Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: Mums ir zaļā gaisma kontaktu dibināšanai ar Krieviju visos līmeņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daktere
d
šitads naivums, Valdin, ta Tavaa vecumaa...
Aicis
A
Krievija ir pildījusi un pilda tikai tos līgumus,kas ir izdevīgi tai un kremlim! Pārāk nesapriecājaties, var sanākt baigi smagās pohas!
Runcis
R
Lūdzu izskaidrojiet kādēļ visas padomju režīma paverdzinātās tautas cenša turēties tālāk no Krievijas. Arī slāvu tautas.
Valdis
V
Zatlers pārlaimīgs. Nodibinājis kontaktus ar kaut kādu trešās pasaules valsti, kurā ir vairāki miljoni mazgadīgo bezpajumtnieku, nenormālākais alkoholisms un iedzīvotāju skaits samazinās par 800 tkst. cilvēkiem katru gadu. Ziemas karā ar drosmūgajiem somiem, Krievija zaudēja 530 tks. cilvēku...
tomer
t
tam tipam labak viesoties pie psihiatra neka pie kremla banditiem.
borcinsh
b
"это слова В. И. Ленина".... ---- ...mums tachu ir ari vina paraksts par: Abrene - Latvijas teritorija !!!
Dr.xy
D
Zatler,Jums ka pasreizejam Latvijas Valsts Prezidentam,butu vismaz jazina,ka Latvijas okupacija no Krievijas ir sen oficiali atdzita ka noticis fakts.Ta ka nekadas"diskusijas" ar kremla cekistiem nav vajadzigas."Diskusiju" vieta no Krievijas ir japieprasa kompensacija par Latvijas Valsts iznicinasanu un daleju latviesu tautas fizisku iznicinasanu.Ja Jums,un parejiem politikiem pietrukst zinasanas sada jautajuma atrisinasana,tad paludziet palidzibu attiecigajam starptautiskajam institucijam. P.S.Vacija tikai sogad beidza maksat kompensacijas par kara laika nodaritajiem zaudejumiem.
Мур
М
Да, это слова В. И. Ленина: ""Политика есть самое концентрированное выражение экономики..." (Ленин В. И., Полн. собр. соч., 5 изд., т. 42, с. 278).
Arnis
A
"...jautājumi, kas pēc būtības ir atsevišķi - politiskie un ekonomiskie". Vismaz man skolā mācīja, ka politika ir koncentrēta ekonomika.
drak
d
Zala gaisma Latvijas un Krievijas sadarbiba bus tikai tad, kad Krievija godigi, taisnigi, lidzsvarotii atzis un nosodis Latvijas valsts okupaciju un, jo atrak to izdaris Krievijas prezidents Medvegevs, jo labak tas bus i pasai Krievijai un krieviem, i Latvijai un latviesiem, jo tas, sis vestures patiesibas atzisanas akts, bus pamats labam, draudzigam un uz nakotni verstam sadarbibas attiecibam stapr krieviem un latviesiem. Как малые дети... Тогда ещё надо потребовать компенсацию, за оккупацию территории Латвии миллион лет назад, от ДИНОЗАВРОВ.....
drak
d
Затлерс правильно делает.... Лучше развивать хорошие и взаимно выгодные отношения, чем сидеть в сторонке и надувать щёки... Хорошие отношения ещё ни кому не мешали... Нам политически давить нечем, пока что в диалоге с Россией .... НЕТ у нас НИЧЕГО весомого... Или по вашему лучше сидеть дураками и только воздух портить???
zīle
z
Teļa prieks.
gune
g
Krievija negrib pieminet, ka Ulmanis bija oficalaja vizite Krievija ar merki noslegt ligumu par okupacijas karaspeka izvesanu no Latvijas 1994. gada un tas ir slikts signalsi, ka Krievijas politki, diplomati negrib samierinaties ar patiesibu un fiksetiem faktiem. Zala gaisma Latvijas un Krievijas sadarbiba bus tikai tad, kad Krievija godigi, taisnigi, lidzsvarotii atzis un nosodis Latvijas valsts okupaciju un, jo atrak to izdaris Krievijas prezidents Medvegevs, jo labak tas bus i pasai Krievijai un krieviem, i Latvijai un latviesiem, jo tas, sis vestures patiesibas atzisanas akts, bus pamats labam, draudzigam un uz nakotni verstam sadarbibas attiecibam stapr krieviem un latviesiem. Loti labs piemers ir, pirms menesa, notika ar Krieviju un Poliju, un tiesi tapat Krievijai ir jarikojas attieciba pre Latviju, jo atrak tika nokartoti vecie paradi, jo atrak sekos veilsme un pozitivismis. Lai mums visiem kopa izdodas. Paldies Zatleram par viriskibu un labu Latvijas valsts un latviesu tautas parstavesanu Krievija, malacis!
KLM
K
Zatlers: mums ir zaļā gaisma.... ................................................. .................. Tad jācer, ka beigta ēzeļa ausis bija sarkanā gaisma...Tā kā Krievijā atdzimst visīstākais fašisms, šī zaļā gaisma biedē...
borcinsh
b
..."vecakam bralim" vajag shodien - kursh no ES atbalstis krievijas rezhimu ... ( laikam jau atradusi ! - strelnieki, kaa neviens cits vienmer izpalidzes !)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas