Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers pārliecināts, ka partija ievērojami pārsniegs 5% atbalstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oi kā būs
o
par spīti skauģiem 2011.g. 11% kā likts, kurš vairāk ?????
vairis
v
nu ja būs 5,01%
Vaira
V
Tici man, ka būs vairāk...
  • 0
  • 0
protams
p
Palasot komentārus, var saprast, kad daudziem skauž, kad cilvēks veido jaunu komandu ar svaigi domājošiem cilvēkiem, un neņem vairs vecos, kuri jau savu ir izdvesuši, malacis tā turpināt , domājošā tautas daļa ar tevi dakter, laiks taisīt operācijas, kamēr nav piemetusies gangrēna, veiksmi !!!!!
spunde
s
JA būtu tādas foršas sievietes kā Ingrīda Blūma vai Žanete Jaunzeme-Grende ,es gan balsotu, aci nepamirkšķinot, bet par šiem vecajiem vēžiem ...
draugs
d
žanete iestājusies VL! Bet Blūmai tagad visi zinošie pārmet Swedenes burbuļa pūšanu. Varbūt esi ievērojis, k viņa no sabiedribas uzmanība beidz laikā ir nozodusi.
  • 0
  • 0
tas ir 7 gadu plāns
t
patiesi, lasiet taču , ko voldis sapņo
psihslimo ir līdz 10%
p
bet urbaņu jonim, 'čēčeniem' jau arī vajag
viesis
v
Hm, vēl jau jāpagaida partijas programma, vēlēšanu saraksts.... bet pagaidām, cik palasīju Zatlera manifesta analīzes (un pašu manifestu arī, ja kas), tad izskatās, ka tas ir kārtējais labējās politikas piedāvājums, pie tam vēl nežēlīgāks, nekā līdzšinējā... Latvijas pieredze skaidri parāda, ka labējā politika nozīmē lielas sabiedrības daļas upurēšanu, un no šāda viedokļa, manas domas ir, ka latvieši kā tauta nav tik liela, lai varētu atļauties masveidā upurēt savus tautiešus labējās politikas elkiem...... P.S. Cik saprotams, gan pie Zatlera manifesta, gan, noteikti, partijas programmas, stipri ir piestrādājis Ķīļa kungs. Cik esmu sekojis līdz viņa izteikumiem, vēl nekādu īpaši gudru un sabiedrībai derīgu priekšlikumu viņš nav publiskojis....
newsru.com
n
Западные блогеры обвиняют Сороса: он грабит Россию, Сербию, Великобританию и Италию время публикации: 15:34 последнее обновление: 16:52 блог печать сохранить почта фото Мультимиллиардер Джордж Сорос проводит грабительские операции против России, Сербии, Англии и Италии В период войны в Косово фонд Сороса обеспечивал финансовую и военную поддержку преступной организации "Армия Освобождения Косово" (KLA) Немцы примирили национальные интересы, предложив бонус, и апогеем европейской интеграции стали Маастрихтский договор и переход на евро Мультимиллиардер Джордж Сорос проводит грабительские операции против России, Сербии, Англии и Италии, пишет блогер Milla Dukic в сообществе издания The Wall Street Journal. Миллиардер назван "одним из крупнейших современных аферистов", утверждая, что "на протяжении своей всей жизни и по сей день он занимается грабительскими операциями в России, Сербии, Англии и Италии". В сентябре 1992 года, во время открытой конфронтации с Банком Англии Сорос разрушил британский фунт и итальянскую лиру и заработал на этом 12 млрд долларов.
Svins
S
dream on, Catler, vienota masu partija tā būs pirmos trīs mēnešus.
Visi
V
balsosim par Zatlera Reformu partiju, jo visas - esošās, ir izblamējušās līdz mielēm, t.sk. SC ar savu okupācijas neatzīšanu, uzstāšanops 9. maijā PRET Latvijas vēsturi un patiesību...Par Lembergu nerunājot...Beigas viņam! Tāpēc jau lokās kā tārps uz visām pusēm...
nv
n
nebalsošu. jo neticu, ka tas, kurš 4 gadus neko nedarīja, pēkšņi atmodās un kļuva par gaišo bruņinieku. Tam visam apakšā ir kaut kas, tikai jāizpīpē kas. Bet lai jau bauri balso un pēc tam berzē savus punus. Gan jau pēc vēlēšanām redzēsim tos zemūdens akmeņus. Es tikmēr atkal savilkšu krustiņus VL! un sasvītrošu puvekļus no TB... a kas cits atliek....
Hūtes īstenais fans
H
Jēzus māte, ka te tagad ņems prohūtisti- tad Zatlers ir sorosīts, tad viņš ir Šķēles projekts jaunajai TP, tagad prokremlists. Laikam Lembergam reitingi ir pamatīgi kritušies, ka jāpiedēvē viss iespējamais.
Veiksmi!
V
Lai arī operācija bija novēlota, tomēr milzīgu sastrutojošu augoni Zatlers paspēja uzšķērst. Vēlu viņam piesaistīt vislabākos profesionāļus- juristus, ekonomistus, politikas speciālistus. Turu īkšķus!
Prokremliskais Zatlers?
P
Kā iespējamais Zatlera reformu partijas finansētājs kuluāros tiek piesaukts latviešu izcelsmes krievu miljardieris Pjotrs Avens.Zatlera cilvēki Pietiek apstiprināja, ka ir notikusi arī Avena un Zatlera divpusējā tikšanās. Otrs ar Krieviju saistītais finansējuma avots, par ko pēdējās nedēļās baumo Rīgā, saistīts ar Vladimira Antonova vārdu, kurš ir pastarpināts Krājbankas īpašnieks. Kājas šīm baumām aug gan no Antonova biznesa interesēm Latvijā un intereses par mediju biznesu, kas vedina uz domām par vēlmi ietekmēt politiskos procesus.
Žurnālista godaprāts vai smadzeņu s
Ž
Nu kā tu stikla kalnā kāpējam vaicāsi par kaut ko tik vulgāru kā dienišķo desu? Kā ar tarifiem? Kā ar mājokļa nodokli? Kā ar darbu? Vai to meklēt jābrauc uz Britāniju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas