Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Zatlers par Gruziju runā ar vairākiem valstu līderiem, izņemot Medvedevu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā ja
T
Zatleram taisnība - krievus bez "polļitri nepoimjoš " tur ir vajadzīga tuvāka draudzība.
aaa
a
Putinu un Medveģevu par genocīdu lai Zatlers iesaka un Godmanis apstiprina Latvijas melnajam sarakstam, lai šiem Šengenā būtu "iebraukt aizliegts". Vot būtu jautri!
kexxx
k
Cik no zinjam (CNN) bija saprotams vairakas dienas atpakalj tad Bush pazvanija visiem minetajiem prezidentiem un iespejams telekonferences veida aprunajas. Zatlers neko nedarija, tik sedeja uz vada un pacela klausuli. Un Medvedjevam vinsh nezvanis jo : - Zatleram nav ko vinjam teikt, - ja tomer kaut ko pateiks, bail ka ar sveistmaizem vairs neviens Maskava neuzcienas, vai pat sados pa aci.
Vlad
V
Saakašvili dzīvesbiedre teica - manam vīram ir problēmas, tas bija viss ko mēs runājām par Gruziju tajā brīdī.( Diena) Problēmas. Mišam tiešām ir problēmas ar veselību, un visvairāk ar galvu. Nav cilveks draugos ar savu galvu......
Vainīgs Šķēle!
V
Visur lielākie kretīni! Kur viņš tādus izrok?
fui
f
Manam vīram ir problēmas...tātad Zatlers ar lilitiņu klaču tantiņu līmenī pie kafijas tases tusējuši.Kauns.
k
k
kamēr LV iedzīvotāju vairums būs tādas žultainas personas kā komentētājs aha, būs grūti.
Banana republic
B
Aizvakar, piemēram, klausoties Makeina un Obamas interviju pie Rika Vorena man kļuva kauns Zatlera vietā, jo Makeins slavēja Latvijas prezidentu (līdz ar pārējiem), kurš esot grūtā brīdī nedomājot ieradies Tibilisi atbalstīt Saakašvili. Reāli šāda Zatlera rīcība starptautiskajā sabiedrībā nozīmē, ka uz viņu nevar paļauties. Protams, Rietumiem viņš varētu būt izdevīgs kā savdabīga "buferzona" starp demokrātiskajām un nedemokrātiskajām valstīm (Krievija, Ķīna, atcerēsimies neseno Godmaņa "strelku" pie Baltkrievijas robežas), tikai cerams, līdz ar to Latvija nekļūs par šādas "buferzonas" sastāvdaļu.
ae
a
Bija bauda šorīt klausīties Prezidenta īzsvērtās atbildes uz LNT diktoru jautājumiem. Arī Godmaņa rīcība Grūzijas konflikta sakarā perfekta. Pat viņa gruzīniskā bārda lieliski iederējās Baltijas un Polijas prezidentu vizītes laikā. Tāpēc ļoti gribētos cerēt, ka situācija ļaus mazīnāt krievu aģentu ietekmi Latvijas varas struktūrās (policija, prokuratūra, muita), laI bremzētu ražošanu un destabilizētu ekonomiku.
S
S
Imitejosais darbibu klauns!
@
@
Pat negribas vairs komentēt. Miers un bērzi ..., nē - miers un Zatlers. Stāsta,ka lielajiem dinozauriem esot ļoti lēni pielecis; kamēr neironu ķēde nodevusi informāciju no astes galvai, kāds cits jau to asti apēdis.
Arno
A
“Bija situācija, kad lielākā daļa līderu bija vienā telpā, bet neviens vēl īsti nezināja, kas notiek Gruzijā. Saakašvili dzīvesbiedre teica - manam vīram ir problēmas, tas bija viss ko mēs runājām par Gruziju tajā brīdī. Ja zinātu, mēs arī kaut ko darītu tai brīdī,” stāstīja V.Zatlers. _________________________________________________ ___________________ Šis ir ģeniāli!!! Tiešām negribas atkārtoties, bet Zatlers ir padumjš. Paldies, Šķēles kungam par lielāko kretīnu!
aha
a
Ir nozelojami,ka Zoodarza brinums nedevas uz Gruziju bridi kad vinam tas bija jadara, jo tam bija tiri simboliska nozime. Redzet Gruzija, Tiblisi ierodamies LC/LPP sektantu, vislatvijas izlaupitaju, Latvijas iedzivotaju apzadzeju, prihvatazori, nejegu, cilveku kurs uzsaka pagajusa gadsimta devindesmito gadu sakuma genocidu pret savu tautu I.Godmani bija pazemojosi un apkaunojosi visai Latvijas tautai. Latvija ir nozelojama ar to, ka tas valsti vada nelgas, glevuli, kampeji.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas