Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Zatlers par kratīšanu žurnālistes mājās: Savs vārds jāsaka tiesībsargam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja kas
j
ne par zatleru, ne Apsīti vispār nav vērts ''sumēties. Abi nulles.
ja kas
j
šie dati ir visās demokrātiskās valstīs pieejami. Tātad - vai kāds nav piesavinājies to, kas pieder visiem?
Nu
N
paldies par izcilo komentāru!!!
ja kas
j
Latvija nav prezidentāla valsts. ja nemaldos Krievijā prezidets ieceļ valdību un visus gubernatorus. un Krievija jau nu gan mums ir tas "paraugs".
Z>> AD
Z
Nopieni kļūdies! Iizlasi iepriekšrakstīto un būsi pārsteigts, kādas tīrīšanas par izmeklētāju, prokuroru, tiesnešu,citu atbildīgo amatpersonu nepilnīgi izvērtētiem apstākļiem pieņemot lēmumus, notiek kaimiņvalstī.
Z
Z
Krievijas prezidents Medvedevs martā ,vērtējot sūdzību par aizturētās personas - jurista nāvi, pavēlēja rekordātrā laikā veikt pilnu pārbaudi un atbrīvoja no dienesta bez iespējas turpināt darbu zemākā rangā 30 augstas amatpersonas no Federālā drošības dienesta,prokurorus,kuri uzraudzīja lietu,izmeklētājus,kuri pieņēma nepamatotus lēmumus, tiesnešus,kuri nepārskatīja drošības līdzekļa maiņu ut.t.,bet otrā līdzīgā sūdzībā - arī šī g. matrā - vēl ap 25 augstas amatpersonas - izmeklētājus, tiesnešus,prokurorus...Tā,lūk, arī PREZIDENTS, ja grib, reaģē momentā ,bet tas diemžēl ir citās valstīs,ne šajā banānu republikā. www.newsru.com/russia/11dec2009/magnit.html.
Nu
N
VVF arī bija savs zināms zem līmeņa stils. Biezpiens un zaļie zirnīši vairāk jāēd.
Nu
N
Un ,ceturtkārt, prezidenta kungs, citēju: "Bažas par policijas un prokuratūras neatkarību rada arī apstāklis, ka nav uzsāktas pārbaudes tajās iestādēs, kurās ir saskatāma valsts un pašvaldību līdzekļu izšķērdība, maksājot atsevišķiem darbiniekiem algas, prēmijas un kompensācijas, kuras krietni pārsniedz Valsts prezidenta atalgojumu. " Avots- "Visu Latvijai!" paziņojums NEO sakarā.
KLM
K
atcerieties, ka Zatleru ievēl saima.... .................................................. .................................. Cienījamo Kris, atcerieties, ka saima jāraksta ar lielo burtu un bez kļūdām - SAEIMA - tas pirmkārt. Otrkārt - ne visi Saeima deputāti piedalījās prezidenta meklējumos zooloģiskajā dārzā....
Dievmaizīte
D
Zini, esmu gatava piekrist secinājumam par Holmsu, jo, lai atrastos sarakstos ar publicētajām algām, tomēr ir nepieciešams augstāks intelekts. Tavos komentāros es to nesaskatu tādā līmenī, lai būtu vērts briesmīgi diskutēt. Un es nebūt neesmu no tiem gļēvajiem bļāvējiem, kas vienīgi anonīmi spēj tēlot varoņus. Vajadzības gadījumā vienmēr esmu spējusi runāt skaidru valodu. Taču neuzskatu, ka šeit būtu tā vieta, kur man būtu jāuzstājas ar pilnu vārdu un uzvārdu. Tam domātas citas vietas un situācijas. Tā, lūk.
Kriss->Dievmaizītei
K
Diemžēl no tevis šoreiz Sarlaks Holms vismaz attiecībā pret mani nesanāca :) atcerieties, ka Zatleru ievēl saima, savukārt saimu ievēl LV pilsoņi. katram no mums 1x4 gados iespēj izteikt savu viedokli vēlot saimu. Un katram no mums ir iespēja kandidēt. Visvienkāršākais ir aiz anonīma vārda kritizēt un spriedelēt !
Dievmaizīte
D
Pēc tava komentāra ir nepārprotami skaidrs, ka tava alga arī ir bijusi publiskota vai kuru katru brīdi tas varēja notikt. Nostāja runā pati par sevi. Bet Zatlers kārtējo reizi nodemonstrēja savu absolūto ņuņņību un nespēju paust skaidru, konkrētu viedokli. Ja viss šis notikums valstī izraisa tik milzīgu rezonansi, prezidenta pienākums ir reaģēt. Viņa reakcija bija pilnīga gļēvuma demonstrācija. Kā parasti. Neizsakāms kauns par tādu prezidenta nosaukuma VALKĀTĀJU. Policijas rīcība bija nepārprotami un viennozīmīgi prettiesiska. Un tas arī skaidri un skaļi bija jāpasaka, nevis jāmurmina kaut kādi murgi par tiesībsargu, kurš Latvijā ir īsta karikatūra! Jā, un ja tu atstāj savu logu atvērtu, tad tu tik tiešām esi lohs! Viennozīmīgi!
Kriss->krisam
K
ja tu atstāj mājās nejauši logu vaļā, un no tavas mājas kāds zaglis izness dokumentus. tad viņš nav zaglis, bet cilvēks, kurš izmantoja to, ka tu biji atstājis vaļā logu. un ir uzskatāms par varoni, jo norādīja uz problēmām tavā vaļībā. un principā sanāk ka tu esi uzskatāms par lohu, ka atstāji logu, nevis zaglis par zagli... kautkā neloģiski.
Krisam
K
Vajag lietot precizus terminus!Hakeri parasti kaut ko uzlauz ,bet Neo neko neuzlauza , tie dati bija brivi pieejami VIDa glupo IT "specialistu" del
Kriss
K
Ko jūs brūkat virsū Zatleram. Kāds viņam sakars ar šo lietu, lai to vispār komentētu. Korekta atbilde. izvērtē tiesībsargs vai ielaušanās žurnālistes dzīvoklī bija pārkāpums, savukārt vai tas filmu saskatījušā jaunieša nedarbs bija nozīegums vai nebija lems tiesa.. un viss. kāda fck tagad ņemšanās ap vienu revolucionāri noskaņotu it hakeri...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas