Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers Lieldienās aicina aizlūgt par tautas garīgo vērtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu nē...
N
Būtu labāk baznīctēvs Zatlers licis to Dievu mierā, tas mūs jau ir TĀ nosvētījis, ka bankrots klāt!
Nožēlojami
N
Nu kā var valsts prezidents ņemties ar to dievošanos! It kā mums visādu baznīckungu nebūtu diezgan... :((
Senais>Antrai
S
No kurienes Jums tāds viedoklis, ka es neticu un neuzticos. Bet es par to nebazunēju priekšā pakaļā. Vienīgi to, ka diez vai Dievu vajadzētu mērīt ar cilvēka mērauklām, jo viņa ceļi ir neizdibināmi.
Antra ,tev Senais.
A
Kad mēs beidzot beigsim cilvēkus salīdzināt ar to darbu kuru viņi dara. Katrs cilvēks vispirms ir persona ar savu dzīvi. Vai jūs ziniet ,kas ir Dieva svētība,tā ir Dieva labvēlība, klātbūtne un Dieva spēks ,kas apņem cilvēku,un plūst no augšienes,un tas sakārto cilvēka dzīvē apstākļus tā,un virza lietas uz veiksi un izdošanos. Tu vienkārši Dievu nepazīsti. Tavi spriedumi tevi pašu tur gūstā,un liek tev kāju priekšā ,lai tu neiepazītu to ,kas tevi mīl, un vēl tev tikai labu.Dievs ir mīlestības Dievs,un viņš mīl visus cilvēkus,tāpēc jau Dievs atdeva Savu viendzimušo DēluJēzu Kristu pie krusta,lai Viņš ar savu nāvi un izlietajām asinīm atpirktu visus cilvēkus no grēka un pazudināšanas, un lai katrs cilvēks caur Jēzu Kristu iegūtu piedošanu par saviem grēkiem,un saņemtu mūžīgo dzīvību undzīvi.Mums ir jāpateicas Dievam par Viņa neizmērojamo mīlestību uz savu radību,un mēs esam Viņa radīti . Dievs Tēvs mūs gaida,lai mēs atgrieztos un uzticētos Viņam .Viņam ir bezgalīgi laba sirds.
Senais
S
Paskat tik, viņam nepietiek ar sveicienu ticīgo svētkos ticīgajiem, viņš vēl mudina: "Gavēņa laikā mēs tikām aicināti ievērot klusumu un sadzirdēt, ko Dievs vēlas ikvienam no mums pateikt. Savukārt Lieldienu labā vēsts par Kristus augšāmcelšanos apgaismo cilvēka prātu un sirdi"". Bet kā tad ir ar neticīgajiem, ar tiem, kas ēd desu gavēņa laikā, vispār tiem, kam Kristus nav autoritāte? Tāpēc atliek viren gaidīt tamlīdzīgus skaistus žestus arī citu reliģiju kopējiem. Un derētu atrast kādu datumu ateistiem, pilsoņiem un, lai arī daudziem nepatīk, nepilsoņiem , kas arī ir Latvijas tauitras daļa. Tās tautas, ko pārstāv prezidents, būdams ar likumu atdalīts no baznīcas, kā visa valsts vara.
Blogotājiem.
B
Nevaru vien nobrīnīties par to ļaunumu ,kas mīt jūsu sirdīs. Jums visiem ir vajadzīgsDievs ,lai Viņš atbrīvotu jūs noļaunām domām un ļaunām sirdīm,un iedotu jums Savu mīlestību,patiesību un gaismu.Atmetiet savu ļaunumu,un meklējiet Dieva mīlestību,joDieva mīlestība dod dzīvību ,un ceļ,bet ļaunums sagrauj un pazudina tos ,kas to izpauž. Lai Dievs jūs svētī!
Valdim Zatleram.
V
Mīļš paldies par labajiem vēlējumiem. Vēlu arī jums un jūsu mīļajiem Dieva svētītus Jēzus Kristus augšāmcelšanās svētkus! Lai Kristus ,kā Dzīvības Kungs,jūs aizdezina ar Dieva Svētā Gara mīlestības un patiesības uguni,lai jūs pestīšanas, un glābšanas vēsti nestu visai Latvijas tautai.Lai Dievs bagātīgi svētī Latvijas valsti,un jūsu darbu ! Dievs jūs mīl.
aploksne
a
Zatler, lūdzu beidzot saskaiti savus ieņēmumus laikā, kad vēl nebiji iemuhļīts par manas valsts prezidentu un nomaksā valstij nodokļus! Un tad aicini uz kādām lūgšanās. O.K. Lūdzu, Zatler, izdari to!
@
@
Nu nez, par shēmotājiem es tomēr neaizlūgšu.
.....
.
Garigas vertibas jau svarigas,bet est ari gribas...
nnn
n
es aizlūgšu ,lai ātrāk mūsu politiskā elite un viņu pietuvinātie cilvēki,kas tik tālu Latviju noveduši,nonāk cietumos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas