Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: No visatļautības, ietekmējot politiķus, neviens vairs nekautrējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marga
M
Zatleram taisnība,un nav ko te piekasīties.
Zirgs Marga > jenotu Māgai06:31
Z
Pat zirgs smejas par tavu taisneibu, jenotu Māga! Gan kakāsi bumbiņas par to taisneibu catlerīša izpildījumā.
  • 1
  • 0
spunde
s
Un tikai tagad Zatlers to ieraudzīja? Vai visu laiku bija aizmidzis, jeb bija neērti par TO runāt?!
to Piļe
t
Jā vajag jaunos hunveibinus, kuriem vieglāk vecajiem visu ieborēt. It sevišķi SVF ideja vecos vest uz mežu ar ragutiņām. Paskat, catlera ķeilis un Vienotības rumbainis neko citu nedara kā aģitē pret pensionāru dzīvošanu. malači. Būs mums ķīnas komuņizms ar abu Vienotības Voldiņu valdišanu, jo abi šo Saeimas atlaišanu sarunāja, bet tagad dažkārt pietēlo, lai tautai mālētu acis, ka tie nu būs dažādi spēki. Vienotība un VZ jaunā partija turpinās tautas aptīrīšanu SVF naudasmaku interesēs un mēs kā pliki bijuši , tā būsim.
  • 0
  • 0
Pīle
P
Ko tik pārsteigts? Lielai daļai no iedzīvotājiem vel ir respekts pret vecajiem korumpantiem, un uzskata viņus par Latvijas "eliti " ! Tumsonība ! Nost ar veco gvardi ! Iekšā ar jauno ! Lai dzīvo VISU LATVIJAI !
  • 0
  • 0
maziš
m
bija, nebij ērti...................
  • 0
  • 0
Pūravs-Poirot, PhD
P
"Kaut kad jau pienāk tas brīdis, kad vadzis lūzt. [Saeimas deputāta Aināra] Šlesera (PLL) neizdošana kratīšanai bija jau tik pārkarsis temats - ko tad mēs vēl gaidīsim? Norisinājās savējo aizstāvēšana. Kā interesēs? Sabiedrības interesēs? Noteikti nē," uzsvēra prezidents. -------------------------------------------- Brālīt balto - balsojums par "šlesera neizdošanu kratīšanai" notika saskaņā ar LV Satversmes 29. pantu! "Norisinājās savējo aizstāvēšana," tieši tā, bet tā norisinājās saskaņā ar valsts Pamatlikumu! Tas, ka 29. pants sen jau bija jārediģē, lai nekonfliktētu ar likumdevēju un likumsargu varu nošķirtību demokrātiskā un uz rietumu vertībām orientētā iekārtā - tas ir cits jautājums. To un vēlēšanu reformu vajadzēja nokārtot četru prezidentūras gadu laikā, nevis pēdējā mēnesī...
Jānis Mednis
J
Paldies Dievam, šķiet tautai sāk atvērties acis un tā sāk saprast, ka Zatlers ir, varbūt, labs dakteris, bet nekam nederīgs kā politiķis. Tad jau lielas ziepes, cerams nesavārīs un tautai būs mācība, ka politiķiem jābūt ar atbilstošām spējām.
Igors
I
Sakiet , ko gribiet , bet man Zatlera kungs patīk ieši viņa apņēmīgās rīcības dēļ . Ja Ulmaņa kungs , kā zaķis lēkāja starp tautu un jaunizceptajiem latviešu baroniem , ja Freibergas kundze kulturāli deva mājienus par Damokla zobeniem , tad Zatlera kungs vienkārši piesita tautai pie pieres - mīļie , mūs taču visus čakarē ! Dievs dod tautai beidzot saprātu paskatīties uz saviem čakarētājiem un aizsūtīt viņus pāris mājas tālāk !
bnf
b
kapec zatlets neruna par banku lobiju,kas sajos gados ir bijis "nekrietnaks" par viganta,maizisa un citu jenotiibas pajolinu ievelesanu vai neievelesanu? zatlers melo,lilitina gavilee!
dcwff
d
Paldies, Zatler, ka atteici Eglez kundzei - vina precizi atbilst tam visatlautibas aprakstam.
zb
z
izskatās, ka Catlers pats vairs nesaprot, ko murkšķ.
Человек
Ч
Jūs pat nepamanījāt, ka šis samudžinātais teksts nav manējais, bet jūsu prezidenta teksts. Tā ka jūsu piezīmi varat adresēt jūsu prezidentam, ak, jūs, īstais Antiņš: "..' it ka tiesnesis, Maris Vigants, ir pienemis ... (kommatu pielietosana varbut izteiktu tavu domu )." Pateiciet to savam prezidentam Zatleram, ne man.
filologam Человек
f
Tā ka jūsu piezīmi ... ------------ tāpēc savu piezīmi ... Pateiciet to ------------------- pasakiet to NEKROPĻO MŪSU VALODU!
  • 0
  • 2
Человек
Ч
Starp citu, kas jūs esat, K-K? Ārzemju latvietis? Jo ārkārtīgi daudz kļūdas. Jau pirmajā teikumā: nevis "sintaks", bet -- "sintakse", nevis "svešs", bet -- "svešas". Kas ir "adjektīvs"? Jūs droši vien vēlējāties pateikt " īpašības vārds", bet nezinājāt, kā to pateikt latviski. Īstais latviešu valodas patriots. Tādi jūs arī esat, neprofesionālie, stulbie diletanti. Un citi jums, jūsu komentāram, liek zvaigznītes. Ak, jūs, dīvaina cilts:-)
.
.
:)
  • 0
  • 0
K-K
K
... Cilovek ... pat latviesu valodas sintaks un gramatika Tev vel ir svess! Piedodu, vismaz Tu centies! ... Bet, tamdel tavi novertejumi par neskaidribu latviesu ka domasana ta rakstiba, ir atkal aplami, ka jau parasti tava sociala un politiska izpratne!!!! ...' it ka tiesnesis, Maris Vigants, ir pienemis ... (kommatu pielietosana varbut izteiktu tavu domu ). ... Bet, aridzan, latviesi nelieto 'it ka' ka adjektivu, nozimei: 'neists' 'viltots', 'maksligs' uttt. ...Vai ari 'erzatetas personas', tas ir kada svesa uzpirkta KOMENTATORA apzimesanai!
Человек
Ч
Īsti latviskā garā: subjekts, kuram pat klaviāturā nav latviešu burtu, man mācīs latviešu valodu. Te nu ir skaidri redzama manas tēzes apstiprināšana par daudzu latviešu neprofesionalitāti, ko viņi kompensē ar piekasīgumu.
  • 2
  • 0
vilis
v
Dīvaina loģika.Nepārliecina.
Человек
Ч
Piemēram: ""Attieksmē pret tiesu varu: it kā tiesnesis Māris Vīgants ir pieņēmis kādus lēmumus..." Tiesnesis Māris Vīgants NAV "it kā" tiesnesis, viņš ir tiesnesis patiešām un reāli. Zatlers ar vārdiem "it kā" parādīja savu nespēcību atrast īstos vārdus. Zatlers vēlējās pateikt, ka, iespējams, tādēļ, ka tiesnesis Vīgants pieņēma noteiktus lēmumus pret Lembergu (proti, par Lemberga apcietināšanu kāmēr iet izmeklēšana|), Saeima neapstiprināja Vīgantu Augstākās tiesas tiesneša amatam. Un tādējādi latviešiem ir vienmēr. Viņi neprot izteikties, domāšana viņiem ir neskaidra. Tādēļ vienīgā joma, kurā viņi var konkurēt ar krievvalodīgajiem, ir piekasīšanās. Jā, mēs, latvieši, runājam neskaidri, un domāt arī īsti neprotam. Tomēr mēs protam piekasīties labāk par visiem pārējiem.
.>Человек
.
man jūsu domu gājiens šodien patīk, un daudz kam varu piekrist. bet vienā lietā man jūs gan jāapbēdina, par to piekasīgumu. palasiet komentārus krievu delfos, tur jūs ne to vien atradīsiet....
  • 0
  • 0
maldies filolog!
m
šoreiz tavs garais "analizējums" garām, tev diemžēl trūkst elementāras lingvistiskas kompetences ir valodas, kurās ir strikta (noteikta) vārdu kārtība teikumā, piem., angļu - teik.pr., izt., papild., apst., t.s., analītiska valoda, kuras noteiktā (stingrā) gramatiskā struktūra pakārtota valodas morfoloģiskajām īpatnībām, bet ir sintētiskās (synthetic) valodas (morfoloģiski vārdi tiek veidoti ar piedēkļu/priedēkļu un lokāmu galotņu palīdzību), līdz ar to šajās valodās striktas (noteiktas) vārdu kārtības nav (tādas piem. ir indo-eiropiešu valodas, sanskrits, lietuviešu valoda, arī latviešu), tāpēc latviešu valoda ārzemniekam varētu likties neloģiska un grūti uztverama, jo īpaši, ja ārzemnieks domā savā dzimtaja valodā, bet komentārus raksta latviski
  • 0
  • 0
Janka
J
Tieši tāpat, kā pēc JL un Dombrovska meliem, tagad politiķi (ieskaitot Zatleru) melojot vairs nemaz nekautrējas...
Человек
Ч
Bet nu province ir province. Čuhņa ir čuhņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas