Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: Mans nolūks nebija norādīt uz Dienu kā mediju, kam oligarhi diktē dienaskārtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāčus -uz sibīriju!
l
es arī par SCun Sudrabu, 20.07.2011 08:33 gaišreģis 20.07.2011 08:29 Ziņot! SC kopā ar ZRP par premjeru izvēlēsies SUDRABU ar saviem ministriem-profesionāļiem Es par šādu tandēmu ar abām rokām
K-K
K
... Labi rukts, VP Zatler!
laime
l
Paldies PREZ.KUNGAM!!! Latvijā ir viena skaidra galva Zatlrim! Dievs ir uzklausījis tautas vaidu un stenoņu un devis mums Cerību! Ved mūs Zatleri! Esam gana ilgi smakuši - jūs mūsu gaisa malks.
Edīte Gornova Rasmusena
E
"Dienas" saturs, viltīgās aptaujas, komentāri, starp rindām lasāmās ideoloģijas virziens nepārprotami norāda kādam kungam tā kalpo. Latviskai auditorijai tā nav domāta. Postpadomiska uz intrigām balstīta viena virziena domāšanas kultivācija. Es nesaprotu, kādēļ šī avīze nepāriet uz krievu valodu. Jautājums ir neskaidrs : kādai publikai tā ir domāta?
Bojāram
B
Vai nu visi trīs, kā jau norādīts, vai - visticamāk Šlessers.
xwqwms
x
Zatlers pareizi dara,Viņš ir principiāls cilvēks,un klausīties Lemberga aizstāvības ,jau izmeklēšanas laikā iestudētās , runas negribētu dzirdēt neviens normāli domājoš cilvēks.Dienai vajag svaigas ķengas,un neko vairāk.
14/48 panti to DD!
1
Es domāju, ka juristi ir pietiekoši pragmatiski ļaudis un acīmredzot nesaredz šādu darbību praktiskos ieguvumus. Es neatceros, ka šīe ļaudis kādreiz plosītos plosīšanās pēc, kaut arī šoreiz to vajadzēja gan, jo precedents nākotnē līdzīgām izdarībām ir diezgan nepatīkams.
Sandris&Dolaars
S
Diena ir neatkariiga. NEATKARIIGAA DIENAS AVIIZE! 'SHeit nevienu nevar uzpirkt vai iespaidot! To tachu mees redzam!
Guntis
G
Youtube noskatiijos Lemberga kunga uzstaashanos TV, intervijas - kaada diskusija var buut ar Zhirinovski?
cuck
c
Vai dieniņ! Diena tiešām nezina, kurš oligarhs diktē šīs avīzes dienas kārtību? Traki gan...
pilnīgs sviests
p
Kā Zapīts taisās tiesisku valsti būvēt, ja pats bez tiesas lēmuma citus par vainīgiem jau atzinis, jau runāt atsakās, drīz sārtu pakurs, kur vecenītēm piestaigāt ar žagariņiem. Ak jā, un ar maijpuķītēm! :)
monitors
m
Nesakarīgs apgalvojums. Atteikties runāt var ar jeb ko, jo vārda brīvība paredz arī šo iespēju. Bet, ja runa ir par diskusiju, tad kā var diskutēt par Latvijas nākotni ar smagos noziegumos apsūdzētu personu? Viņa godaprātu valsts ir apšaubījusi ar pašu apsūdzības faktu, līdz ar to, lai ko viņš teiktu, neviens vārds nav par pilnu ņemams. Pat tam, ka atslēgu no seifa pazaudējis, nevar ticēt, kur nu vēl par nopietnākām lietām. Bez tam, kāpēc diskutēt ar kaut kādas pilsētas mēru, kurš uz Saeimu nekandidē? Ja nu Lembergs parādās ekrānā pelēkā kardināla kapacitātē, tad tā arī jāsaka, ka diskusija būs ar pelēko kardinālu, oligarhu, ar to, kas dancina valsts varas iestādes, kas nosaka partiju bloka politiku koalīcijā. Bet, ja mēs runājam par caurspīdīgumu politikā, tad ar Lembergu nekāda diskusija nesanāk. Un ļoti labi, ka Zatlera kungs salika visus punktus uz i.
  • 4
  • 1
čiepa
č
Esam jau piedzīvojuši laikus, kad bija viena patiesība visiem. Mūsu valsts nav unikāla- patiesības ministri aug kā sēnes pēc lietus. Un visiem liekas, ka "tie citi" duriki, vai vismaz nekrietni un protams zagļi. :)))
Andris_
A
...kritiski domājošajai sabiedrības daļai nav nekādu šaubu... ----------------------------------------- Absolūts NONSENSS !!!! Kritiski domājoša cilvēces daļa ir tikai tā, kurai vienmēr ir kādas šaubu par jebkuru dogmu. Kam nav nekādu šaubu, tie nekad nav "kritiski domājoša sabiedrības daļa".. Tam lempim galīgi kaut kas nav kārtība ar elementāru loģiku.
monitors
m
Iedomājos Tevi šaubās mokoties par jautājumu vai divreizdivi ir četri vai varbūt tomēr pieci ar pusi.
  • 4
  • 1
.....................
.
Kārlis Krēsliņš, 19.07.2011 09:30 Domāju, ka Vilnītim ir taisnība un tas ir slikti mums visiem. Runa par oligarhu ietekmi izskatās dīvaina, jo naudas ietekme ir liela gan uz reklāmu, iedzīvotāju zombēšanu (ieskaidrot, kas ir labs un kas ir slikts) par to jau nav šaubu, tikai jautājums kur tās ietekmes nav? Kura tad partija ir saņēmusi lielu atbalstu no iedzīvotājiem, kas būtu pa dažiem latiem tai ziedojuši? Katrā ziņā tā nav Vienotība un tās lielā nauda, kas saņemta no „dieva”, pirmkārt, vai rada vienādas iespējas startēt vēlēšanās, otrkārt, vai naudas devēji – ziedotāji negribēs dabūt savu naudu atpakaļ? Vai KNAB nevajadzētu izsekot un izvērtēt, kā un no kurienes daži partijas biedri var ziedot tik lielas summas? Vai tagad skanoša politiskā reklāma, kas reāli ir priekšvēlēšanu reklāma, ir pēc būtības vai morāli atļauta? Vai PM braucieni uz ASV un ceļojums par valsti nav administratīvā resursa izmantošana sava politiskā spēka reklamēšanai? Jautājumu ir daudz, kurus varētu neatkarīgs KNAB papētīt/ Kā to saucam – oligarhi, korupcija utt. nav būtiski, tikai Latvijas iedzīvotājiem maciņā lieks santīms no tā neienāk. Realitātē valsts parāds aug ļoti strauji un trijos gados sasniedzis vairāk nekā 5 miljardus Ls, 2011.gada pirmajā pusgadā jau ir izaudzis par vairāk nekā 400miljoniem latu. Kas tā par stabilizāciju, kāda iziešana no krīzes – vai tā nav īsta valsts izzagšana? Saldi runā politiskajās reklāmās, bet kā to savienot ar valsts parada augšanu?
edisons
e
Kā sakustināts skudru pūznis - visi rej ko māk, lai nomelnotui Zatleru un celtu saulītē Lembergu. Gandrīz katrs kas te publicējās ir apmaksāts āksts. Par naudu pat velns danco.
VID
V
A tev Zatlers aploksni iedeva?
  • 0
  • 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas