Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: nav attaisnojuma nepiedalīties Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aldis no uzbekistanas
a
ja es dziviju arpus Latvijas un uzskatu ka lielaka zaglu banda Latvija ir visi politiki ar prezidentu prieksgala kapec tad diena dzes manu komentaru
vai
v
vai tik nebūs balsojuši nepilsoņi ?Pie durvīm pases nepārbaudīja, bet bija redzami tramīgi vēlētāji....
Ilze
I
Jāni D., lai par kuru partiju Jūs arī nobalsojāt vai arī vēl tikai nobalsosiet, manuprāt, vienkāršiem vārdiem esat vairākos komentāros pateicis, kādēļ vajag iet nobalsot. Diemžēl arī manā ģimenē lielākā daļa negāja balsot un tiešām prātam neaptverami stulbu un aprobežotu iemeslu dēļ. Es zinu, ka viņi neizlasīja nevienu vēlēšanu programmu, nevienu sarakstu, pat nezina, kurš cilvēks, kurai partijai vai partiju apvienībai pieder. Ar tādu attieksmi tiešām labas pārmaiņas gaidīt nevar. Es savu mājasdarbu izpildīju, cik labi vien pratu. Ir tā, kā Jūs sakāt, vismaz 1 cilvēku atrast var. Kaut vai sākot ar izslēgšanas metodi, kuru no partijām noteikti nevēlas redzēt pie lemšanas un tad jau no atlikušajiem kādu izvēlēties arī var. Novēlu visiem veiksmi un gaišāku skatu nākotnē!
tendence
t
Zatleram akuuti nepiecieshams palasiit vismaz fragmentus no veestuleem, kuras pilsonji raksta prezidenta kancelejai...
Briedis
B
Kika, tici man visi šie "nevēlētājī" jau sen ir nobalsojuši. Un tagad cenšas dažiem svārstīgajiem iestāstīt, ka nevēlēt ir baigā gudrība, protests, demonstrācija.... Pret ko viņi grib, lai citi demonstrē? Pret savu valsti un tautu. visdr`iz`ak komentē viens cilvēks ar 5 nikiem.
Briedis
B
Kāpēc es neiešu vēlēt . ------------------- Cimdars uzskat`is, ka Tu 2.oktobrī jau no rīta biji piedzēries. Un viņam būs mazāk darba, lai gan alga tā pati... :)
kika
k
palasi, draugs, Satversmi pirms Tu raksti muļķības
kika
k
prezidentam bija laba runa, taču komentētāji gan ir nelaime, nu neejiet vēlēt, rīt jūs piebļausiet pilnu internetu par to, kādas šausmas savēlētas, tikai tajā visā jūsu- vēlēt negājēju vaina būs vislielākā...un tad gan derētu paklusēt nevis savu stulbumu izrādīt
neofils
n
man ir attaisnojums - nav neviena par kuru balsot, takšto ja vēlēšanās nebūs kvoruma un nāksies tāsa tzīt par nenotikušām -tev valdi nāksies visu to parazītu baru aizsūtīt uz miskasti kur ir viņu īstā vieta
Tāda ir valsts nākotne.
T
Valdis Zatlers ar "atbildību pret sevi un savu valsti" ņēma aploksnes. Tāda valsts. Tāds zatlers. Tādas vēlēšanas.
MARASMS
M
Izveeles iespeejas-aplaupiis aatri un saapiigi ar miesas bojaajumiem,apzags klusinjaam,kameer neesi maajaas vai arii vnk nomeerdees badaa...fck!
m
m
ir gan attaisnojams. kāpēc lai es rūpētos par deputātu labklājību?
anonīmais šakālis
a
Bet, ja neviens nepārvarēs 5%, tad tas būs protesta balsojums, tāpēc ej un balso!
zemnieks
z
Kāpēc es neiešu vēlēt .Ar tukšu aploksni -GARĀM .To palaida partijas ,kuras pārvar 5% sliksni GARANTĒTI .Tukša aploksne paceļ MĀKSLĪGI šo 5% sliksni ( vairāk cilvēku vajaga 1%) .Kad tiks dalītas vietas ,LAUPĪJUMS būs lielāks.Manu tukšo APLOKSNI pievāks.Kāpēc par mazajām partijām nē tām nav izredzes pārvarēt 5% slieksni ,manu balsi atkal nolaupa.Es ietu balsot ja mana PROTESTA bals FIKSĒTOS.Kā piemēru ,cilvēki aiziet nobalso 10% ar tukšām aploksnēm un 10% par mazajām partijām .Tas ir 20% .Mums ir 100 deputāti ,tas ir 100% .Ja no šī skaita atņemtu tos 20% ,tad sanāktu 80 deputātu .Tas būtu GODĪGI .Tad mana PROTESTA bals būtu FIKSĒTA.Cilvēki kas izvēlas MAZĀKO ļaunumu vēlu veiksmi.
anonīmais šakālis
a
Anekdote: Puisīts nokritis.. Šlesers palīdz piecelties. Šlesers saka: Nu tu laikam par mani balsosi! Puika: Es jau tikai kāju sasitu nevis galvu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas