīzi pateica par šo zemi un tās vadoņiem!!!
k
k
nu nemocies
pakausis
p
Valdi.. nu sanjemies tak beidzot.. paraadi ka neesi viens no taas nejeegu klikjes kas pienjem likumus par to kuraas dienaas buus jaaieveero ieprieksh pienjemtie likumi! Ar tiinju zhuuposhanu protams ka jaaciinaas.. un ne pa jokam! bet ne jau tik absurdiem leemumiem kuri tikai vairo tiesisko nihilismu tautaa.. taa viena diena taapat nemainiis faktu par to cik daudz tiinju var sastapt aizejot kaut vai apciemot dakteri kas pirms krietna laika man pasham paliidzeeja pieveikt savas slaapes.
droporgs
d
Parādās selektīvā demokrātija - vispār mums demokrātija ir, bet atsevišķos gadījumos, "augstāku mērķu vārdā", kuri vienmēr atradīsies, demokrātiju sāk ierobežot. Daži jaunieši piedzeras lopā, tad liksim viņu dēļ ciest visai sabiedrībai. Paši jaunieši jau necietīs, sapirks alkoholu laicīgi un dzers tāpat kā līdz šim. Vai pirks nelegālo, to ar kuru var noindēties - nevis pārnestā nozīmē, bet tiešā. Cietīs pieaugušie, kuri nekad ar saindēšanos slimnīcā nav nonākuši. Un vēl, biedri pasaules glābēji. Bērniem alkoholu nedrīkst pārdot jau pēc esošajiem likumiem. Varbūt vajadzētu pildīt likumus, kas jau pieņemti, nevis rīkot kampaņas ar kolektīvsodiem visai sabiedrībai?
droporgs
d
Nu ko, biedri morāles etaloni. Ja jūs Latvijā sāksiet ieviest šariata sistēmas elementus, es 31. datumā sapirkšu alkoholu un 1. datumā piedzeršos lopā. Un būs jums sociāli atbildīga politika, liekuļi jūs.
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Vienkarsa lieta. Tur nav ko daudz gudrot un laiku teret - pargudriem visadi izlikties. Jau no veselibas viedokla vien - tas jadara. Neviens ar to nesaslims! Mums nevienam nav jaseko, ka pasiem sev. Pasi makam domat un rikoties. Lai citi no mums nem piemeru! Un visu nauda navar aprekinat un nevajadzetu aprekinat. Neizdarigi gan mes vel esam!
1. septembris
1
Man patik redet sasistas pudeles, vemieni un gulosi cilveki uz ielas. Jutos ka majas
dumjaks laimigaks
d
labak piedzerdinat sis valsts iedzivotajus lai nebutu tik lielas pretestibus jusu jobnuti valdibai uz smiekligai prezidenturai
100 gram
1
Ko prezidenta kungs..... velies slept faktu ka dzivojam alkoholikja paradize ??
hosa
h
2 dienu laikā-tas ir prātīgākais.Kārtīgi ieraus,pēc tam salāpīsies un tad,skaties,var arī lēmumu pieņemt.
gio
g
Kas ta nu par aizķeršanos? Uz Pūķina svilpienu gan pēc atbildes kabatā jālien nebij?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas