Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Zatlers: Mozgis rīkojas kā godavīrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Labi barots, finansiāli nodrošināts runcis uz laiku netiks pielaists pie krējuma poda. Plaukst un zeļ Mozga ģimenes uzņēmumi.
Sirmais.
S
Goda vīrs aizietu no amata pats. te jau pat zirgam jāsmejas.Ja uz tiem dokumentiem ir jābūt galvenā ārsta parakstam tad galvenam ārstam ir jāzin ko viņš paraksta.ja viņš to nezin, nedrīkst dokumentu parakstīt.Kas te var būt neskaidrs.Domāju ka ārstam ir jāārstē cilvēki un ne ar ko citu nav jānodarbojas, par celtniecību var atbildēt tikai diplomēts celtnieks. Pie mums gan ir pieņemts,ka labākais finansists ir traktorists, Rīgas saimnieka vietnieks var būt neizglītots šeftmanis, finanses vislabāk pārzin nevis ekonomikas zinātņu doktors bet pašvaks fiziķis, šizofrēniķis .Valdības vadītājam jābūt puķu Ansim.Mums taču viss ir pareizi,kāpēc esam pēdējie eiropā kas to varētu pateikt?
Tā gan
T
Zatlers: Mozgis rīkojas kā godavīrs ------------------------------------------------- ---------- Mozgs taču NAV atteicies no ordeņa! Teica, ka tikai tagad neies pakaļ ... Tāpēc Zaglera MULDĒŠANA kaitina...
stulbums
s
Vai ir kāds cilvēks Latvijā kurš jums negaršo?
Populists
P
Viens GODAVĪRS par otru GODAVĪRU !!! :)
K-K
K
... Mozgis butu godavirs ja, vins nevainibu kliedzot uzaicinatu VID izdarit personigiem ienakumiem un izdevumiem KLINISKO GRAMATVEDIBU, ta analizejot un izvertejot naudas un kapitala plusmu ap vinu, uz vinu un no vina (ieskaitot visuss un visur saistitos)! ... Tada riciba ari dotu precedentu talakai korumpatijas apkarosanai valsti ar beztermina un atpakalsaistosu sistemu, lai atgutu valsts kapitalu, ko varetu izlietot Valsts attistibas fondam ...
&&&
&
Kāpēc lai Mozgis kaut kur atkāptos, tik laba alga (Ls 3200) mēnesī, Ordenis! Var jau zākāšanu arī paciest, murmuļi tāpat drīz aizmirsīs, kad metīsies uz citu!
vdz
v
Zatleram jau nu nevajadzēja izteikties par šo tēmu! Varbūt savu ordeni arī jau atlicis atpakaļ? Ja tā, tad vēl var ar viņu padiskutēt!
zz
z
Zatlers kā bijušais "Traumu" vadītājs ļoti labi saprot Mozga problēmu. Pārāk labi, laikam. To, ka Zatleram, Mozgim, Rozentālei, Apinim un vēl daudziem šajā nozarē "papildus maksājumi" no slimniekiem, farmācijas firmām, aparatūras ražotājiem, būvniekiem u.t.t. nešķiet nekas nosodāms, ir skaidrs jau sen. Un to, ka Zatlers, Mozgis, Rozentāle, Apinis un vēl daudzi šajā nozarē ir gatavi uz jebko, lai šāda kārtība nozarē arī paliktu, arī ir skaidrs. Kamēr āzis par dārznieku, uz kārtību šajā nozarē var necerēt.
DE.
D
Nepiekrītu Tomass apvainojumiem ZATLERAM ! VAI NAV PAREDZĒTS KRIMINĀLPANTS PAR VALSTS PREZIDENTA NEPAMATOTU APVAINOŠANU ZĀDZĪBĀ ? Vai tur nebūtu darbs prokuratūrai ? Tas pats attiecas ari uz ciema babuli!
pesimists
p
Re, kā! Goda vīrs zatlers dod goda vārdu, ka mozgis arī ir goda vīrs.
Dave
D
Tad jau pusei centraalcietuma pienaakaas ordenis...
alu
a
Kads godaviirs,pat zirgam jaasmejaas! Un zaglers nav labaaks,vaarna vaarnai acii neknaabj!
bimbam
b
Cik dzirdeju, tad bez Mozga zinas pat atejpapirs netika pirks! Ja tas ta, tad tie ir zili brinumi, ka vins vareja nezinat, cik, kur kadas naudas aiziet. Tapat ir ar aparaturu iepirkumiem (civilsieva), ka ari ar buvkompaniju, kur laikam kada radniece ir pie sprices. Bija interesanti redzet, ka Mozgis parvertas gimi savieba ne pa jokam), kad vinam prasija, vai sja gadijuma varetu but interesu konflikts vai ne. Lai nu ka, ja vins nav manijis, ka tadas lietas vina iestade notiek, tad vinam ordenis ari nepienakas un viss. Protams ir labi, ka vins no ta atteicas!
Sviests
S
Man jau liekas, ka nāk vēlēšanas un sākas netīra cīņa starp JL un TP. Tāpēc personīgi es esmu mažaritāro vēlēšanu piekritējs. Nu nedomāju, ka tas bija pasūtījums, vienkārši tika izmantota situācija pie kuras noveda viena vai otra darbinieka alkatība...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas