Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers pārliecināts, ka viņa partija un Vienotība iegūs vairākumu Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapsa
l
Ne tikai 51 % balsis. Tautas pacelums ir tik liels ka var pat ceret uz tik daudz balsim lai to strutojoso augoni oligarhu ielikteni un kaunu Latvijai Berzinu no prezidenta kresla ieliktu cita kresla... uz cietuma lavas.. ja ne par nodaritajiem zaudejumiem valstij un unibankai 15 miljonu latu apmera tad vismaz jacer ka prokuratura pieradis ka Berzins nozadzis eiropas naudu un uzcelis personigo villu visiem stastot mulkibas ka ta ir turistu atputas vieta.
kā to saprast
k
tad jau atkal atlaistie saeima deputāti atpakaļ, a kāda jēga bija ko atlaist
Lauķis
L
Var jau būt, ka nekā nesaprotu, bet cik man redzams, tad Zatlers tagad cīnīsies pret Latvijas tautu. Viņš raksta, ka cīnīsies, lai atbrīvotos no ZZS. Ja aplūko ko ZZS ir panākusi, tad redzam, ka tikai ar ZZS palīdzību nav noņemtas pensijas, samazinātas pēdējās algas un bērnu pabalsti. Pēc Zatlera teiktā, to vajadzētu apkarot. Nedomāju, starp viņiem nav zagļi un cūkas, bet viņi vismaz Latviju nedzen tālākā nabadzībā un parādu jūgā. Zatlers aizmirsa nosaukt lielāko Latvijas okupantu - ES un pašreizējo pasaules kārtību, kas Latviju dzen parādu un nabadzības jūgā.
Elva
E
Zatlera partija jau pirmsākumos ir nolemta neveiksmei. Ne velti tieši Tautas partijas jaunieši pieprasīja likvidēt Tautas partiju. Izskatās, ka tie būs tie izglītotie jaunieši, kuri ieies Zatlera partijā. Ne velti tieši pēc TP likvidācijas, pieaug Zatlera partijas biedru skaits. Tāpēc vienīgā izvēle - VISU LATVIJAI!
Lauķis
L
Pareizi raksti. Vēsture atkārtojās, vienus zagļus nomaina nākamie, bet jau rafinētāki, viltīgāki, tauta tikai tic un balso.
  • 0
  • 0
Kāda jēga
K
Jābalso pret saeimas atlaišanu, kāda jēga atlaist, ja atkal varu grib sagrābt vienotība, un nu vēl kā piedeva Zatlera partija.
ha
h
pret Vienotību ir tikai delfu dīvānā pirdēji.Normāli latvieši redz un saprot,ka Vienotība mūs izvilka no purva un iznesīs arī saulē.To atzīst visas pasaules valstu līderi un ekonomisti.To neatzīst tik vietējie urlas un latvju ņaudētāji un pirzdami dīvānā zākā Vienotību!!!
K-K
K
... Vel latvietim, patriotam, nav radits iemesls, lai ar tiru zemapzinu tas atstatu vienigo partiju par kuru tas drikst velet, Visu Latvijai! ( + TB/LNNK )
vairis
v
un šitas āksts mums bija prezidents! vel partiju nav spējis nodibināt, bet jau amatus saeimā dala:)
Latvietis
L
MĒs ar JUMS Zatnera kungs!!!!!!!
krā
k
Kur 2 latvieši, tur 3 partijas... aksioma, kas darbojas precīzi... Nekas dižs Zatlera kungam nespīd... Ja viņš savu prezidentūru būtu sācis ar iepriekšējās Saeimas atlaišanu (kas bija pelnījusi, lai jau VVF to atlaistu, bet viņai, šķiet, bija vienalga) un visus 4 gadus pierādījis, ka grib un spēj kaut ko mainīt, tad varētu domāt par partijas veidošanu... Bet tagad - zibens uzplaiksnījums naktī..., visi uz mirkli kļūst akli, "bet lietus aizskalo visas pēdas..." Lai nu viņam veicas, bija labs ārsts...
vaja kgb propaganda
v
neviens par vinu neitaisas balsot,tatad kgb aktieris mierigi var iet D un gaidit kad pec tiesiskuma atjaunoshanas tiks izsaukts uz Tiesu,sakara ar kalposhanu pretlatviskajam meligimafiozajam komunistu un okupantu bandformejumu dzemdetajam 4. maija rezhimam,ka noziedzigo darbibu rezultata latvieshu tauta masveida beg no savas Tevzemes.
Diks
D
Murgs tā Zatlera ideja, kas pārņemta no JL un SCP, ja SC atzīs okupāciju tad ar to sadarbosimies un pat veidosim valdību SC arī devis zvērestu, Latvijas valstij, latviešu valsts valodai, satversmei, bet reāli kalpo svešai valstij un svešai valodai ko grib iedibināt, kā otru valsts valodu Latvijas valstī, tāda jau ir to liberālā politika, kas ne ar ko neatšķirās no oligarhiem sadarbībā ar SC abi vienā maisā bāžāmi, kuriem līdz savas valodas, savas valsts, savas tautības, savi nacionālai nodevībai viens solis. Manuprāt patiešām latviešiem vienīgā izvēle ir VL/TBLNNK, kas savam latviešu vēlētājam dotos solījumus 10.saemā pildīja viskonsekventāk bez viltus un meliem.
Maija
M
Tā laikam Lilita viņam pateica priekšā. Pēc tam, kad bija izdomājusi sev papildus pensiju "par nopelniem"!
kas ir?
k
Nebūs ilgi jāgaida uz Zatlera merkantīlās kliķes atmaskošanu. Kas grib, lai stājas tajā Zatlera partijā, tāpat zināms, ka vēlēšanu listē priekšā Lilitiņai netiks neviens!Viņa jau nu savu garām nepalaidīs! Gimenei maz naudas-skaudiba,mantrausiba-cina pret oligarhirm ir tikai miglas pusana acis tautai-reali ir cina par to ,lai sievai pensija ari butu,dzivoklis utt,tauta ir fons uz ka to iegut.Neticiet ko jums kar uz ausim,jaskatas pasiem. Kadi ideali?
pārdomas
p
nezinu, vai Āboltiņa vispār vēl ir vēlama Saeimā. Un vēl liela daļa no "Vienotības". Būtu ideāli, ja ārkārtas vēlēšanās vietu vairākums Saeimā būtu Nacionālajai apvienībai un Zatlera partijai, bez "Vienotības" un visiem pārējiem. Lai jauktu gaisu, viņi varētu vien iegūt pāris vietas, un viss. Man, ja godīgi, tur Saeimā visi ir tā apriebušies, ka nespēju vien sagaidīt, kad beidzot būs ārkārtas vēlēšanas un, beigu galā, pastāv taču kaut kāda cerība (lai arī niecīga, bet tomēr!!!), ka tauta būs atjēgusies beidzot un ievēlēs tādu Saeimu, par kuru nebūs jāspļaudās. lai gan uz ļaužiem Kurzemes pusē es neceru -tie tur ir nozombēti laikam un ar to pat lepojas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas