Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers nosūta Saeimai atpakaļ grozījumus Imigrācijas likumā; LDDK: izmaiņu ietekme pārspīlēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
Punkts Zatleram!
vinnijs
v
Vēl jau par agru priecāties, bet paldies prezidentam par šo! Un vēl - es gribētu zināt, kurš un no kādiem līdzekļiem finansē šo LDDK, tāpat arī LRTK ar tās n-tajiem direktoriem - stratēģijas, komercdirektoru, valdes pr-ju utt., kaut gan vairāk par dažiem procentiem uzņēmēju ne vienā, ne otrā kantorī nav!
atbildiba
a
Sis notikums ieies vestures lappuses, bridi kad likas ka viss zaudets, kad neskatoties uz Latviesu sivu pretestibu TAUTAS IENAIDNIEKI, UZPIRKTIE SAEIMAS DEPUTATI, MASKAVIESI, NEKUSTAMA IPSUMA TIRGONI UN CITI BANDITI pienema saeima likumu par imigraciju kas atvertu PLASI vartus lienosai rusifikacijai saja bridi Prezidenta roka nenodrebeja un vins iesvieda so SMEREJUMU tai BANDAI seja!
Martins U.K.
M
Paldies musu prezidentam-Latvietim.
dārgā
d
Sekosim par to nebēdā.
monitors2
m
Tomēr vajag sekot kas tur galu galā iznāks. Vel nekas nav beidzies.
Gāga
G
Ir jāuzdod vienkaŗšs jautājums: kur tad ir tie neaptverami bagātie un dāsnie investori, kas drūzmējas pie Latvijas robežas, bet netiek iekšā? Resp., kuriem pāris mūsu šeftmaņu draudziņiem šo likumu vajag? Ne jau nu tas atnesīs labklājību.
Elīnai Eglei
E
Kāpēc LDDK neinteresē 200000 Latvijas bezdarbnieku? Trūkst darbaspēka? Lūdzu - 200 tūkstoši. Vai Latvijas bezdarbnieki darba devējiem pieprasa sev neadekvāti lielas algas? Kuri ir tie darba devēji, kuriem ļoti vajadzīgs lēts darbaspēks?
ha ha ha..
h
Somiem bija Manerheima linija un Somu tautas nelokamais gars pret ko aizrijas komunisti.. bet mums ir Prezidenta un Latviesu linija pret ko aizrijas PTCVL Sleseriesi Usakoviesi un vinu uzpirktie dala saeimas deputati..
Kanadas latvietis
K
Ziniet, vieglak kluva ap dusu, man jau sasluka cinas gars kad uzzinaju ka korumpeta PERKAMA saeima un Maskavas lidzskrejeji no PTCVL un Usakoviesi izdabuja caur saemu to imigracijas likumu..PALDIES DIEVAM, izradas mums ir Prezidents, izradas mums ir SAB mums ir Drosibas Policija.. Paldies dievam!! un paldies visiem Latviesiem kas visas avizes neganti kritizeja so imigracijas likumu! nu tiesam seit jasaka DIEVS SVETI LATVIJU!
x
x
NU SAKIET VEL KA MUMS IR SLIKTS PREZIDENTS, TA NAV!!!! REDZIET ISTAJA BRIDI KAD PERKAMIE SAEIMAS DEPUTATI UN NEKUSTAMA IPASUMA SPEKULANTI UN VISADI MASKAVAS PAKALPINI gribeja izpardot Latviju PREZIDENTS PATEICA NE! UN TO SAKA ARI TAUTA!
x
x
Es rakstu ne tikai ka bijusais Zatlera paciensts, bet es rakstu ari ka Latvijas pilsonis, NU SAKIET VE
lno
l
kāmis » lno 20:55 12.03.2010 21:27 kaut kā neatceros, ka būtu no tevis naudu ņēmis. ________________________________ Es tev arī nebūtu devis, jo nav cerību dabūt atpakaļ:)
Lāčplēš
L
Dievs stāvi klāt Zatleram un sargi latviešu tautu no svešinieku velmēm uz Latvīju.Turiet latvji dūri!!!!!
TanteSidra
T
Visu cienju Valsts Prezidentam. Paldies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Zatlera vēstule Daudzem

VIEDOKLIS

Elīna Egle, Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore:

"Neraugoties uz ilgstošo saskaņošanas procesu starp politiskajām partijām un NVO iesaisti, nākas atzīt, ka politiķi nav panākuši vienotību par grozījumiem. Politiķu diskusijas apliecina nespēju atklāti raudzīties un diskutēt par demogrāfijas izaicinājumiem, un, pārspīlējot šo grozījumu ietekmi, ir maldināta sabiedrība. Pēc Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes datiem, 2009.gadā uzturēšanās atļaujas no trešajām valstīm ir pieprasījuši tikai 169 cilvēki. Investīciju apjoms 2009.gadā ir ievērojami krities un finanšu pieejamības jautājums uzņēmumiem nav atrisināts. Jāatzīmē, ka Latvijā, salīdzinot ar ES valstu datiem, uzņēmēju skaits uz 1000 iedzīvotājiem ir viens no zemākajiem.

Imigrācijas likuma grozījumi nerisinātu visas samilzušās tautsaimniecības problēmas, tomēr apliecinātu Latvijas ieinteresētību ārvalstu investīciju piesaistē un uzņēmējdarbības aktivitātes celšanā.

Reizēs, ka politiķiem iztrūkst kvalitatīvu priekšlikumu par ekonomikas atveseļošanu, no jauna tiek likta lietā "nacionālā kārts". Latvijai ir akūti nepieciešama migrācijas politika, kurā ir iekļauti pasākumi emigrācijas apturēšanai, re-emigrācijas veicināšanai un Latvijas tautsaimniecībai nepieciešamo resursu piesaistei ar pārdomātas un regulētas imigrācijas palīdzību.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas