Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers: "pateicību problēmas" priekšlikumi iegūluši atvilknē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Atrisini aploksne visas savas problēmas, nokaunies un notinies netracini tautu.
makao
m
kauns, kauns!
Piedodiet!
P
Vai tiešām nav kauns par pateicības problēmām?"Arsti vienalga atklāti,piem.Liepājas reģ. slimnīcā pasaka,cik būs jāmaksā kasē un cik ārstam!Slimnīcā pie jūras_20ls. diegiem!
daunitis
d
Galu galā-žvankstēšana par aploksnēm mazliet sāk piegriezties. Ja kādam nepatīk Zatlers kā cilvēks, lai pasaka viņam to acīs, nevis ķengājas par paša valsts Prezidentu. Daudz prāta nevajag, tikai uzrakstīt aploksnes draņķīgā latviešu valodā, pievienot dažas nodrāztas, plaši pielietotas frāzes un komentārs ir gatavs.
daunitis
d
Veselības aprūpē padomju vara nekad nav beigusies. Kantoris pie kantora, kas ģenerē stulbas direktīvas un traucē ārstiem strādāt. Ārsti, kurus mudina strādāt par velti. Slimnieki, kuri var pasūdzēties vairs ne partijas komitejā, bet vairākās institūcijās, MADEKKI, VOAVA, vai vienkārši kādam avīžu skribentam, kas nopublicēs jebko, ka tik dzeltens un smird. Aploksnes ir padomju varas produkts. Nekur Eiropā, kur ārstam maksā algu, nevis par viņu ņirgājas, aplokšņu jautājums nepastāv.
DD1
D
Kas gan tur ko ķerties klaat pie "pateicību problēmas"? Vienkaarshi nevajag njemt, prasiit, likt saprast, ka jaadod utt. Elementaari. Zatleram tagad citi vainiigi, ka radiija par sevi priekshstatui, ka jaadod un njeema.
mērglis
m
mans arguments jau sen izteikts , nepieciešama vispaareeja veseliibas apdrošinaasana ar ikgadeejaam iemaksaam no dzmšanas liidz miršanai visiem deklareetajiem šajaa beedu ielejaa Latvijaa ,bez taas nekas nemainiisies, tad arii nebuus vajadziigas ne VOVAS ne stulbu aģentuuru , arii ministrija kaa zaķim stopsignaals , vien ar departamentu pietiks , protams jaaizskauž taa šausmiigaa zagšana , jo tautai nav uzticiibas , taapat arii nevienam nevadzees stumt tos konvertus , jo laikus buus paruupeejies par veseliibu iemaksaajot savu artavu kopeejaa katlaa , faktiski tas bija jaadara uzreiz peec neatkariibas atguušanas , tagad ir pieraadiijies ka komoonisms veseliibas apruupee nedarbojas , par velti opereet negribam , bet par naudu ? puut ļipaa par iisu , nabags nevar atļauties endoproteezi kur nu veel kaadu daargaaku lietu kur 10 tuukstošu vajag , vienkaaršs reeķins , ja 2 miljonu iedziivotaaju ik gadus samaksaatu kaut 25 lati ( par savu sapuvušo golfu gatavi maksaat , tad par savu veseliibu nebuus?) tad jau liidz šodienai budžets buutu pamatiigs
TP biedrs
T
Pats viņus tur iebāzi???
LIENE
L
p.s. Un Zatlers mierīgi atbild uz šādu jautājumu... tas nozīmē, ka arī viņš neseko...
LIENE
L
"Uz jautājumu par slimnīcu lēmumiem PALIELINĀT maksas pakalpojumu cenas" nu gan kaut kas šreijā sagājis jautātajam vai rakstītājam - PZEMINĀT taču
Nesapratu!
N
Sācijā, kad veselības aprūpei nav naudas un ārstus atlaiž no darba, palikušajiem maksā minimālo algu, mums valstī galvenā problēma ir „pateicības” nevis visas sistēmas reformēšana?
Senais
S
Kādi gan var būt priekšlikumi valsts apzagšanai, ko nez kāpēc nosauc par "pateicību problēmu". Tas atgādina padomju laikus, kad, dažādus negodīgus pasākumus nosaucot, lietoja eifēmismus. Piem. nezaga, bet dabūja, paņēma, atnesa u.t.t. Pie kam nekaunējās.
Kāpēc Zatlers ir āksts
K
Dakter, tu taču zini, ka Valdis Zatlers aizstāvoties pret pārmetumiem par kukulnemsanu taisnojās, ka dodot pacients jūtoties psihologiski labāk, tāpēc arī viņs (valdis Zatlers) ir ņēmis. Mēs visi justoos daudz daudzlabāk, ja Zatlera (šeit šo vārdu lietoju apzīmējot postpadomju dakteri Latvijā) roka jau divdesmit gadus nebūtu cēlusies lai ņemtu aploksni. bet tā tas nav. Mēs vēl pirms daziem gadiem dzirdējām anestezologu (tieši no LOC korpusa) izteicienu, ka (nemaksājot) "pacients var arī nepamosties". Jābūt ļoti psihologiski stabilam slimniekam lai gultos uz galda nemaksājot. Palieku pie pārliecības, ka Zatlers ir visredzamākais kukuļņēmējs šajā nozarē un ari vislielākais chamma, jo viņam visas kārtis rokā, lai darbības korupcijas likvidēšanai medicīnā notiktu. Nevajag atrunāties. Nevajag būt tukšpirdim.
dakteris
d
1) Zatlers nevar sakārtot veselības sistēmu, jo viņam nav pilnvaru; 2) es arī gaidu, kad tauta prasīs, lai likvidē kafijas strēbēju kantorus un pieprasīs to naudu sevis ārstēšanai; 3) meitene, kura ko tādu jautā, pati ir vainīga, ka viņai tāda domāšana. Nekas nevienam nav jādod. Paši dodat, bet pēc tam bļaujat. Tātad nedot, un pēc iespējas ātrāk ārstēties, visā klausot ārstu. LOC ir ļoti labi speciālisti. Iespējams, ka būs lietas, ko valsts nevarēs nodrošināt: lai viņa pataupa naudu tam (dažas labākas zāles utt.).
Kāpēc Zatlers ir āksts
K
Kāda jauna meitene, kam gaidāma ļaundabīga audzēja operācija, aptaujāja paziņas (tai skaitā mani) jautājot: cik šobrīd jāmaksā dakterim māsiņām, anestezologam... Pie tā, ka 25 gadīga jauniete uzdod šādu jautājumu un mocas neziņa Latvijas neatkarības 17. gadā ESI VAINĪGS TU PATS, VALDI ZATLER. Tu 30 gadus uzturēji kukuļņemšanas tradīcijas medicīnā un taga datbildību par paša divkosību melīgā veidā uzbāz citiem. Tad velc beidzot ārā savus proekšlikumus no tās atviltnes - āksts tāds!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas