Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers no jauniešu ministriem sagaida “skaidru skatu no malas”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
db
d
Šitos iecēla 3 jaunieši, kuriem bija ap 22 gadi. Kā saka - ielika savējos :D
Ināra LJP
I
Sveiks, Viktor! Vai vari atrakstīt uz inara.kehre @ ljp.lv par savu vēlmi piedalīties? Nauda nav tas galvenais šķērslis reģionu atstumtībai. Lielāks šķērslis ir tas, ka valsts pārvaldē visi notikumi grozās ap Rīgu, tādēļ fiziski ir grūti/neiespējami būt klāt tur, kur jābūt klāt. Gaidīšu ziņu!
Viktors
V
Principa par agri ir spriest, laiks radis, gan jaunieši sevi pierādīs. Es domāju ka vajag viņus atbalstīt, jo, no vecajiem mēs neko labu nesagaidisim. (Nothing special) Es tikai veletos piebilst to, ka tas ir mazliet slikti izdomāts, jo visa visuma Jauniešu Ministru Kabinetā tiek tikai Rigas jaunieši. Kādēļ? Tādēļ ka, jaunietis, kas ir no citas pilsētas, nevar piedalīties finansiālu apstākļu dēļ. Principa es velejos, bet tikai viena lieta mani aizkavēja -nauda. Paldies.
Senais>jautājums
S
Patāv risks sabojāt ar augstprātību tos ampelmaņus. Labi, ka prezidenta atgādinājumā ir ietverts samērā cauirspīdīgs zemteksts. Padomā tik, ja jauniešie sāks atdarināt visu notiekošo mūsu varas plauktos, tad skats gan var izrādīties no malas, bet ne visai skaidrs, jo ko var atļauties rūdīts vīrs, tas jaunietiem var izrādīties liktenīgi daudz.
Visitor
V
Diez,ko tie negatiivo komentu drukaataaji taa satraukushies?Veel jau saeimas benjkji neshuupojaas.
papapa
p
šiem jauniešiem ir spēcīga vecuma piesmaka
Rrrrrrr
R
MK tagad būs LU Socioloģijas fakultātes vietā un ministri pasniedzēji? Tas saskana ar Kalvīša mērķi likvidēt politologus? Ministriem ir jāstrādā savas tiešais darbs !!!
elina
e
precizi!
elza
e
lielākā daļa komentētāju tukšus salmus bārsta. Nolikt citus, kad pats nevīžā pat tik daudz kā vairāk ko uzzināt par notiekošo, par atlasi un tā tālāk, pirms savu komentāru izteikt. šķebinoša mūsu sabiedrības "krutā komentētāju daļa" No savas puses novēlu Jauniešiem veiksmi un tad jau cerams vēl dzirdēsim, kā viņiem veiksies.
Jorens.Buls
J
Visiem lielajiem kritiķiem - šo projektu rīko LJP ( Latvijas Jaunatnes Padome) un ar domu ieinteresēt jauniešu tālakai darbībai politikā, bet kur Jūs lasījāt, ka viņus vāca valdība vai Zatlers, lai sniegtu padomus? Tas ir tāds pats projekts kā citi, tikai ar citu novirzienu un nav tagad jārunā muļķības par to, ka viņi glābs Latviju, viņi iegūs pieredzi un ja gribēs saistīt nākotni ar politiku, tad arī būs jau zināšanas par politikas uzbūvi un principiem. A Jūs te tagad no mušas uzpūšat ziloni, nevienā vietā nav teikts, ka viņi ir kaut kādi glābēji, šāda iespēja ir jāizmanto, tā ir pieredze nevis kā jūs sakāt CIRKS !
Jorens.Buls
J
Es arī tā ceru :) ! Veiksmi!
.K.
.
Nevis līdz 20gadīgos bet līdz 30gadīgos jauniešus un ar pieredzi reālā darbā vajadzēja šajā kabinetā. 29-30 gados cilvēks vēl nav zaudējis to degsmi bet arī pa purnu dabūjis un spēj saprast un ir ikdienā mēģinājis risināt pāris fundamentālus jautājumus...
:)
:
smieklīgi un ākstīgi
Rrrrr
R
Kas tas par bezmaksas cirku? Darīt vairs nav ko, kā izredzētus jauniešus izklaidēt? HEI, JŪS, TUR, IEKLAUSIETIES BEIDZOT TAUTĀ !!!!!!!!!!!!!
sammer
s
No kurienes tie klauni rauti? Baigi deklarē caurspīdīgumu, taču kādi atlases principi? Kur nolikums?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas