Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: Partijai sākums ir labs un vēlētājs to novērtēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veeleetaajs
v
Zatler-konsolideetaaj, nelojaalo lielkrievu sovinistu aicinaataaj valdiibaa, varoniigais prettanku ciiniitaaj, juusu partijas saakums ir nevis vienkaarsi labs, bet geniaals. Un es to noteikti noveerteesu. Varat jau laiciigi saakt mekleet citu darbu, jo manu balsi juus nedabuusiet.
Vuarzazi
V
ZRP simbols, sarkanais krusts (pat cauršauts) pàrkàp Ženēvas I. Konvencijas 38-44 pantus, kas aizliedz sarkanā krusta simbolikas lietošanu ārpus humanitāriem nolūkiem. Latvija ir pievienojusies Ženēvas Konvencijam un ir solijusi tās respektēt.
Zatlera kungs,
Z
tik tiešām, sākums necerēti labs, it sevišķi, redzot Jūs tankā! Tā turpiniet, tad, iespējams, arī beigas būs labas...Uz to visas cerības.
Ilvess
I
Tik tiešām novērtēs. :) Lupatas.
hi hi hi
h
zatler no saak uma es domaaju tu vienkaarsi esi krieviem paardevies nieciiba bet tu veel arii esi pilniigs mulkis
Brangais Zaptes Auto
B
arī labs
vairis
v
sākums tiešām labs:0 tik strauji reitingos vel neviena partija nebija kritusi, veletaji tiešām novērtē daktera devumu:)
valmieriete
v
nu baigi labs,kurš lika nodrebēt,redzot,kā valdis,kuram noticējām un balsojām par ZRP mūs visnekaunīgākā veidā piekrāpa.Vienīgais labums,ka viņš ātri atklājās savā patiesā būtībā-melis,kampējs un kangars,kurš savu apkrāpto elektorātu var aizmirst,jo Valmiera ir pilsēta ,kur cieņā godīgums un latviskums.
Mjaa
M
Novērtēju. Rudenī šī Saeima ir atlaižama un nākošie jāvēl konkrēti un atsaucami deputāti 100 vēlēšanu apgabalos, jo pietiek te partiju neliešus barot.
sākums un ...beigas
s
abu Valžu sausais atlikums 24.01.2012 13:18 VZ ir prasts, provinciāls demagogs, nekas vairāk. Latvija pāris gados kājas atstieps ar šādu "jauno laiku sākumu". Laukos tikmēr bērni jau badā mirst,vecus cilvēkus, kuri ir spiesti strādāt ,lai nenomirtu badā ,viņus nokož un saplosa izbadējušies suņu bari. Nerunājot par spriedzi nacionālajās attiecībās, kas nu jau saasinājuma dēļ kļūst sajūtama sadzīvē. Jā, Zatlers tiešām ir izdarījis daudz- atbrīvojis mūs no trīs A- jo- citādāk viņam nebija izredžu tikt pat pamanītam. Nekas jau nav mainījies- savējie salikti "siltās vietiņās"- viss notiek. Prasts, provinciāls demagogs, nekas vairāk. Latvija pāris gados kājas atstieps ar šādu "jauno laiku sākumu". Laukos tikmēr bērni jau badā mirst. Nerunājot par spriedzi nacionālajās attiecībās, kas nu jau saasinājuma dēļ kļūst sajūtama sadzīvē. Zatler, paskaties, kas notiek Latvijā- jau trešdaļa cilvēku ir aizbraukusi, daidziem nav ar ko bērnus pabarot, bet tev- kārtējās ekstras prātā.
tam badaa mireejam
t
saac darba laikaa straadaat, nebuus jaagaudo par badaa mirsanu. un aizbrauc uz laukiem paskaties, kaa tur cilveeki dziivo. varbuut beigsi rakstiit debilus komentus.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas