Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: mazākumtautības, tostarp krievi, Latvijā dzīvo ļoti labi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šausms
š
почему люди должны страдать из-за того, что они русские??? мы гордимся тем, что мы русские и гордимся тем, что не в России, а в Латвии, почему мы должны боятся выйти на улицу дабы нас не зарезали латыши? почему мы должны уезжать отсюда?
šausms
š
gribēju rakstīt latviski, lai jus zinātu, ko es zinu un ļoti mīļu jūsu valodu, но решила, что надо отстаивать свои права на русском. дорогие латыши, ни один русский не скажет о вас плохо, ни один русский не настроен против вас, вы сами настраиваете нас против вас, мы очень уважаем и любим латышский язык, латышскую культуру и традиции, любим свою землю, любим даже вас, зачем ВЫ к нам относитесь так?! мстите за начало двадцатого? за большевиков? так знайте, что родители отвечают за совершенные поступки детей, но никак не дети отвечают за родителей, вы когда-нибудь такое встречали? вам лично что-то сделали русские??? даже если вы выгоните отсюда всех русских, что здесь останется? и миллиона, уверена, не останется.. да и что будет дальше? ниодин славянский турист, даже которому очень интересна Рига, сюда не сунется, так как не знает латышского языка, следовательно, бОльшая часть прибыли от туризма уедет вместе с русским языком отсюда. идем дальше, что о Латвии подумают другие государства, особенно Россия, если узнают, здесь живут такие звери? полетит к черту и ваше НАТО, и Евросоюз, и какой-либо общий язык с Россией, здесь не будет столько рабочих, следовательно намного меньше налогов, работы большинства детей не будут посылаться в Россию и другие страны, что прославляет Латвию.. мне кажется, очевидно, что без русских, Латвия просто падающая звезда.. уже через 5-10 лет после уезда русских отсюда вы приползете на коленях к России или другому государству и попросите стать частью его, так неужели нельзя просто сейчас сразу принять русских здесь? это при том, что наши дети учатся в школе если не на полностью латышском языке, то 50% есть, это при том, что русские дети учат ВАШ язык, ВАШУ культуру, ВАШУ историю, соблюдают ВАШИ традиции.. тигр никогда не боится тигра, заяц никогда не боится зайца, медведь не боится себе подобного, одни только люди.. напрашивается вывод, что мы хуже зверей, вы согласны? это не гуманно, истреблять, избивать и убивать людей только потому что онидругой национальности, ведь мы такие же люди, мы вас любим, ценим и радуемся, что живем в Латвии, радуемся, что у нас есть вы - латыши, с таким просто ПРЕКРАСНЫМ языком и культурой..
Kristina
K
Un krievi, kuri tagad dzīvo LAtvijā nav saistīti pilnīgi nekā ar tie Boļševikiem un Pādomju savienību, tie arī dzīvoja slikti Padomju laikā, tiem arī nebija ko ēst, tos arī nogalināja. Tie boļševiki arī bija politiķi kuriem tauta un parastie cilvēki un tos dzīve neko nenozīmēja.
Kristina
K
Mīļie cilvēki, kuriem liekas ka krievi dzīvo tioe loti labi un vienkārši cenšās iznicināt latviešus un vinu kultūru vai vālodu, jus pavisam nesaprotat ko mēs gribam. es nerunāju par politiķem, jo es tos visus ienistu, gan latviešus gan krievus un visus citus. Krievi vai "krievvālodīgie" arī piedzima šeit Latvijā (vairakie) un grib vienkārši mierīgi dzīvot, audzināt bērnus, but pārliecinātie ka tie būs laimīgie. (Rūnājot par krievu labu dzīvi - somijā, laikām, vai kaut kur citur cittautiešu ir tikai 7% bet tur ir ievēsta otra valsts valoda). Tie visi politiki un arī latvieši vienmēr runa par Latviju. Manuprāt mums visie m ir jādoma par to, par vienotu Latviju, kur visi dzīvos mierīgi un labklajīgi, kur visiem bus vinādas tiesības un iespējas, krievi varēs klūt par realiem savas tēvzemes patriotiem, kur vairs nevajadzēs domāt par to vai esi latvietis vai krievs un varēsi jauki sarunaties ar visiem. Esmu Latvijas patriote, bet esmu krieviete, bet tieši Latvijas patriote. Man nepatīk musu valsts un tie politiķi, kuri zag Latvijas iedzīvotāju naudu, man nepatīk visi tie līkumi, bet es tiešām mīlu ŠO ZEMI, MEŽU, MŪSEJO RĪGAS LĪCI, PILSĒTU KUR ES PIEDZIMU, CILVĒKUS KURI TĒ DZĪVO TO VIENOTU KULTURU, KURA PIEDZIMA NO VISU LATVIEŠU UN CITTAUTIEŠU KOPUMA, LAIKU. Vai tas nav Latvijā, pie kuras mums ir jāskrien, kurā mums ir jādzīvo "krievvālodigajiem" citiem un latviešiem kopā? Vai mums ir jastrīdas, kamēr mūsu Latvija, musu dzimtene zaudē savu skaistumu un nozīmi pasaule? Dārgie cilvēki, man ir daudz draugu latviešu un man bija ļoti sapīgi lasīt visu koturt paša sākuma kads par krieviem uzrakstīja. Un esmu pagaidam parāk maza lai mēlotu, es vēl skolā mācos...
xmm
x
Г.Плинер, вы были гражданином СССР? Если были, то Вам тоже, как советскому бродяге и оккупанту надо вернуться туда, кто признал правоприемственности после развала СССР.
Tā lūk
T
иго! Es domāju, ka tev ir pēdējais laiks sākt domāt par to, kā tavā etniskā dzimtenē sākt apgūt ķīniešu valodu. Būs grūtāk, ja laikus nesagatavosies.
Плинер
П
Советские оккупанты и бродяги, которые приперлись сюда во время советской оккупации, в Латвии вообще не должны находится! В принцыпе! Если не убрались на свою этническую родину, зная вашу бродячяю натуру и любовь к вашей этнической родине, то это доказательство тому, что в оккупантам тут живется очень хорошо.
Valdis
V
Ko padomju okupantu cūka saprot no Ulmaņa laikiem?
Z. Atlers
Z
Kas Latvijā ir mazākumtautība? Kurš likums to nosaka? Kā var uzskatīt krievus par mazākumtautību Daugavpilī, Latgalē un arī Rīgā? Mazākumtautība nedrīkstot pārsniegt 20 % no kopējā valsts iedzīvotāju skaita.
Ministry of Truth
M
Latvijā nemaz nav apzināts, kas ir mazākumtautības. Tā ir politkorekta muldēšana.
kafija
k
Es dzīvoju ārzemēs un te krievu pa pilnam, nu nav miera no viņiem nekur, tāpat kā no ķīniešiem, amerikāņiem un citām lielām nācijām. Ar atšķirību, ka šeit viņi tomēr runā vietējā valodā un daudz maz to iemācās, lai gan akcents krievam, vienmēr briesmīgs.
jautājums
j
Tu meli varētu kaut ko pastāstīt vairāk par šo PATIESO stāvokli? Bet ja tev nav ko teikt, varbūt tā arī pasaki?
Животное
Ж
Статистические даннье, что в Латвии 28 % русских, фальсифицировань режимом путина, что бь доказать русскость латьшского государства. В действительности русские в Латвии только 3,7 %.
lauķe
l
Dzīvot vidē, kur krievus ne redz ne dzird vismaz 10 km radiusā - .nav nemaz jābrauc projām.Vajag pārcelties uz laukiem!Arī Vidzemes mazpilsētās viņus īpaši nemana.Tie nedaudzie visi runā latviski un savas pravas vismaz skaļi nekačā. Protama lieta, ka Rīgas krievu nekaunībai nav robežu.....
Daugaviņš
D
Nupat atgriezos no slimnīcas.Četrvietīgā palātā 10 dienu laikā nomainījās 6 palātas biedri no kuriem neviens !!! ne tikai nerunāja latviski bet pat "labdēn" knapi spēja pateikt (tiesa ,viens bija lietuvietis).Tik tālu nu esam.Es arī laikam braukšu prom.Ja jau dzīvot svešā vidē,tad labāk ārzemēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas