Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Zatlers meklē savējos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilsoņiem, kuriem nav skaidrs
P
iesaku skaidrību iegūt un ķerties pie spalvas tad, kad kļūs skaidrs.
Dundukovs
D
alberts un Helena ir runājuši, Hau! Un te pat man , Dundukovam nav ko piebilst... vienīgi vēlētos ,lai būtu daudz cilvju,kuri domā līdzigi!
Ilgvars
I
Pan, Kleksi! Mainies arī Tu, jo uzrunāts tiek tie, kas atbalsta sākuma ideju. Pats esi paudis viedokli, ka programma neko nenosaka un to vairums nelasa. Pārmaiņu pamatā ir ideja, seko mērķi, uzdevumi un metodes kā mērķi īstenot. Vienkārša un saprotama teorija un prakse. Tā lūk, Kleksi!
PRET
P
23.jūlijā jābalso PRET 10.Saeimas atlaišanu!
Helena
H
Nevarēja to personu saukt par prezidentu, nevaru arī par eks..., jo cieņas no paša sākumā nebija nekādas... Tagad jo vairāk- nu, nav šis cilvēks nekads poliķitis, gan velak atklāsies, kuru uzdevuma vai pamodinājuma viņš darbojas, bet ir acimredzāms , ka pieslējas krievu-židu kompānijai, ir draugos ar P.Avena draugiem un tas daudz ko izskaidro-visas spelītes ar SC un ta saucāmo krievu elektorātu. Vēlu viņam lai ta publika viņu veiksmīgi uzmet!
Ezis
E
Būs gan konkurence, gan sadarbība pēc vēlēšanām. Jautājums tik kurš kuru noēdīs nākotnē - Zatlers Vienotību vai otrādi. Pagaidām neredzot Z komandu teiktu, ka drīzāk otrādi. Savukārt V ir tāds rasols, ka Z iekļaušanās tajā būtu politiska pašnāvība uzreiz.
Ojārs
O
Rēķināt var visādi, bet bez ZZS vai SC arī nākamajā Saeimā nekādi jauno valdību neizveidot. PLL balsis aizies galvenokārt ZZS un SC. Tāpēc SC vietu skaits varētu pieaugt. ZRP galvenokārt balsis atņems Vienotībai. No Vienotības vēl daļa nonāks pie VL/TB. Taču kopumā ZRP neatņems ZZS daudz vairāk nekā zemnieki iegūs uz PLL rēķina. Tāpēc kopsummā SC vietu skaita pieaugums kompensēs ZZS zaudējumus un tām par abām kopā būs ne mazāk kā šobrīd esošā 51 balss, jeb vairākums. Vairākumu varētu iegūt arī SC kopā ar ZRP. Taču nevienā variantā Vienotība vairs nebūs nepieciešama. Vietu un krēslu dalīšanā piedalīties varēs tikai SC, ZRP un ZZS, turklāt pietiks arī tikai ar diviem. Citi nākamajos trijos gados nebūs vairs vajadzīgi.
alberts
a
Un naivie letini skries atkal balsot par "jaunu" partiju - ZRP,ka to jau darīja agrak par Tautas partiju,Jauno laiku,Vienotību kuras nu ir pagultē - ta būs arī ar ZRP - tas pats,jo cilvēki tur būs no jau minēto "pagultes" partiju rindām.IR tikai viena partija kura stāv pretī Latvijas sabrukumam - ta IR VL!
Ojārs
O
Skries, protams, skries. Un dabūs atkal jaunus "kamparus", mūrnieces", "āboltiņas", "kristovskus" un muļļas premjerus. Viss notiks atkal un atkal...
  • 2
  • 0
Janka
J
"vienotība" ir jau sista kārts, un principā nevienam citam, kā tikai viņu pašu vadoņus vairs nav ne vajadzīga, ne arī interesanta, tā ka maksimums uz ko tā ir spējīga ārkārtas vēlēšanās - knapi tikt pāri 5% barjerai...
Bronks
B
ZRP ir sods V par Mūrnieci, Bendrāti. Kamparu, un Āboltiņu. Grozaties kā gribat, bet V vēlētājus nodeva, tāpēc protams ZRP atņems balsis V un domāju ZZS, jo par šo laulību nāksies samaksāt.
jā,jā
j
zanders tāpat kā ījabs bija sacerējies vēl 3 gadus baroties no vienotības rokas,bet nu ir sabēdājies,jo izskatās,ka vienotības čomaki vispār nākošajā saeimā netiks.
Pana Klekša jautājums
P
Pana Klekša dienas jautājums: Vai varētu būt tā, ka pēc vēlēšanām, tikko partijas sāks pa īstam drāzt, pēc pirmajiem skandāliem un mēsliem, ZRP nomainīs nosaukumu uz RP?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas