Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers: nav saprātīgi katru gadu diskutēt par čekas maisu publiskošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cekas vairogs
C
sis ir loti butisks jautajums. Es ka arzemnieks apzinos un ir loti redzama ka Latvijair vel arvien padomju kommunista valsts. Kommunistu iekarte 1992.g. nekur neaizgaja, negaja atpakal uz Krieviju Man un dudziem citiem ir skaidrs ka koummunisti vai vinu sabiedrotie vada so valsti. . Tapec, jus atsakataties atvert Cekas maisus, jo tur atradisies loti ietekmigi Latvijas politiki. Budams tads svaku kraninu, impotents prezidents, es neesmu parsteigts par jusu viedokli, jo jums tacu patik but prezidents, un velaties musu valsti mocit vel 4 gadus ka prezidents. Zatlera kungs jus esat politiska marioneta, un jus pienakums ir pasargat tos kuri jus izvilka no krumiem 2 dienas pirms "velesanam" un iebidija preidenta amata .
SCHLUSS UN AMEN
S
pREZIDENTA LIEKULA KUNGS LUDZU ATVER CEKU MAISUS UN BEIGSIM SITO DISKUSIJU. /
es
e
zagļi un izspiedēji lai klusē labāk visu laiku. pateičību ņēmēji un kretīni. zagler, tu esi cūka.
Kāpēc?
K
Mēs tak diskutējam katru gadu, piemēram, par īpaši svētās Marijas apbrīnojamiem piedzīvojumiem? :)
un
u
Mēs zinām, ka tie nav visi aģenti. Nu un? Tas liedz publicēt? Pret čeku var cīnīties tikai ar atklātību.
un
u
Kļudies, Prezident! Čekas maisiem nebija un nav nekāda juridiska statusa, tāpēc, mēs neuzzinātu "kas ir kas" arī toreiz. Nav saprotams, kāpēc pirms vēlēšanām kandidātiem aizliedz kandidēt, ja tie maisi ir "atrasti grāvī". Ar lēmumu, ka tiem nav juridiska spēka, maisi ir jāpublicē. Cilvēks, kas maisā, vismaz varēs paskaidrot.
NEMO
N
Nu tāds Koziols noteikti ir sakaros bijis un pēc tam tur ar šleserēnu ievilcis....bet tie jau tikai tādi puikas tajās slepenajās lietās!
Ko cepaties!
K
Redz, kāpēc mums jābadojas! Pēc "Bloomberg" sniegtās informācijas, lielākās banku tirgus dalībnieces Baltijā Zviedrijas "Swedbank" akcijas cena kopš 2009.gada marta ir cēlusies teju sešas reizes, bet Baltijā otrās lielākās bankas Zviedrijas SEB tirgus vērtība - vairāk nekā trīs reizes.
Dr.xy
D
Zatlera kungs,vai tiesam Jus domajat,ka sajos maisos ir kada ieveribas cieniga neliesa dati,tie visi jau sen ir kremla pagrabos.Vai ari, vel Latvija palikusie,cekisti tos tur sava privataja maisa.
hi hi
h
čekas datoru dati sen NATO
experc
e
gribetos gan saprast, kapec "tautas iemilotais makslinieks" Gobzins IR tajos maisos, bet Karlis Serzants NAV.... neredzu nekadu logiku un konsekvenci...
!
!
Nu bet risinājums PATS uzprasās - JĀPUBLICĒ un jārunā! Ko vēl, Valdi, var izdomāt? Pavēlēt NERUNĀT par tiem, kas slēpjas? Tu ierosināsi vai izsludināsi šādu likumu?
valodina
v
Vajaga atvert sos maisus. Zidi vel cinas par otra pasaules kara vinu nodevejiem, bet latviesi piedod saviem nodevejiem. Kapec?
Vilis.
V
UN ko par to saka I.Godmani un viņa pilnvarotais VDK dokumentu pārņēmējs arhivārs- dubult zvŗinātais biedris Aivars Buravkovs.
Amnēzija
A
""Prezidents arī piebilda, ka katram cilvēkam pašam ir pietiekami laba atmiņa, lai viņš zinātu, ko viņš savā dzīvē ir un nav darījis."" ≠≠≠≠≠≠ Vai tiešām valdim ir tādas spējas "atcerēties to ko viņš NAV darījis" ??!! Šaubos. Kautvai tādēļ, ka valdis nespēj atcerēties pat tās lietas, kuras viņš pilnīgi noteikti IR darījis. Piemēram, valdis tā arī nespēja atcerēties cik naudas saņēmis kukuļu aploksnēs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas