Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Zatlers naktī apmeklējis telšu pilsētiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alkibiāds
A
Viņi, nabadziņi, gaida no Šlesera solītās vismaz 6 000 darba vietas, jo kopš RD jaunā sasaukuma pāgājuši 6 mēneši - viena astotā daļa no termiņa. 50000:4:2 = 6250. Solīts makā nekrīt, bet kurš gan cits, ja ne Šlesers, dos? :)))))
Prieks
P
Iabi mauts. Un pilnīga taisnība.
ĀBRAMS
Ā
Lai neredzētu tevi siseni
Kāpēc-naktī????
K
KO?
JOKS
J
Telo partizāni......antiņš
lux
l
_riņķī apkārt_ Piekrītu! Turklāt, ja tam slaistam piešķirs dzīvokli, tad tas būs negodīgi pret tiem, kuri cīnās, maksā visus rēķinus un strādā. Kur tas tirliņš ņems naudu rēķinu apmaksai, atkal krās parādus. Un tad jau vēl nebūs labi dioezgan. Vienmēr gribēs, lai piešķir labāku. Šoreiz tiešām žēl, ka mans princips ir nekad ŗupji nelamāties. _Antons_ Arī taisnība. Un vispār diezgan nozēlojama bilde. Nevis, kā es pats savu dzīvi varu sakārtot. ko varu darīt, bet, kas būs nākamā Lilelā mamma, kurai atkla prasīt atbildību par savu dzīvi. nožēlojami.
Plīsonis
P
Naktī pamodos. Mani mocīja lietuvēns, prasīja, vai neaizdot vēl naudiņu, tik drīz neatprasīšot. Biju nosvīdis, karsti, atvēru logu. Atcerējos par telti. Domāts - darīts.
es
e
Malacis Zatlers, nopelnīja sev plus punktus. Lai arī budžetā neko nevar mainīt, cilvēki grib, lai viņus uzaicina uz kabinetu un vienkārši aprunājas. To taču var izdarīt, tam vajag vienu stundu, bet cilvēcība un labā griba būtu parādīta. Man ļoti patīk Dombrovskis, bet šajā aspektā viņš kļūdās...
Neizpratnis
N
Es tiešām nezinu, ko lai Zatlers dara. Viņš ir izcils ārsts, glābis daudzu cilvēku veselību, nokļuvis situācijā, kad apstākļus noteica citi... Lai ko viņš nedarītu, par visu viņu aprej... Bet viņš ir inteliģents un gudrs vecis...
Vērotājs
V
Bet šis, izklausās pēc Sorosa kofera nēsātāja! ;)
>>
&
Jūs to veco "jaunieti" kaku licēju labi pazīstiet ar citu niku, vecais piesūcies ar atejas smaku, lietošanai nederīgs.
bimbam
b
Atkartoju: zel, ka dumjiba nesap!
banana republik
b
Jaunietis izklausās pēc TP vai LPP jauniešu organizācijas smadzeņu saskalota bezviedokļa radījuma...
rinkii apkaart
r
Tas bija lieki no Zatlera puses. Protesteetaaju prasiibas nav iistenojamas, ja taas tiek attiecinaatas uz visiem LR iedziivotaajiem, bet kaut kaadus iznjemumus izdariit "aktiivistiem" par labu nav pamata. Zatlera "viziite" ir pieshkiirusi "teltiim" citu noziimi. Ar to vien vairs nepietiks, ka tiks pārrunātas ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski visiem zinaamas lietas. Gribu redzeet, kaa Zatlers tagad tiks galaa ar pasha radiito probleemu.
Antons
A
No sēdēšanas teltī vairāk naudas neradīsies, izteicās premjers. xxx Lielajiem bļāvējiem par nožēlu jāsaka, ka premjers saka taisnību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas